Laba, kazkur maciau ideta, tokie kaip antspaudai kalediniai, atsispausdinimui noreciau, kad tikroviskiau dovana atrodytu,dabar nerandu, gal turite kuri issisaugojus? ar nuoroda zinot? jei supratot apie ka as cia
Dalis vaikams skirtų dovanų. Tik gerai nesimato spalvoto popieriaus, jis irgi "natur produkt" , iš kokoso plaušų.
Suaugusiems dovanas pakuosiu tik Kūčių dieną, nes naudosiu eglės arba kėnio šakutes.
Suaugusiems dovanas pakuosiu tik Kūčių dieną, nes naudosiu eglės arba kėnio šakutes.
Mūsų pakuotos dovanėlės
Papildyta:
QUOTE(Ereba @ 2014 01 01, 20:55)
kiek perkrauta visko, nelabai žiūrisi
skonio, išsilavinimo reikalas. kiekvienam savo.Papildyta:
QUOTE(~Sniegena~ @ 2014 10 22, 18:25)
aš šiais metais turiu idėją . supakuoti i krepinį popierių aukso spalvos ir apklijuoti džiovintais rudeniniais lapais. o vietoje kaspinų - šermukšniai kol kas idėja galvoje žiūrėsiu kaip gausis
Šauni idėja.
QUOTE(~Sniegena~ @ 2014 10 22, 18:25)
aš šiais metais turiu idėją . supakuoti i krepinį popierių aukso spalvos ir apklijuoti džiovintais rudeniniais lapais. o vietoje kaspinų - šermukšniai kol kas idėja galvoje žiūrėsiu kaip gausis
turėtų atrodyti liuks
Aš jau pati galvoju ne tik apie dovanų pakavimą, bet ir apie namų puošimą, tikrai laukiu švenčių
dovaneles savo ir draugu vaikam supirktos, pats laikas pradet pakuot nes kai pakuoju paskutine minute tai pasirodo nieko nemoku ir sukisu viska i popierinius dovanu maisus