QUOTE(Ramunita @ 2012 11 11, 21:03)
oho kaip čia stipriai
o jūs į vietinę dermatologę kreipėtės? jei Vilniuj esat-prašykitės siunrimo į santariškes. Suprasčiau MMR būtų,tai kaip ir galima tokia reakcija,bet dabar tai
Tai va, man irgi keista, kad tokios reakcijos į konkrečiai šitą skiepą, juolab, kad tai paskutinė revakcinacijos "porcija".
Dermatologė vietinė, bet man iš anksčiau sudarė gerą įspūdį, kaip ir pasitikiu ja.
Rytoj po pietų turėsim kraujo rezultatus ir eisim pas šeimos gydytoją, kuri sakė, kad ne nuo skiepo - tegu pasižiūri kaip mano vaikas atrodo.
Su siuntimu alergologui tai neturėtumėm problemų, bet mano vyras sako, kad gal čia nieko baisaus, praeis. O man tai baisu sėdėti ir laukti. Juolab, kad ta alergijos forma kinta ir nesuprantu, ar į geresnę, ar į blogesnę pusę.
Šiandien buvom lauke. Tikrai šaltoka buvo ir vėjas - veidukai paraudo, bet pūslytės neiššoko - tai jau gerai. Bet kūnelis vaiko tai visas taškuotas taškuotas (išskyrus plaštakas ir veiduką) ir niežti.
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2012 11 11, 17:23)
Iš karto ir nesuveiks. Normalus poveikis turėtų pasimatyti kitą, o gal net ir dar kitą dieną . Bet šiaip tai eikit pas savo pediatrą ir prašykite siuntimo į alergologinio stacionalą, nėr ko vaikštinėti pas odos daktarus - jie ne tas ligas gydo
Supratau. O-bet-tačiau, nustojus gerti alergija ir vėl išlįstų, tiesa?
O pas alergologą reikia, matyt, važiuoti "visam gražume", t.y. nebūti prisigėrus vaistų?