O aš kaip blondinė paklausiu - tai cake deco nebėra americolor dažų?
Kodel nera Helovynisku tortu niekas nesvenciat? nors ir mes kazkaip siais metais nesventem, ikelsiu is praitu metu tortuka, nekazkas, bet i tema
ingridasir labai grazus tortukas!
ingridasir labai grazus tortukas!
QUOTE(ingridasir @ 2012 11 01, 20:39)
Čia įdomumo dėlei įkeliu savo patį pirmąjį tortą. Aš aišku vadovavausi principu jei daryti tai daryti. Tai iškarto dariau dviejų aukštų ir jo svoris apie 6 kg. gavosi. Tik nuotrauka prasta, nes tada dar fotiko neturejau tai su tokiu paprastu tel. fotkinta.
Taip iš pastilažo, nes bandžiau daryt iš tos dengimo masės, tai man nesilaikė ir linko. Ją tada ant stalo padžiovinti reikia, bet aš neturiu kantrybės
Taip iš pastilažo, nes bandžiau daryt iš tos dengimo masės, tai man nesilaikė ir linko. Ją tada ant stalo padžiovinti reikia, bet aš neturiu kantrybės
Nu kaip pirmas labail labai grazu
o dengimo mase, cia ne pastilazas dengimui? ar naudojot lipdymui?
Ingridasir,super, mano pirmas tortas nebuvotoks grazus, matyt kas turi talenta , tas turi irkaip visad visu tortai super
QUOTE(*Keila* @ 2012 11 01, 21:09)
Nu kaip pirmas labail labai grazu
Ne aš darau tą MMG, nors ne visada darau su gliukoze, dažniausiai su paprastu cukraus sirupu. Aš bandžiau daryt tą pastilažą dengimui( ten principas tas pats tik kažkiek krakmolo reikia įdėti) nu neprilipo jis man lyg ir normaliai gavosi, bet aš vistiek gryžau prie savo pirmosios dengimo masės. Tai kartais darau su gliukoze t. y. su dirbtiniu medum, o dažniausiai, tai paprastą cukraus sirupą naudoju ir man labai gerai gaunasi, tai nežinau ji turėtų vadintis cukrinė masė tortams dengti. O jau lipdymui tai tik "pastilažas lipdymui" jis man nepamainomas.
O cia siandieniniai
Ingridasir, labai puikus pirmas tortas
Nevute, ir as laukiu helloweeno tortu grazus pernykstis, o kur siumetis? kokia minie-ninja
o orchideja (kodel ziurkiu nebera? )
Nevute, ir as laukiu helloweeno tortu grazus pernykstis, o kur siumetis? kokia minie-ninja
o orchideja (kodel ziurkiu nebera? )
QUOTE(ingridasir @ 2012 11 01, 20:39)
labai grazus pirmasis
QUOTE(dangiuk @ 2012 11 01, 20:59)
O aš kaip blondinė paklausiu - tai cake deco nebėra americolor dažų?
kaip suprantu, po biskuti,po biskuti ir atsikrate jie tu dazu.gal todel,kad neturejo patvirtinancio dokumento,jog jie maistiniai
QUOTE(Nevute @ 2012 11 01, 21:35)
sita stiliuka atpazinciau betkada
QUOTE(ingridasir @ 2012 11 01, 21:23)
Ne aš darau tą MMG, nors ne visada darau su gliukoze, dažniausiai su paprastu cukraus sirupu. Aš bandžiau daryt tą pastilažą dengimui( ten principas tas pats tik kažkiek krakmolo reikia įdėti) nu neprilipo jis man lyg ir normaliai gavosi, bet aš vistiek gryžau prie savo pirmosios dengimo masės. Tai kartais darau su gliukoze t. y. su dirbtiniu medum, o dažniausiai, tai paprastą cukraus sirupą naudoju ir man labai gerai gaunasi, tai nežinau ji turėtų vadintis cukrinė masė tortams dengti. O jau lipdymui tai tik "pastilažas lipdymui" jis man nepamainomas.
supratau , nenaudoju jos, kazkaip draugauju su pastilazu
Nevute - grazu, tik man noretusi orchidejom plonesniu lapu
little mary - pakvipo kaledom
QUOTE(RIMVILMA @ 2012 11 01, 22:46)
linksmuolis