bakcha , labai gražu
gal patarsit kur gauti permatomo, tokio šiugždančio popieriaus, supakuoti naminiams sausainiams, triufeliams ? Galvoju pridėti prie dovanų, iš to popieriaus padaryti maišiukus, surišti su vilnoniu siūlu, padekoruoti cinamono lazdelėmis ir žvaigždiniu anyžiumi gal dar idėjų kaip supakuoti tokius naminius priedus ? noriu, kad maišeliai persišviestų
QUOTE(eglute320 @ 2013 12 14, 15:05)
bakcha , labai gražu
gal patarsit kur gauti permatomo, tokio šiugždančio popieriaus, supakuoti naminiams sausainiams, triufeliams ? Galvoju pridėti prie dovanų, iš to popieriaus padaryti maišiukus, surišti su vilnoniu siūlu, padekoruoti cinamono lazdelėmis ir žvaigždiniu anyžiumi gal dar idėjų kaip supakuoti tokius naminius priedus ? noriu, kad maišeliai persišviestų
Va cia yra graziu dezuciu ir maiseliu, tik gal brangoki...
http://www.tortini.l...as/serviravimui
As tai siunciausi is cia maisiukus meduoliams supakuoti
http://www.tastyfun....estu_ipakavimui
greitai atsiunte per kelias dienas
QUOTE(eglute320 @ 2013 12 14, 14:05)
bakcha , labai gražu
Aš tam panaudoju kepimo rankovę
QUOTE(papliauška @ 2013 12 14, 18:16)
Aš tam panaudoju kepimo rankovę
Irgi įdėja šiaip nesinori tam supakavimui išleisti tiek kiek turinys kainuos, jau vis tiek tai tik priedas, o dovanos irgi supakuotos bus pasilieku kaip varijantą, jei nerasiu nieko už protingus pinigus
bakcha, puikūs darbai
QUOTE(eglute320 @ 2013 12 14, 15:05)
gal patarsit kur gauti permatomo, tokio šiugždančio popieriaus, supakuoti naminiams sausainiams, triufeliams?
didžiosiose maximose, rimi rasite tokių maišelių. nujaučiu, jog nuo kitos savaitės jiems ir akcijos bus. luktelkit QUOTE(Leita @ 2013 11 30, 22:33)
Asmeniškai man puikiai tiko identiškas siūlas (balta+raudona) iš Tiger, 5 Lt už 50 m., pakaks ne vienoms Kalėdoms
Vakar specialiai važiavau jo ieškoti, bet deja nėra
Gal tokių dėžučių kažkur matėte pirkti?
QUOTE(Tila @ 2013 12 18, 12:08)
Kažką panašaus lyg Pegaso knygyne mačiau, bet nesu tikra, ar identiškos buvo
QUOTE(knopke* @ 2013 12 19, 22:04)
Labai gražu taip mielai ir šltai atrodo
siemet ir norejau kuo kukliau supakuoti,nezinau, tokia nuotaika ir tiek
dar laukia viena partija, kur senelis kaledu ryta paliks, bet cia jau reikes dirbti paskutine nakty ir jau tures blizgeti, nes mano paneles dar kaip sarkeles - kuo daugiau blizga, tuo joms dziaugsmo daugiau mazoji klause, mamyte, o kodel tu spalvoto popieriaus neperki?neturi pinigeliu?
dar laukia viena partija, kur senelis kaledu ryta paliks, bet cia jau reikes dirbti paskutine nakty ir jau tures blizgeti, nes mano paneles dar kaip sarkeles - kuo daugiau blizga, tuo joms dziaugsmo daugiau mazoji klause, mamyte, o kodel tu spalvoto popieriaus neperki?neturi pinigeliu?