Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kirbe- grazu,idomu 4u.gif o tas betmenas ten paisytas ar kaip? g.gif g.gif muzikos mokytojai tortukas-labai sauni ideja thumbup.gif
adrija - bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
taip...betmenas tiesiog nupieštas dažais.......

adrija,nerealu......
Atsakyti
kirbe
nesupratau , kas čia gali būt juokinga slap.gif , tiek pastabų prirašiau , o ji mat šaipos
mega_shok.gif biggrin.gif
prašom atsižvelgt į pastabas ir pasitaisyt
1,o tai ką tokio blogo padarė tas vargšas Augustas g.gif , kad vienas 8 metus negyvenamoj saloj tupės hihihi.gif
2,nu nežinau , gal ir neblogas jis man , bet gal gražiau būtų 2 atskiri tortai , niekaip negaliu suprast , kodėl žmonės užsakinėja ne du tortukus , bet du suplaktus į vieną , kaži , gal jiems atrodo , kad taip pigiau g.gif biggrin.gif
3,šitą tai imčiau be kalbų , jau vien vaizdelis to vyriškio mane bais laimingą padarytų wub.gif lotuliukas.gif
4,eilinis meškutis , ant eilinio 1 meto torto , kažko taip man jo pagailo verysad.gif
5,užrašą pamačiau ir šitas tortas man iškart patiko , labai labai
6,nu žiūriu visai normaliai mūsų senjoros gyvena , kad gali sau tokias skrybėlaites leist didis.gif
7,baisus tortas, taigi čia šerniuko lavonėlis ..., nu , bet vis geriau , kad tortas, o ne tikras vargšas šerniokas tongue.gif

@adrij@

nu , bet gėlė , tai kažkas tokio , ko pamiršt dar greit negalėsiu ohmy.gif
Atsakyti
linnette - nemirtinga lotuliukas.gif

SL - lb grazus tortukai, labaiusiai peledziukas istrigo 4u.gif

@drij@ - lankelis labai labai grazus wub.gif , o orchideja - nerealu wub.gif

kirbe - betmenas superinis
Atsakyti
Mergaitės, gal kas darėt šią masę, kiek reikia vandens pilti į želatiną?
CUKRINĖ MASĖ TORTAMS DENGT
Mase dariau taip :

500g . cukraus pudros
1 kiausinio baltimas( neplaktas )
2 did. saukstai gero ( be skonio ) aliejaus
1 did. saukstas zelatinos ( butu gerai , kad turetumete tos baltosios , stiprios ).

I dubeni supili persijota !!!!! pudra , imusi baltima ( is trynio pasidarai gogolio mogoloi ir skaniai suvalgai ) ,ipili alieju ir istirpinta zelatina . Viska labai gerai isminkai , bet as beminkydama dar kazkiek pudros dadejau , kad gautusi kociojama mase , kas dare gelytes , tos zinos kietuma ( ciut kietesne kaip koldunam ).
Mase iskocioji ant stolo pabarstyto pudra , suvynioji ant kocelo , ir taip pat vel atvynioji ant tortuko , gerai islygini pavirsiu , paskui sonus , kad nebutu staltiese ir nupjauni nereikalinga apacia , na , o paskui jau cia jusu fantazija ka toliau daryti
Tiesa , sita mase reikia kloti ant kremu patepto torto virsaus ir sonu , o ne ant sauso nes ji neprilips ir styros atsokusi .
Taip pat , ji gaji saldytuve stoveti suvyniota i plevele , kad ir pora savaiciu ( o gal ir dar ilgiau , nebandziau )
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 11 04, 11:43)
kirbe
nesupratau , kas čia gali būt juokinga  slap.gif , tiek pastabų prirašiau , o ji mat šaipos
mega_shok.gif  biggrin.gif
prašom atsižvelgt į pastabas ir pasitaisyt

be abejo pasitaisysiu.....keletą dalykų jau ysisąmoninau...boružėlėm ir kitokiem gyviam kojas,rankas nukapoti-kad nesimaišytų..... senjoram pensijas sumažint,kad madų nesivaikytų,o ta super vyrišky pasikabink ant sienos arba dar geriau po pagalve pasidėk..... lotuliukas.gif tik ,kad vyras nematytų,o tai gali ir nesuprasti..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės visoms , bet iki tobulų gėlių , dar dirbti ir dirbti , nors ...... kam to reik , jei atskiri , kad tai ne grybas , o gėlė , jau puiku biggrin.gif .

Na dar vieną sulipinau .

user posted image.......user posted image

kirbe , visi thumbup.gif , bet betmenas viršūnėje user posted image.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 04 lapkričio 2012 - 14:53
nuostabiai gražūs visų tortukai wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 02, 17:36)
cia mano halloweeniskas

tikras helovynas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 11 04, 10:47)
@adrij@ jau tiek klausimų parašė  lotuliukas.gif , kad ir nebežinau ko dar teirautis  lotuliukas.gif
jei rimtai , tai  nelabai supratau ar ten moldas , ar rankučių darbas  g.gif  ax.gif , labai gražios jos man  wub.gif

jetus,cia gi taip paprastai padaryta biggrin.gif koteliai kaip daryti turbut pasakoti nereikia,ane? smile.gif o ziedai,tai... issikocioji mase,su flamasterio kamstuku issispaudi apskritima,ji vos patempi ir galiuka pirkstais sugaudi(toks smailas pasidaro).ir viskas.ant kaikuriu dejau tik toki viena,ant kaikuriu po 3tuos apskritimukus smile.gif aiskiai parasiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zize @ 2012 11 04, 13:47)
Mergaitės, gal kas darėt šią masę, kiek reikia vandens pilti į želatiną?
CUKRINĖ MASĖ TORTAMS DENGT

3-4 šaukštus , skirtus sriubai valgyti .

Atsakyti
kirbe,labai garzus tavo tortai
@drija,pasakiskos geles.o tas paskutinis,asmeniskai man,butu idealus be tu burbuliuku ir pataskavimu.jau tas torto rastas ir pati gele vaizda gera duoda,o anie mane blasko ax.gif
Atsakyti
S.Z , ir mane smile.gif , bet prašė struktūrinio torto viršaus su lyg nutrūkusiais karoliais , bet ne karoliais .... , bet ji per jauna karoliams , tai taikiau , kad būtų panašu į bižuteriją ( kad jie klausytų , mūsų nuomonių , gimtų tikri šedevrai , deja .... ).

Atsakyti