QUOTE(Forti @ 2012 11 01, 07:37)
nai nai kokiu groziu pridejot

mes jau "atbaliavojom" patiko tas mano lepioskiukas

ka tik vel apdengiau savam naudojimui... tik vel kreivuzas gavosi

tai gal jus man durnai paaiskinkit:
1. kokio storio turi buti iskociota dengimo mase
2. kokio storio sviestinu kremu turi buti apteptas tortas
3. kaip jus oro pusleles naikinat? (as iduriu adata bet kad lieka tada toks negrazumas)
4. sutepusios tortus (kai jie sustingsta) jus juos dar apipjaustot?

ir tik tada dengiat? nu kaip krastu ta lyguma isgaut... virsus tai graziai gaunas...
labai labai aciu uz info
1.Kuo ploniau,bet nedarykit kaip popieriaus storumo
2.Nedaug,bet kad butu lygus
3.As lyginu su lyginimui skirta lopetele,tai pusliu nebuna kazkaip.
4.Taip,as apipjaunu kiekviena torta pries tepdama sviestini krema,daug lygiau ir graziau gaunasi