Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

QUOTE(Itane @ 2013 11 06, 11:33)
Kiek suprantu, abi dirbat su buhalterija?  rolleyes.gif
As mielu noru ir uz minimuma padirbciau, kad tik kas duotu toki darba, kur nuo 8 iki 17val ir pati vaika galeciau is darzo pasiimti  biggrin.gif  bet nera tokiu, o kitokiu grafiku tektu samdytis aukle, kuriai nesinori visos algos atiduoti  doh.gif

Gal siuti moki, turiu tada darbo pasiulyma gana patrauklu:)
Atsakyti
tikrai sunku kazka patarti ar nukreipti, kai nezinom kokio darbo nori, kokius mokslus baigus, kursus, kokia patirtis?
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 11 06, 13:02)
aha, skaičiukų mylėtojos laugh.gif
tai ieškok 4val per dieną, tada lieka laiko, tiek vaikui, tiek namams, tiek kito darbo paieškoms... aišku patarinėt lengviau, bet nemanau kad taip sudėtinga rast darbą, neseniai viena pažįstama per savaitę susirado darbą 4val per dieną, o vaikui dar nei 2metų nėra, tai manau čia nėra didelės problemos turėt vaiką  4u.gif

gerai gerai...per žiemą pabaigsiu dėliot taškus ant i ir pavasarį priimsiu tave pas save dirbt  lotuliukas.gif

Mielu noru eiciau dirbti, kad ir po 8val, tik nera tokiu darbu, arba pakviecia i pokalbi, pasakau, kad turiu vaika ir baigiasi tuom ''paskambinsim'' doh.gif
Ingelee, moku siuti (esu baigusi kazkada siuvejas)
Papildyta:
QUOTE(parsiuke @ 2013 11 07, 11:55)
tikrai sunku kazka patarti ar nukreipti, kai nezinom kokio darbo nori, kokius mokslus baigus, kursus, kokia patirtis?

Esu baigusi siuvejas, kirperjos kursus - bandziau dirbti kirpykloje, bet klientu 0, nes patirties neturiu, ateina is gatves, teko paimti kelis zmones, o daugiau sedi visa diena be darbo ir plius uz kede moki is savu pinigu...
Studijavau lietuviu filologija,bet pastojusi pasiemiau akademines ir sustojo viskas, nes nebuvo kam su vaiku pabuti... o dirbau administratore ir daugiausia pardaveja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Itane @ 2013 11 07, 13:14)
Mielu noru eiciau dirbti, kad ir po 8val, tik nera tokiu darbu, arba pakviecia i pokalbi, pasakau, kad turiu vaika ir baigiasi tuom ''paskambinsim''  doh.gif
Ingelee, moku siuti (esu baigusi kazkada siuvejas)
Papildyta:
Esu baigusi siuvejas, kirperjos kursus  - bandziau dirbti kirpykloje, bet klientu 0, nes patirties neturiu, ateina is gatves, teko paimti kelis zmones, o daugiau sedi visa diena be darbo ir plius uz kede moki is savu pinigu...
Studijavau lietuviu filologija,bet pastojusi pasiemiau akademines ir sustojo viskas, nes nebuvo kam su vaiku pabuti... o dirbau administratore ir daugiausia pardaveja  smile.gif

rodos Zardes siuvykleleje buvo skelbimas, kad iesko siuvejos, maciau ant lango.
Atsakyti
Savarankiskai siuti klientams rubus, bijau - pataisyti, taip, galiu (kad ir namie sededama), nes kelios pazistamos prase, kad tai kelnes patrumpinciau, tai pasiaurinciau- tokiu darbu nebijau, tik del konstravimo butu sunkiau, nes vis del to nemazai laiko nuo mokslu praejo ir pasimirso daug kas blush2.gif Skambinau Ingele tuo numeriuku, nuvaziavau i pokalbi, matysiu kita savaite ar paskambins, aciu tau 4u.gif Labai patiko tai, kad savininke nieko pries vaika neturi ir sako, jei susirgs, nebus problemu bilioteni pasiimti, nes parduotuvese ir kitose vietoje ''maiso'', kad vaikas nedidelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Itane @ 2013 11 13, 16:25)
Savarankiskai siuti klientams rubus, bijau - pataisyti, taip, galiu (kad ir namie sededama), nes kelios pazistamos prase, kad tai kelnes patrumpinciau, tai pasiaurinciau- tokiu darbu nebijau, tik del konstravimo butu sunkiau, nes vis del to nemazai laiko nuo mokslu praejo ir pasimirso daug kas blush2.gif Skambinau Ingele tuo numeriuku, nuvaziavau i pokalbi, matysiu kita savaite ar paskambins, aciu tau 4u.gif  Labai patiko tai, kad savininke nieko pries vaika neturi ir sako, jei susirgs, nebus problemu bilioteni pasiimti, nes parduotuvese ir kitose vietoje ''maiso'', kad vaikas nedidelis doh.gif

JInai pati tris vaikus tai turi suvokima kas ir kaip..
Laikau kumscius uz tave:)
Atsakyti
QUOTE(ingeleee @ 2013 11 14, 19:32)
JInai pati tris vaikus tai turi suvokima kas ir kaip..
Laikau kumscius uz tave:)

ziuresim kaip cia bus 4u.gif jei nebepaskambins teks paciai kuom nors uzsiimti biggrin.gif ir namie siuvykla atsidaryti, nes dabar kaip tycia dukryte parsinese is darzelio akiu uzdegima, tai tenka vel namie sedeti
Atsakyti
QUOTE(Itane @ 2013 11 23, 11:02)
ziuresim kaip cia bus  4u.gif  jei nebepaskambins teks paciai kuom nors uzsiimti  biggrin.gif  ir namie siuvykla atsidaryti, nes dabar kaip tycia dukryte parsinese is darzelio  akiu uzdegima, tai tenka vel namie sedeti

tai va todėl ir nenori su mažais vaikais mamų biggrin.gif bet jie auga 4u.gif ir darbas atsiras kai ateis laikas smile.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Galvoju vaikams padaryt tą advento kalendorių, bet nesugalvoju kaip abiem padaryt, ir ką daryt su jų smalsumu, nes pernai pirkau ten tuos paprastus su saldainiais, bet jie šmikiai man išrakė dienas anksčiau negu reikėjo... :)Ar jūs darot vaikams?
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2013 11 23, 22:31)
Sveikos:)
Galvoju vaikams padaryt tą advento  kalendorių, bet nesugalvoju kaip abiem padaryt, ir ką daryt su jų smalsumu, nes pernai pirkau ten tuos paprastus su saldainiais, bet jie šmikiai man išrakė dienas anksčiau negu reikėjo... :)Ar jūs darot vaikams?

aš galvoju pakabint dvi kojines, viena vienam, kita kitam, nes tie ale kalendoriai, labai daug vietos užima, pakabinamos paklodės tongue.gif ir vis tiek vienu metu į 24 kišenes visko nesudėsi, nes neliks per dieną, o tas šokoladinis mums irgi netinka, nes neiškentės ax.gif nors reikėtų jau ugdyt valią laugh.gif tai man kojinės visai patinka, tik nesugalvoju kur pakabint doh.gif

ir iš vis nežinau kaip bus su egle, nes mūsų mažoji, ne mažoji o uraganas doh.gif
Atsakyti
. unsure.gif
Atsakyti
jau vyksta pasiruošimas kalėdom? ax.gif ką mažiesiems šiemet atneš senis? biggrin.gif aš dičkiui niekaip nesugalvoju kas būtų įdomu ir naudinga, nes jo vienintelis žaislas mašina, tai ją ir gaus, mažajai jau supakuota virtuvė smile.gif pirkau tą didesne, su kriaukle jau laukiu kada išpakuos hihihi.gif
Atsakyti