*saules_zuikutis* nu gerai gerai PONIS, aš tai išvis norėjau kumele pavadint , bet kadangi tamstai kumelaitė netinka , tegul bus PONIS
O-RE-AR , kadangi aš esu terlė tai iškart sakau , kad kur daugiau prikleckiotas tas geresnis , bet tvarkigai
*Keila* net nežinau , bet kai tavo tortus pamačiau susinervuojau baisingai , toks grožis o taip prastai , labai prastai nufotkintas , nuostabi gėlių puokštė , bet atrodo tokia bespalvė ir blanki , gerai , kad mano kvailoka fantazija beribė , tai ir sugebu , bent galvoj visas spalvas pamatyt , bet vistiek man pats pačiausias tas klasika
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 10 31, 13:40)
Sveikutes Jau senokai stebiu visu auksinius darbelius ir negaliu atsigeret. Saunuoles visos. Savo teplioniu dar nedristu kelt, gal kada. Tik norejau klaust - koki tortuka (skonio/sudeties prasme) siulytumet kept i darzelio svente (~4 metu vaikams)? Koks vaikams dazniausiai pasiteisina? Aciu is anksto )
Aš visad į darželį siūlau karamelinį tortą , rafaelo biskvitai, grietinėlės kremas su rududu gabaliukais , visiem vaikam toks patinka , ypač rududu .
Diana, Keila gėlės nuostabios o valgomas tortas man pats gražiausias , taip jau apetitnai atrodo , kaip ta faktūra buvo padaryta
QUOTE(linette @ 2012 10 31, 21:54)
*Keila* net nežinau , bet kai tavo tortus pamačiau susinervuojau baisingai , toks grožis o taip prastai , labai prastai nufotkintas , nuostabi gėlių puokštė , bet atrodo tokia bespalvė ir blanki , gerai , kad mano kvailoka fantazija beribė , tai ir sugebu , bent galvoj visas spalvas pamatyt , bet vistiek man pats pačiausias tas klasika
, del to torto tai zinau, nebuvo gero apsvietimo niekur, o reikejo jau atiduoti, tai nelaimingai nufotkinau, realybej lb grazus gavosi, bent jau man (ot gerai pasiteisinau)
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 31, 22:05)
, del to torto tai zinau, nebuvo gero apsvietimo niekur, o reikejo jau atiduoti, tai nelaimingai nufotkinau, realybej lb grazus gavosi, bent jau man (ot gerai pasiteisinau)
nu juoooo
QUOTE(ingridasir @ 2012 10 31, 22:36)
Visų tortukai labai gražūs, Keilos, tai ypač man patinka, tokie išskirtiniai su niekuo nesupainiosi. Čia įkeliu savo vieną. Tema buvo kalijos.
Rafaelo, MMG, pastilažas.
o tai kelintas čia jūsų darbas , nes kaip matau , bent šiam forume tai esat nesenai , tai dar klausimukas ar jūs taip gana greit išmokot taip puošt , ar jau atėjot čia mokėdama
QUOTE(linette @ 2012 10 31, 21:54)
koks grazuolis
Visų tortukai labai gražūs, Keilos, tai ypač man patinka, tokie išskirtiniai su niekuo nesupainiosi. Čia įkeliu savo vieną. Tema buvo kalijos.
aciu
o jusu toks originalus labai , kvarbatkes is pastilazo?
Rasa - ten burbuline plevele
as vel ziurineju...groziuosi...vienas uz kita grazesni man labiausiai patinka,kad tvarkingi ir lygus,o dar spalvu deriniai tokie akiai malonus
sakykit, mergaites, kodel man kuris kartas jau pastilazui zelatina gabaliukais lieka jau isminkytoj masej? tikrai gerai istirpinu,granuliu nelieka, o ir naudoju ta pacia kaip ir tuomet kai gavosi( kazkada anksciau) toks ispudis, kad nespejus ismaisyti mases, zelatina atvesta ir lieka gabaliukais. skaitau pati ka cia parasiau ir neesu tikra ar suprasit. ar pilat istirpinta zelatina karsta, ar siek tiek leidziat jai atvesti?
sakykit, mergaites, kodel man kuris kartas jau pastilazui zelatina gabaliukais lieka jau isminkytoj masej? tikrai gerai istirpinu,granuliu nelieka, o ir naudoju ta pacia kaip ir tuomet kai gavosi( kazkada anksciau) toks ispudis, kad nespejus ismaisyti mases, zelatina atvesta ir lieka gabaliukais. skaitau pati ka cia parasiau ir neesu tikra ar suprasit. ar pilat istirpinta zelatina karsta, ar siek tiek leidziat jai atvesti?
QUOTE(linette @ 2012 10 31, 19:54)
O-RE-AR , kadangi aš esu terlė tai iškart sakau , kad kur daugiau prikleckiotas tas geresnis , bet tvarkigai
Supratau