S_z tortukas su meškučiu , matos , kad su meile iškeptas
Lagaminas
Katinukas
Subiniuką dar buvau pamiršus , labai dailutis ( aišku trauma krenta į akis) ale nieko
Aš ganašui tokias proporcijas naudoju 1 l grietinėlės 300 g šokolado , juodo gero , gaunasi toks gan šviesokas , esu dariusi ir su 2:1 irgi gerai gaunas
QUOTE(etoile @ 2012 10 25, 17:40)
Norejau padekoti visoms suskubusioms man padeti isgelbeti ganasa merginoms....
bet kai as tokia nevykele tai niekas man nepavyko. ganasas gavosi ne kremas...o tokia kietioka mase, kuri net sugebejo trupeti......neisivaizduoju...antra karta plakiau vos vos.....jokio tasumo....
gal kas galit patarti, visgi kokios yra tikslios ganaso proporcijos ? nes 1:1 man gaunasi baisus snipstas....jau antra karta.....
man tokios tos nuostabios keios kremines gelytes.....
nerealus jusu darbai, ypac kai matai, kaip zmones tobuleja
saunuoles
bet kai as tokia nevykele tai niekas man nepavyko. ganasas gavosi ne kremas...o tokia kietioka mase, kuri net sugebejo trupeti......neisivaizduoju...antra karta plakiau vos vos.....jokio tasumo....
gal kas galit patarti, visgi kokios yra tikslios ganaso proporcijos ? nes 1:1 man gaunasi baisus snipstas....jau antra karta.....
man tokios tos nuostabios keios kremines gelytes.....
nerealus jusu darbai, ypac kai matai, kaip zmones tobuleja
saunuoles
niu jei sokoladas geras tai jo perpus maziau nei grietineles, eisiu kaip tik daryt
Rasa_zyk laaaabai grazus sitas ir kiti irgi, kuriu dar nerodai
katukas irgi fainuolis, toks puuukis
QUOTE(ramune.v @ 2012 10 25, 17:27)
ačiū. Seklys morka
labai prasau mazo patarimo kiek reikia sviestines mases (sviestas su kondesuotu pienu) aptepti 24 cm tortukui?
QUOTE(Dange* @ 2012 10 25, 18:02)
labai prasau mazo patarimo kiek reikia sviestines mases (sviestas su kondesuotu pienu) aptepti 24 cm tortukui?
priklauso nuo to, kiek lyginti reikia. jei nelabai, tai man uztenka 1/2 pakelio sviesto ir 1/4 kondensuoto (arba 1/2 rududu)
Mingailiux, labai labai grazus kiskutis
Rasa_zyk super
RAsa_zyk, superinis tortas ir labai grazus keksiukai
Aciu visoms uz mano kaciuko ivertinima. Pirma karta dariau toki 3D, bijojau, kad nesigaus nieko
Papildyta:
SZ, nu ka ant kirminu tave panese
Aciu visoms uz mano kaciuko ivertinima. Pirma karta dariau toki 3D, bijojau, kad nesigaus nieko
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 25, 19:34)
dar vienas kirminukas(ne srekas )
tortukas nu akurat kaip žaislinis
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 25, 20:35)
paskutinis pasispardymas.tuoj besmegenius lipdysim
QUOTE(saintlina @ 2012 10 25, 20:46)
tortukas nu akurat kaip žaislinis
aciu
diedas atsiunte fotke.... rado vieno seimuno paskyroj fotografuota lrs'e
https://fbcdn-sphoto...571792826_n.jpg
Papildyta:
ai vis pamirstu komplimenta SZ pasakyt kai isvaziavau is kauno, galvojau na kur reiks uzsisakyt torta jei svesiu 30meti.... bet dabar tai zinau kur uzsakineciau super
https://fbcdn-sphoto...571792826_n.jpg
Papildyta:
ai vis pamirstu komplimenta SZ pasakyt kai isvaziavau is kauno, galvojau na kur reiks uzsisakyt torta jei svesiu 30meti.... bet dabar tai zinau kur uzsakineciau super
QUOTE(akvilyte @ 2012 10 25, 20:52)
diedas atsiunte fotke.... rado vieno seimuno paskyroj fotografuota lrs'e
cia tavo darbas?
tai gal 11.11 man noretumet iskepti?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 25, 21:03)
mhm
nu galim apsikeist man pavasari reiks