QUOTE(padraika22 @ 2012 11 06, 14:52)
norejau paklausti, kiek jus isleidziat dovanu pakavimui? tarkim 1 dovanai ipakavimas
jei dovana uz 10 lt tai taip ipakuoti kaip jus cia saunuoles ipakavot kainuos kazkur puse dovanos kainos
bebe, kur pirkti reikia tokia medziaga kaip bulvinis maisas
labai gerai atrodo
o nereikia specialiai kažko pirkti- naudokite tai kas namie yra: lauro lapai jei turit, medžiagų atraižėlės jei yra- atliekamos sagos (kai rūbus metas sagas išsikirpkite) popieriaus skiauteles, laikršatį (nors mūsų namuūose tai deficitas) mes dažnai naudojame N kartu maišelius tuos dovanoms supakuoti- tik jus papuošiame dar papildomai... snaigėm- kaspinukais ant kurių priverta ar popkorno, ar zefyrinių saldainių
QUOTE(Simbulis @ 2012 11 06, 23:32)
Dar pagalvojau, kad ant tu riesutu galima palinkejimus paciai butu uzrasyti, pvz. su kokiu nagu laku ar akriliniais dazais ir tuo siauru siauru teptuku
Na aisku ne tas pats, bet vis variantas
dar ir gražiau- pats darei nagų lakų be to daug yra tais plonais teptukais- jei tik mokat- ir ko tie riešutai į tokią madą įėję- man jei kažkaip nelabai
pažystu riešutą kuris jau 8 šeimininkus perėjo... gal gražu nesakau bet kažkaip- ant riešuto parašyta daug laimės- gavo vestuvėm su kitais- buvo padovanotas 30metčiui- tada vėl per rankas per rankas ir galiausiai va kalėdoms bus padovanotas vėl 8 šeiminikai skaičiuojant nuo balandžio mėnesio
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 08, 10:13)
man kepimo popierius nepasiteisino
nelimpa prie jo lipni juosta
nu o kam klijuot? taigi yra toks kanceliarinis metalinaiis susegimais- bent jau aš taip segiau- šonus o apačios net nesegiau paprasčiausiai surišau kaspinu keletą kartų- tik jau reik keletą kartų nes slysta.
QUOTE(sticho @ 2012 11 15, 17:16)
Nezinau, bet labai miela pasirode
labai mabnau ieškosiu kaip padaryt ir šiais metais jei bus smulkmena kokia padarysiu
QUOTE(Leita @ 2012 11 15, 20:18)
nuomonė, patirtis:
* įvertinkit ir tai, jog spalvotas popierius dažnai per kampus, įlenkimus bus apšerpetojęs, matytis baltas popieriaus pagrindas;
nu čia priklauso nuo popieriaus- yra lapų (jie kvadratiniai parduodama po 100vnt pokais) tai ištisinė spalva jame...