Kaip gražuuuu sužydo forumas nuostabiausiais bijūnais
saintlina, Rasa_zyk, Dianaaa1215, neramuole - labai labai gražūs bijūnai gavosi, pažiūriu vis į saviškį ir nesitiki, kad aš taip pat su diiiiiiidele
aguOnos pagalba tokį padariau
Smagu buvo su jumis ir dar keletu mergaičių susipažinti ir padirbėt kartu
neišdildomi įspūdžiai ir patirtis
saviškes gėlytes kai nufotkinsiu irgi atnešiu kurią dieną parodyt
dar kartelį
širdingas AČIŪŪŪŪ aguOnai
QUOTE(Forti @ 2012 10 24, 10:39)
labas
as noriu dar vieno durno klausimo paklaust...
del dengimo mases... as darau pagal Mean (su gliukozes milteliais). pagal recepta gaunasi tokia minksta minksta... as baibokiukus lipdydama daug vargau, kol numojau ranka ir pradejau prisijot pudros, kai pasidare kietesne tai lipdyt geriau... tai norejau paklaust
ar dengimui didindama cukraus pudros kieki nepaversiu mases trapios ar per kietos (kai isdzius)? neprades man skilinet(tarkim vezant nuo vibracijos ir nuo LT nuostabiu keliu)? ar geriau tokia tasia bandyt kociot (nu bet kaip ten ka pakelt - kad ir kocelo pagalba...) ar cia skaitosi kad man tiesiog nesigavo mase pasigamint? gal kazko pamazinau? ta prasme nesakau kad skysta gavosi bet minkstoka, nors prie pirstu mazai kibo tik kad formos nelabai gerai laike kol pudros kiekio nepadidinau
kuo geriau stala pasibarstyt - krakmolu ar cukraus pudra?
aciu uz atsakymus ir pasistengsiu ateity durnu klausimu uzdavinet reciau
jetau, kaip gi tu apdengsi su tąsia mase
cukraus pudros man sueina daugiau negu parašyta, t. y. apie 700-750 g pudros sudedu, viskas gausis puikiai, parašysiu kaip darau, nes šita masė man pati geriausia tiek dengimui, tiek figūrėlių lipdymui, rimtesnėms gėlėms daryt netinka, o smulkutėms gėlytėms su formelėmis prispaudyt tam kartui papuošt tiks
1 v. š. Klingų želatinos su kaupeliu (kažkada svėriau 15 g) užpilti 4 v. š. vandens (šaukštą naudoju 15 ml talpos), palikti, kad gerai išbrinktų. Atmatuoju 0,5 puoduko gliukozės miltelių (puodelis 250 ml talpos) užpilu 3 v. š. vandens, įberiu arti pilno a.š. citrinų rūgštelės ir verdu apie 4 minutes nuo užvirimo (jei darau iš 1,5 ar 2 normų - virti reiks atitinkamai ilgiau 5-7 min. panašiai). Nu o toliau pagal receptą, vietoj glicerino pilu tokį pat kiekį šviesaus aliejaus
dar įlašinu kvapų. Masės nebrandinu, dengiu iš karto. Stalą barstau su pudra
Sėkmės
Iwona, labai gražu