Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 09 04, 12:07)
Labai sunku nuspręsti, kodėl vaiko elgesys taip pasikeitė.
O jis pats nieko nesako? g.gif
Mūsiškis ir perėjo į darželinę grupę, vaikai tie patsy tik auklėtojos kitos. Jis rytais verkia, bet vakare visad randam jį linksma. Mūsų atveju turbūt kalti kai kurie pasikeitimai, juolab kad vasarą su sese lankė vieną grupę, o dabar vėl atskirai reikia eiti. tai vis šaukia, jog nori pas ją.

Sunkiai mums su kalba. Kalba taip, ka dnet patys ne viska suprantam, tai nekazka tos teisybes ir isgausi verysad.gif Kai nueinam pasiimt negaliu sakyt, verkiancio nerandam, bet nu labai sunkus kazkaip mums su tuo darzu, kad ne tik pasiliekant darze verkia, bet ir visa nakti ir ryta stresuoja. Vakar nei is sio, nei is to atsikele su 38 tempos, o einant miegot tos tempos jau nebeturejo. Siandien irgi tempos nebebuvo. Toks vaizdas, kad nuo streso jau ir tempa uzkilo, kad tik i darza neit ir likt namie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 09 06, 19:23)
Sunkiai mums su kalba. Kalba taip, ka dnet patys ne viska suprantam, tai nekazka tos teisybes ir isgausi verysad.gif Kai nueinam pasiimt negaliu sakyt, verkiancio nerandam, bet nu labai sunkus kazkaip mums su tuo darzu, kad ne tik pasiliekant darze verkia, bet ir visa nakti ir ryta stresuoja. Vakar nei is sio, nei is to atsikele su 38 tempos, o einant miegot tos tempos jau nebeturejo. Siandien irgi tempos nebebuvo. Toks vaizdas, kad nuo streso jau ir tempa uzkilo, kad tik i darza neit ir likt namie g.gif

nupirk sedatif pc kad taip labai stresuoja, aš pirmus metus pirkau, dabar vakarais neurokar, karvelio vaikiška arbata duodu, abiems, nes abu hiperaktyvus, be arbatos nemiegam visi, nes blaškosi, šokinėja ir tt...
mes irgi sunkiai kalbam, aš daugiau mažiau suprantu bet kiti nelabai ax.gif nors stengias, kalba sakiniais beveik, bet turi savo žodyną ir viskas doh.gif
visą savaitgalį šnekinau kad pasiliktų šiandien miegot, taip sunkiai, vis nori eit į lopšio grupę doh.gif tai kiek prisižadėjau lotuliukas.gif
o man vargas su mažąja, išeina brolis tai jin ne vaikas... zyzia pristojus, klykia, neima nei vieno žaislo kol brolis negrįšta doh.gif vargo vakariene doh.gif
Atsakyti
Kaip sekasi klaipedos mamukams ir ju vaikuciams? rolleyes.gif ziuriu sioje temoje taip ramu ir tylu...
Iskilo man klausimukas: koki darba dauguma is jusu dirba ir kaip darbdaviai ziuriu i mamas,turincias vaiku? as darbo paieskose, bet tik nuejus i pokalbi pasakau, kad turiu vaika 3m. iskart po pokalbio pasako, kad paskambinsim,bet taip ir nesulaukiu... net nebezinau ir kokio darbo ieskotis...
Atsakyti
QUOTE(Itane @ 2013 11 01, 12:57)
Kaip sekasi klaipedos mamukams ir ju vaikuciams?  rolleyes.gif  ziuriu sioje temoje taip ramu ir tylu...
Iskilo man klausimukas: koki darba dauguma is jusu dirba ir kaip darbdaviai ziuriu i mamas,turincias vaiku? as darbo paieskose, bet tik nuejus i pokalbi pasakau, kad turiu vaika 3m. iskart po pokalbio pasako, kad paskambinsim,bet taip ir nesulaukiu... net nebezinau ir kokio darbo ieskotis...

mes tai su pupa namie dirbam smile.gif buhalteres abi esam biggrin.gif o nuo rudens kai jau ir mažoji iškeliaus į daržiuką bandysiu kažką dar susirast, nors ir dabar pakankamai veiklos turiu ax.gif
bet tai jeigu aš pasakyčiau kad pas mane 3metų ir dar 1metuko jaučiu net nesikalbėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Itane @ 2013 11 01, 13:57)
Kaip sekasi klaipedos mamukams ir ju vaikuciams?  rolleyes.gif  ziuriu sioje temoje taip ramu ir tylu...

dirbu biudžetinėje, tad niekam tai nėra problema, čia biudžetinių pliusas. dirbu ir NVO, tad ir visi žmoniški, per pokalbį net neklausė apie vaikus, visai neseniai neoficialiam pokalbyje pasisakiau smile.gif tad abu mano darbdaviai nemato vaike problemos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2013 11 03, 14:01)
dirbu biudžetinėje, tad niekam tai nėra problema, čia biudžetinių pliusas. dirbu ir NVO, tad ir visi žmoniški, per pokalbį net neklausė apie vaikus, visai neseniai neoficialiam pokalbyje pasisakiau smile.gif tad abu mano darbdaviai nemato vaike problemos  thumbup.gif

Sunku susirasti valstybini darba...sad.gif kiek skelbimu praejau, nei vieno pasiulymo... daug kas sako ir siulo ieskotis tokio darbo, bet kaip, kur ir koki? g.gif jau visiskai baigiu vilti prarasti, nes daugiau kaip 5metai nieko nedirbu ir namie sedziu- isvis stoga greitai nuraus... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itane: 05 lapkričio 2013 - 12:39
QUOTE(Itane @ 2013 11 05, 12:38)
Sunku susirasti valstybini darba...sad.gif kiek skelbimu praejau, nei vieno pasiulymo... daug kas sako ir siulo ieskotis tokio darbo, bet kaip, kur ir koki?  g.gif jau visiskai baigiu vilti prarasti, nes daugiau kaip 5metai nieko nedirbu ir namie sedziu- isvis stoga greitai nuraus...  blush2.gif

visur savi pliusai ir minusai, priklauso dar kokio darbo ieškai, kokios algos nori, ar pakanka tam patirties ax.gif aš irgi žinau žmonių kurie neranda darbo, bet žinau ir kad save pervertina, mat nedirbs už mažiau 2000lt ir pan...jeigu jau taip stogą rauną nuo sėdėjimo namie tai juk galima pabandyt kad ir paprastoj parduotuvėj padirbėt...

ot gyvenimas...vieni darbo nori, o aš visai norėčiau pailsėt hihihi.gif bet kad jau toks sh...mano darbas, galiu atostogaut bet vis tiek viską turėsiu pati padaryt wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeSsS: 05 lapkričio 2013 - 13:57
QUOTE(MeSsS @ 2013 11 05, 13:55)

ot gyvenimas...vieni darbo nori, o aš visai norėčiau pailsėt hihihi.gif bet kad jau toks sh...mano darbas, galiu atostogaut bet vis tiek viską turėsiu pati padaryt wacko.gif

bet negali kada nori atostogaut smile.gif tai sodros ataskaitos, tai VMI, tai dar kas smile.gif man max 1,5sav išeina pailsėt
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 11 05, 15:03)
bet negali kada nori atostogaut smile.gif tai sodros ataskaitos, tai VMI, tai dar kas smile.gif man max 1,5sav išeina pailsėt

aš nesu atostogavus dar biggrin.gif neskaitant pora dienų po gimdymo smile.gif jeigu greit sodra ir gpm priduodi tai iki pvm galima porą sav ilsėtis, bet kas iš to, darbai tai stovės ir lauks ax.gif aš atostogausiu kai v nupirks bilietus į kokią tenerifę bigsmile.gif kadanors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 11 05, 16:43)
aš nesu atostogavus dar  biggrin.gif neskaitant pora dienų po gimdymo  smile.gif jeigu greit sodra ir gpm priduodi tai iki pvm galima porą sav ilsėtis, bet kas iš to, darbai tai stovės ir lauks  ax.gif aš atostogausiu kai v nupirks bilietus į kokią tenerifę  bigsmile.gif kadanors  lotuliukas.gif

jo, kai dirbi namie su maža kompaniją, viską galima pakoreguoti. smile.gif
aš deja dirbu kompanijoje, tai nepadarysi visko kada nori sad.gif tenka ir prie kitų derintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 05 lapkričio 2013 - 16:48
Kiek suprantu, abi dirbat su buhalterija? rolleyes.gif
As mielu noru ir uz minimuma padirbciau, kad tik kas duotu toki darba, kur nuo 8 iki 17val ir pati vaika galeciau is darzo pasiimti biggrin.gif bet nera tokiu, o kitokiu grafiku tektu samdytis aukle, kuriai nesinori visos algos atiduoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Itane @ 2013 11 06, 10:33)
Kiek suprantu, abi dirbat su buhalterija?  rolleyes.gif
As mielu noru ir uz minimuma padirbciau, kad tik kas duotu toki darba, kur nuo 8 iki 17val ir pati vaika galeciau is darzo pasiimti  biggrin.gif  bet nera tokiu, o kitokiu grafiku tektu samdytis aukle, kuriai nesinori visos algos atiduoti  doh.gif

aha, skaičiukų mylėtojos laugh.gif
tai ieškok 4val per dieną, tada lieka laiko, tiek vaikui, tiek namams, tiek kito darbo paieškoms... aišku patarinėt lengviau, bet nemanau kad taip sudėtinga rast darbą, neseniai viena pažįstama per savaitę susirado darbą 4val per dieną, o vaikui dar nei 2metų nėra, tai manau čia nėra didelės problemos turėt vaiką 4u.gif

gerai gerai...per žiemą pabaigsiu dėliot taškus ant i ir pavasarį priimsiu tave pas save dirbt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeSsS: 06 lapkričio 2013 - 12:03