Na ką... aš toliau su savo naujienom.
Buvom pas šeimos gydytoją. Ji kai pamatė vaiką, tai nustėro. Sako, taip dar nėra buvę, juolab jau beveik mėnuo po skiepo. Paprašė, kad atneštumėm išrašą iš dermatologės ir tuomet duos siuntimą alergologui...
O dermatologė pakomentavo kraujo tyrimą, kad rodo labai stiprią alergiją, kad ateityje alergijos gali kartotis, bet... dabar važiuoti pas alergologą nėra jokios prasmės, kad nieko naujo ten nepasakys.
Zyrtec jau geria trečią dieną - pabėrimas liko toks pats, tik raudonumas gal kiek apmažėjęs - t.y. kol kas konkretaus poveikio aš nematau.
Vyras irgi spaudžia, kad reikia laukti, netampyti vaiko po gydytojus.
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2012 11 13, 11:02)
Labas, maniske 18 men skiepa gavo rugsejo 13 diena. Po 5 paru buvo labai umi dilgeline. Po 12 paru irgi dilgeline. Bet jau netokia baisi. Viskas pradingo mazdaug po valandos, dvieju. Vaikui neniezejo, bet vaikas atrode tragiskai. Gyd visi susitare, ni ni ni, cia ne nuo skiepo. Tipo tokia reakcija galima, jei praeina po skiepo 1-2 paros, o penkta para, jau skiepas nekaltas. Ikelsiu tau foto. Del foto imtymumo ikelsiu tik kelias foto. Kitu nenoriu rodyt viesai internete.
Dilgelines nebuvo iki skiepo, po skiepo 2 kartus, o daugiau nepasikartojo.
Dėkui, Amelita, už tavo info, dabar man labai reikia "likimo draugų" patirties tais klausimai.
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2012 11 13, 01:16)
straipsnis delfyje apie alergiją šalčui, bet nelabai, matyt iš jo bus naudos
http://gyvenimas.del...i.d?id=59966523
Dėkui, perskaitysiu.
Papildyta:
Beje, gal žinote kaip iš kraujo tyrimo matosi, kad yra alergija, koks konkrečiai rodiklis tai rodo?