Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

Labutis naujoj temoj, ačiū, Inesa už triobą 4u.gif biggrin.gif ir aš žiūriu medinį medalį gaunu už plepesius lotuliukas.gif smaguma!

Pašiltintus batukus su goretex šaltesniam rudens sezonui Titui pirkau Akropolyje parduotuveje Batukas.lt čia aname gale prie vandens masažų... Titui su šiokiu tokiu rezervu pirkau 25dydį, žiemai dar pirksiu šiltesnius...

KAIP PASIILGAU MAMYČIŲ MEETUKŲ SU VAIKUČIAIS!!!!!!! bigsmile.gif GAL KADA SUORGANIZUOJAM??? PAS KĄ DAUG VIETOS IR NORIT SVEČIŲ? biggrin.gif AŠ PYRAGĄ IŠKEPČIAU wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linucia: 22 spalio 2012 - 23:25
QUOTE(Linucia @ 2012 10 23, 00:23)
Labutis naujoj temoj, ačiū, Inesa už triobą 4u.gif biggrin.gif ir aš žiūriu medinį medalį gaunu už plepesius lotuliukas.gif smaguma!

Pašiltintus batukus su goretex šaltesniam rudens sezonui Titui pirkau Akropolyje parduotuveje Batukas.lt čia aname gale prie vandens masažų... Titui su šiokiu tokiu rezervu pirkau 25dydį, žiemai dar pirksiu šiltesnius...
KAIP PASIILGAU MAMYČIŲ MEETUKŲ SU VAIKUČIAIS!!!!!!! bigsmile.gif GAL KADA SUORGANIZUOJAM??? PAS KĄ DAUG VIETOS IR NORIT SVEČIŲ? biggrin.gif AŠ PYRAGĄ IŠKEPČIAU wub.gif

Gi i Kretinga planavom vaziuoti:)
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2012 10 23, 00:38)
Gi i Kretinga planavom vaziuoti:)

bigsmile.gif Aha planavom... bet daug kam problematiškas buvo nuvykimas į meeto vietą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linucia: 23 spalio 2012 - 00:01
taigi kooperuotis galima.
Atsakyti
Bet kad ir nebekviečia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeleee @ 2012 10 22, 20:45)
Treciadieni ar ketvirtadieni vaikus palikus pasiderinsim uzeisim tada kavos/ arbatos su Lina:)

Na, rytoj Inga nebent MB vietoj manes prigriebti gali biggrin.gif nes as dar nebusiu grizus is po darbo.O ketvirtadieni iki pietu laisvas paukstis esu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*limar* @ 2012 10 23, 10:07)
Na, rytoj Inga nebent MB vietoj manes prigriebti gali biggrin.gif nes as dar nebusiu grizus is po darbo.O ketvirtadieni iki pietu laisvas paukstis esu bigsmile.gif

oi, kokie TB? Aš motera padori, vyrui išvykus į komandiruotę svetimų į namus neįleidžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2012 10 22, 16:22)
tiek prirasiau bet nera komentaro doh.gif
kur perkat batukus?as ir jau ziuryneju ax.gif
ar jau planujat dovaneles kaledom?as kazkaip siemet nieko dar nesuplanavau o budavo kad is anksto ruosdavausi kad per kisene nekirstu stipriai islaidos,megdavau po truputi viska susipirkti,nzn kur svesim sventes dar nzn kiek tu dovaneliu reikes ax.gif bet va tevams anytai tai visitek kazka norisi padovanoti,o net nzn ka siemet kazkaip be ideju as g.gif

aš kažkur intike didžkiui radau kaip pašiltinrtus botus, mum tokių reikia, nes čia bus beveik visada pliurzė. O Lt tikiuos,kol būsim, stipriai nešals, nors jie su kailiu ir rodo ,kad šilti labai.

Dovanų niekam nepirksiu, ypač čia, bankrotas tada totalus. Gerai,kad neturiu jokių sunėnų ir dukterėčių biggrin.gif
Atsakyti
vsio, supynes pardaviau, virtuvėlę nupirkau, bus vaikui kompensacija biggrin.gif tikiuos mano kulinarė teigiamai ir džiugiai įvertins virtuvėlę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 10 23, 15:11)
vsio, supynes pardaviau, virtuvėlę nupirkau, bus vaikui kompensacija  biggrin.gif tikiuos mano kulinarė teigiamai ir džiugiai įvertins virtuvėlę  wub.gif

ko nelaukei Kalėdų?
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2012 10 24, 00:38)
ko nelaukei Kalėdų?

tai kad vaikams Kalėdos kiekvieną dieną, ši diena praeis ir nebegrįš, kam nukelti džiaugsmą, šiandien ji buvo labai laiminga, o Kalėdų senelis ką nors dar sugalvos, kad ir simboliško ar tiesiog saldaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 10 24, 00:09)
tai kad vaikams Kalėdos kiekvieną dieną, ši diena praeis ir nebegrįš, kam nukelti džiaugsmą, šiandien ji buvo labai laiminga, o Kalėdų senelis ką nors dar sugalvos, kad ir simboliško ar tiesiog saldaus  wub.gif

jo... norėčiau ir aš to dar vaikiško Kalėdų džiaugsmo....eh...

mano mergina atsisako valgyti žuvų taukus,nors jie ir yra kaip guminukas su skoniu apelsinų... kun reiks dabar jai sumąstyt nupirkt...
Atsakyti