Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit - reakcija į DTP+HiB+IPV

Amelita, labai patariu susirasti homeopatą 4u.gif
Pirmai pagalbai iš homeopatinių reikia Apis 30 ir Urtica Urens 30. Vilniuje, kiek žinau, iš Širdažolės vaistinės, arba užsisakyti iš čia: http://univaistine.lt/pirkimo-tvarka/
Dar būna Apis Homaccord, bet kur Vilniuje jų rasti nepatarsiu - gal ta pati Širdažolė ar kitos labiau besispecializuojančios homeopatiniuose turėtų.
Tokio dydžio žmogui 1-2 žirniukus, kai ūmu - galima kas valandą, paskui pagal poreikį. Tikrai saugu, sesės mažiui panašaus amžiaus neseniai buvo dilgėlinė - praėjo su viskam per 2 dienas be jokių chemijų, o ir savo alergiškam vaikui esu tokiu būdu padėjus.

Dabar kai įsiaudrinęs organizmas, tokią reakciją gali išprovokuoti mažiausias menkniekis, todėl venkit visko, kas gali būt įtartina, maistas kaip galima prėskesnis.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2012 11 13, 23:57)
Mano vaika lygiai taip pat isbere buvo kaip Savvy nuotraukoje,tik gal maziau truputi,o as tuomet nesupratau kas nuo ko,kol nepradejau gylintis i visa tai.Issigydeme alergija hemeopatiskai,jau 3metai nera berimu,bet liko kitos bedos...Gaila kad anksciau tuo nesidomejau.Aklai pasitikejau medikais. verysad.gif

O kas tos kitos bedos? unsure.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2012 11 14, 00:12)
Amelita, labai patariu susirasti homeopatą  4u.gif 

Mums visi sie berimai dingo. Pirmi du labai greitai, nuo 30 min iki 2 val. O trecias berimas per 5 paras. Homeopato mums nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 11 14, 08:48)
O kas tos kitos bedos? unsure.gif
Vaikas autistas,sutrikusi kalba jam 4.5m,sutrikes elgesys.Tai dar mums hoeopatija padeda,del jo pykcio,isteriju protrukiu,lengviau susivaldo.Taip jis pasikeite nuo 18men.visame kame...Jo matyt negalima buvo skiepyt,bet ar kas tikrins visus vaikus ar galima ar ne?
Atsakyti
Dilgeline ta vadinama ir mums yra buvus, viena vieninteli karta. Kaip issigandau.. Atsikelia vaikas po pietu miego, o jam ant kojos:
user posted image
Baisiausiai persigandau, pradejau galvot n uo ko, gal kas sukandziojo miegant.. nes apie jokias dilgelines nezinau..
Visa laime kad greitai dingo, per koki pusvalandi gal..
Vaikas neskiepytas. Taip ir nezinau nuo ko cia mums ir kas cia buvo.. daugiau niekada nepasikarto..

Del alergologu. Dabar jei vaistus geriat tai kaip ir viskas ok. O issitirti nera blogai, galbut suzinosit nuo ko alergija, maistui, aplinkai ir t.t.. bus paciai lengviau, kai zinosi ir galesi vengti alergizuojanciu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 11 14, 14:02)

Del alergologu. Dabar jei vaistus geriat tai kaip ir viskas ok. O issitirti nera blogai, galbut suzinosit nuo ko alergija, maistui, aplinkai ir t.t.. bus paciai lengviau, kai zinosi ir galesi vengti alergizuojanciu dalyku.

Jei cia buvo skirta man, tai vaikas sveikas, jokiu vaistu nevartojam. Ir viskas gerai. Valgo viska jau 1,5 metu.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 11 14, 16:50)
Jei cia buvo skirta man, tai vaikas sveikas, jokiu vaistu nevartojam. Ir viskas gerai. Valgo viska jau 1,5 metu.

Temos autorei skirta smile.gif

Nebutina is kart lekt pas alergologus, jei vartojat vaistus nuo alergijos, nes tikriausiai niekuom ir nepades daugiau siuo metu jie. Bet apsilankyti nera blogai, kad issitirti kam alergiskas vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2012 11 13, 16:00)
Beje, gal žinote kaip iš kraujo tyrimo matosi, kad yra alergija, koks konkrečiai rodiklis tai rodo?

eozinofilai 4u.gif jei tik neklystu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 14 lapkričio 2012 - 20:31
Kraujo tyrimu atsakymo lapelyje apačioje piešiamos tokios kreivės, bei procentaliai nurodomi tam tikri rodikliai va iš to ir mato gydytojas ar yra alerginis fonas ar ne, aišku jei tuo metu leukocitai ir limfocitai yra normos ribose, o procentai didesni. Nelabai moku paaiškinti. Mano pačios kraujo tyrimuose visada taip būna, pradžioj buvau nusigandus ir klausiau gydytojos kodėl, va ji ir paaiškino, jog tai dėl mano alergiškumo.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2012 11 14, 22:31)
eozinofilai 4u.gif jei tik neklystu ax.gif

Dėkui. Būtent šitą rodiklį parodė dermatologė. Pas mergytę jis yra "5".
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2012 11 15, 11:45)
Kraujo tyrimu atsakymo lapelyje apačioje piešiamos tokios kreivės, bei procentaliai nurodomi tam tikri rodikliai va iš to ir mato gydytojas ar yra alerginis fonas ar ne, aišku jei tuo metu leukocitai ir limfocitai yra normos ribose, o procentai didesni. Nelabai moku paaiškinti. Mano pačios kraujo tyrimuose visada taip būna, pradžioj buvau nusigandus ir klausiau gydytojos kodėl, va ji ir paaiškino, jog tai dėl mano alergiškumo.

Taip, buvo ir grafikai, bet ten tai jau aukštoji matematika....
Atsakyti
lenteleje yra eoizofilu norma pagal amziu

Gal pas jus yra 0,5? Paziurekit ar tokie patys matavimo matmenys.
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2012 11 15, 20:39)
Dėkui. Būtent šitą rodiklį parodė dermatologė. Pas mergytę jis yra "5".

Pas mus kai prasidėdavo astmos paūmėjimas, tai būna 9-11 eozinofilu rodiklis.
Ir Jūsų nemažai, nes norma, jei gerai pamenu,labai nedidelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 11 15, 23:07)
lenteleje yra eoizofilu norma pagal amziu

Gal pas jus yra 0,5? Paziurekit ar tokie patys matavimo matmenys.

Dabar pažiūrėti jau negaliu, bet pamenu, kad lapelyje ties normomis buvo įrašyta 1-5 (apatinės ribos nepamenu, bet viršutinė tai tikrai tokia). Tai, matyt, iš tiesų matavimo matmenys kitokie.
Bet lapeliuose, tikriausiai, rašomos suaugusiųjų normos, nes mergytės hemoglobinas 120 ir mums pasakė, kad mažokas, o kiek radau internete, tai kaip ir norma?...
http://nma.mikrovisata.net/k_tyr.htm

O bėrimas vėl pasikeitė. Dabar spuogeliai nebe taip aiškiai išreikšti, jie tarsi truputį nusėdo ir susiliejo, nebesimato aiškių ribų, bet braukiant ranka oda gruoblėta gruoblėta. Visas kūnelis raudonas, kaip nuplikytas ir, matosi, labai niežti, nes draskosi jau dviem rankom... Šiandien jau mėnuo po skiepo. verysad.gif

Tiesa, lauke pūslelėm iš tiesų nebeina (tfu tfu tfu). Juk tikrai buvo ir vėsoka (apie +4), ir vėjas, ir daugiau kaip valandą išbuvom - žandukai tik paraudo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 16 lapkričio 2012 - 22:16