Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit - reakcija į DTP+HiB+IPV

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2012 11 12, 18:31)
taigi sakė,kad čia ne nuo skiepo,tai lieps daryt MMR savo laiku biggrin.gif

Siaubas, jau net juokas nebeima, verkti tiesiog norisi 4u.gif
Kai mano vaiką alergizavo, tai irgi patarė ateiti sekančio skiepo pagėrus tavegilio kelias dienas, kad 'pridengtų'.
Bet nenukrypstam nuo temos, gal kas patars ką protingo, kaip mamytei elgtis.
Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 12 lapkričio 2012 - 20:18
straipsnis delfyje apie alergiją šalčui, bet nelabai, matyt iš jo bus naudos
http://gyvenimas.del...i.d?id=59966523
Atsakyti
Labas, maniske 18 men skiepa gavo rugsejo 13 diena. Po 5 paru buvo labai umi dilgeline. Po 12 paru irgi dilgeline. Bet jau netokia baisi. Viskas pradingo mazdaug po valandos, dvieju. Vaikui neniezejo, bet vaikas atrode tragiskai. Gyd visi susitare, ni ni ni, cia ne nuo skiepo. Tipo tokia reakcija galima, jei praeina po skiepo 1-2 paros, o penkta para, jau skiepas nekaltas. Ikelsiu tau foto. Del foto imtymumo ikelsiu tik kelias foto. Kitu nenoriu rodyt viesai internete.

Dilgelines nebuvo iki skiepo, po skiepo 2 kartus, o daugiau nepasikartojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 13 lapkričio 2012 - 09:03
Na ką... aš toliau su savo naujienom.

Buvom pas šeimos gydytoją. Ji kai pamatė vaiką, tai nustėro. Sako, taip dar nėra buvę, juolab jau beveik mėnuo po skiepo. Paprašė, kad atneštumėm išrašą iš dermatologės ir tuomet duos siuntimą alergologui...

O dermatologė pakomentavo kraujo tyrimą, kad rodo labai stiprią alergiją, kad ateityje alergijos gali kartotis, bet... dabar važiuoti pas alergologą nėra jokios prasmės, kad nieko naujo ten nepasakys. blink.gif Zyrtec jau geria trečią dieną - pabėrimas liko toks pats, tik raudonumas gal kiek apmažėjęs - t.y. kol kas konkretaus poveikio aš nematau. verysad.gif Vyras irgi spaudžia, kad reikia laukti, netampyti vaiko po gydytojus. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2012 11 13, 11:02)
Labas, maniske 18 men skiepa gavo rugsejo 13 diena. Po 5 paru buvo labai  umi dilgeline. Po 12 paru irgi dilgeline. Bet jau netokia baisi. Viskas pradingo mazdaug po valandos, dvieju. Vaikui neniezejo, bet vaikas atrode tragiskai. Gyd visi susitare, ni ni ni, cia ne nuo skiepo. Tipo tokia reakcija galima, jei praeina po skiepo 1-2 paros, o penkta para, jau skiepas nekaltas. Ikelsiu tau foto. Del foto imtymumo ikelsiu tik kelias foto. Kitu nenoriu rodyt viesai internete.

Dilgelines nebuvo iki skiepo, po skiepo 2 kartus,  o daugiau nepasikartojo.

Dėkui, Amelita, už tavo info, dabar man labai reikia "likimo draugų" patirties tais klausimai.
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2012 11 13, 01:16)
straipsnis delfyje apie alergiją šalčui, bet nelabai, matyt iš jo bus naudos
http://gyvenimas.del...i.d?id=59966523

Dėkui, perskaitysiu.
Papildyta:
Beje, gal žinote kaip iš kraujo tyrimo matosi, kad yra alergija, koks konkrečiai rodiklis tai rodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 13 lapkričio 2012 - 14:56
QUOTE(Savvy @ 2012 11 13, 15:55)
Na ką... aš toliau su savo naujienom.

O dermatologė pakomentavo kraujo tyrimą, kad rodo labai stiprią alergiją, kad ateityje alergijos gali kartotis, bet... dabar važiuoti pas alergologą nėra jokios prasmės, kad nieko naujo ten nepasakys.  blink.gif  Zyrtec jau geria trečią dieną - pabėrimas liko toks pats, tik raudonumas gal kiek apmažėjęs - t.y. kol kas konkretaus poveikio aš nematau. verysad.gif Vyras irgi spaudžia, kad reikia laukti, netampyti vaiko po gydytojus.  verysad.gif
Papildyta:
Dėkui, Amelita, už tavo info, dabar man labai reikia "likimo draugų" patirties tais klausimai.
Papildyta:
Dėkui, jau skaičiau anksčiau.

Labukas. Ir mus kankina tos pačios bėdos. Viskas buvo panašiai kaip pas jus: bėrimai lygiai tokie patys ir tokie stiprūs. Kažkaip net pasimiršo, tik nuotraukos primena. Stebuklų niekas nepadarė. Po truputėlį išaugome. Lyg ir. Vienu metu labai padėjo homeopatinis gydymas. Atsisakėme daugelio produktų, kurių netoleravome. Po to lyg ir vėl buvo paūmėjimas, nesupratome nuo ko. Lankėmės pas Alergologą, pasidarėmė mėginius ant rankytės. Tai tik patvirtino, ką jau žinojau, kokiems produktams alergiški. Saugomės dabar, lyg ir geriau. O jums noriu pasakyti, nenusiminkite ir stiprybės. Turėtų tikrai pagerėti.
Atsakyti
Dedu foto.

Cia po 5 dienu. Buvo visas kunas toks.

user posted image

user posted image

Po keliu valandu praejo. Antialerginiu daviau tik 1 karta. Paskui kokia savaite laiko vis pasirodydavo tokia puckia, tai viena, tai kokios 4. Bet ju galejau ir nepastebeti, bet as vaika, kas valanda nurekdavau ir apziuredavau. Tai matydavau, kad jos tai atsiranda, jos tokios kaistancios, raudonos, paskui nurimdavo ir kaip niekur nieko.

Po 12 dienu. Buvo tik uzpakaliukas toks. Mazom puslelem.

user posted image

Po mazdaug 26 dienu. Visas kunas buvo toks.

user posted image

Laikes sitas berimas, kokias 5 dienas. Paskui nurimo. Nieko netepem.

Tai va, nesi viena.

As kalbejau su 4 gyd. Visi sake, ne cia ne nuo skiepo. Seimos gydytoja buvo pakraupus nuo musu foto. Kitu cia nekeliu, del per daug imtymo.

Mes 1,5 metu valgome ta pati. Nieko nekeitem savo aplinkoje. Nei maisto, nei kokiu milteliu ir t.t. As gyd nelabai pasitikiu, nors buvau uzsirasius pas kelis alergologus, bet net nejom, nematau prasmes kankinti vaiko tais durimais, bandymais ir t.t. Kai pakalbejau su jom telefonu, tai supratau, kad man jos nieko nepasakys. Kalbejau su tikrai aukstas pareigas uzimanciais gyd alergologais. Visi kaip susitare kalbejo ta pati. Nematau prasmes pas juos daugiau eiti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 13 lapkričio 2012 - 15:10
Amelita - o, siaube...

Mano vaiko baisiajam viso kūnelio bėrimui šiandien kaip tik penkios dienos.
Na, tikiuosi, ryt pamatyti pagerėjimą...

Maisto ir gyvenimo įpročių taip pat nekeitėm.

Gal čia kokia brokuota DTP skiepo partija į LT papuolė, kad ją kur? Nes mano mergina skiepyta 2012.10.16 Pentaxim 4 H2249/143 (jei gerai perskaitau numeriuką).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 13 lapkričio 2012 - 15:21
QUOTE(Savvy @ 2012 11 13, 15:19)
Mano vaiko baisiajam viso kūnelio bėrimui šiandien kaip tik penkios dienos.
Na, tikiuosi, ryt pamatyti pagerėjimą...

Maisto ir gyvenimo įpročių taip pat nekeitėm.

Gal čia kokia brokuota DTP skiepo partija į LT papuolė, kad ją kur? Nes mano mergina skiepyta 2012.10.16 Pentaxim 4 H2249/143 (jei gerai perskaitau numeriuką).

Maniske 2012.09.13 Vilniuje, Fama Bona klinikoj, tik dabar numeriuko nepaziuresiu. Vaikas miega. Nenoriu prizadinti. Sedziu kaip pelyte prie kompo.
Papildyta:
Jei buciau vaiko nestebejus, neziurejus jo odeles taip daznai, puse berimu buciau nemacius, nes jie trumpalaikiai. Isnykdavo labai greitai per 30 min, kiti per 1-2 val.
Vaikas, kai aprengtas, tai visai gali ir nepastebeti. O tuo metu, mazoji mokinosi ant puoduko viska daryt, tai rengemes daug kartu per diena.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 13 lapkričio 2012 - 15:22
QUOTE(kristinuv @ 2012 11 11, 20:02)
Mano vaikui pablogėdavo po skiepo, bet visi gydytojai kaip susitarę tvirtino, kad tai tik sutapimas, kad tikrai ne nuo skiepo.
Gerai sakote, kai nieks nieko nefiksuoja, jokių reakcijų, tai jų realiai kaip ir nėra doh.gif

drinks_cheers.gif tas ir yra blogiausia unsure.gif doh.gif ir pas mus niekur nepasiskųsi,niekam nieko neįrodysi unsure.gif nes visiem gyd jau kaip malda-"nuo skiepo to būti negali" ir viskas tuo baigiasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 13 lapkričio 2012 - 17:29
QUOTE(žydrynė @ 2012 11 13, 17:26)
drinks_cheers.gif tas ir yra blogiausia  unsure.gif  doh.gif

Farmacija viska valdo, uzkisa gydytoju burnytes.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 11 13, 17:27)

Pritariu! thumbup.gif

Dauguma gydytojų nežino jokių kitų vaistų išskyrus tuos kuriuos įbruka farmacininkai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour22: 13 lapkričio 2012 - 23:48
QUOTE(Amelita @ 2012 11 13, 18:27)
Mano vaika lygiai taip pat isbere buvo kaip Savvy nuotraukoje,tik gal maziau truputi,o as tuomet nesupratau kas nuo ko,kol nepradejau gylintis i visa tai.Issigydeme alergija hemeopatiskai,jau 3metai nera berimu,bet liko kitos bedos...Gaila kad anksciau tuo nesidomejau.Aklai pasitikejau medikais. verysad.gif
Atsakyti