snikers 2600gr
teveliui...
...ir suneliui
vysninis karamelinis 4kg
vysninis karamelinis 1900gr
2100gr
SAULES ZUIKUTI,labai mieli tortukai,saunuole
Gal galeciau gauti patarima?Labai jau man tas su kavrbatkem aplink tortau grazu,noriu mamai su gimtadieniu toki daryt.kaip padaryti tas kvarbatkes aplink torta?reik lygias juosteles susipjaustyt ir daryt kvarbatkas?ar apvalias juostutes?
Aciu
Gal galeciau gauti patarima?Labai jau man tas su kavrbatkem aplink tortau grazu,noriu mamai su gimtadieniu toki daryt.kaip padaryti tas kvarbatkes aplink torta?reik lygias juosteles susipjaustyt ir daryt kvarbatkas?ar apvalias juostutes?
Aciu
SAULĖS ZUIKUČIO ir Mingailiux - labai liuks, o jau mieląjį gitaristą norisi ant delno pasisodinti.
QUOTE(astase @ 2012 10 26, 20:17)
nezinau kaip kitos daro,o as tai pjoviau tiesias juosteles ,jas bangavau ir klijavau
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 26, 20:19)
labai fainas su peliuku.cia jsi is kazkokio multiko,ar tiesiog pati taip sumastei?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 26, 21:10)
labai fainas su peliuku.cia jsi is kazkokio multiko,ar tiesiog pati taip sumastei?
Cia is filmuko Peliuko dainele" Tik tiek, kad jis truputi pakeistas, nes ten pelius su super plonom kojom ir rankom, ilga ziurkes nosim ir ceburaskos ausim. Pakoregavau, kad jis mon stovetu ir islaikytu proporcijas, tai jau nebepanasus gavosi
saugausi tuos fantastiskus tortus su figurkom ir galvoju.... nu kokio velnio vistiek niekada tokiu neislipdysiu nerealiai
gelbekit, nesulaukiau vieno atsakymo o jau kitas klausimas iskilo....kur jus perkat glicerina maistini ir gliukoze, beje kokiu pavidalu gliukoze perkat (skysta ar milteliais)?
labai laukiu atsakymo, aciu
Labas vakaras.
Gal galėtų man kas nors pasakyti, kuo klijuojate tortui papuošimus? Na, suprantu, figūrėlės gal ir paprastai laikosi, bet kaip laikosi, pvz. plokščios gėlytės, skrituliai torto šonuose?
Gal galėtų man kas nors pasakyti, kuo klijuojate tortui papuošimus? Na, suprantu, figūrėlės gal ir paprastai laikosi, bet kaip laikosi, pvz. plokščios gėlytės, skrituliai torto šonuose?
Saules Zuikuti, mingailiux, kaip visada praskaidrinat foruma
mingailiux, is ko ta "zolyte" padaryta? ten trupiniai zaliai nudazyti, ar kas?
mingailiux, is ko ta "zolyte" padaryta? ten trupiniai zaliai nudazyti, ar kas?
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 26, 21:14)
Cia is filmuko Peliuko dainele"
kokia sviesi diena,kokia grazi daina,ir as toks nuostabus,ir balsas toks skambus... lia lia lia ...
QUOTE(Wilina @ 2012 10 26, 21:12)
gelbekit, nesulaukiau vieno atsakymo o jau kitas klausimas iskilo....kur jus perkat glicerina maistini ir gliukoze, beje kokiu pavidalu gliukoze perkat (skysta ar milteliais)?
maistinis glicerinas - vaistinese, kuriose gaminami vaistai, o skysta gliukoze nzn, maciau internetinese parduotuvese, kur tortu puosimam viskas. As naudoju dirbtini medu (jo sudetis - tai gliukozes sirupas su trupuciu kazko kito, neatsimenu). o apie gliukoze milteliais kazkas kazkur lyg rase, kad sirupa verda, panasiai kaip beze kremui, bet kaip per ruka - tut pomniu, tut nepomniu...
QUOTE(Mažulėlė @ 2012 10 26, 21:19)
Labas vakaras.
as klijuoju baltymu. galima degtine.