Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

gal tada reikia pasižvalgyti plasmasinės, laiko "turiu" pirksiu vis tiek internetu tai nieko čia nepačiupinėsi biggrin.gif oj kiek reikalų su tom panom, ir leliukų reikia, ir virtuvės reikia lotuliukas.gif va didžiąjam tik mašinos, paprasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 08 19, 13:47)
o kokią pirkai? iš brangesnių? vis galvoju tos pigesnės ar nebus labai skystos  g.gif kai pas mus vienas virėjas vyras tai reikia kad laikytų  biggrin.gif būtų įdomu pažiūrėt realiai, bet jaučiu klaipėdoj nerasiu žaislų parduotuvėse g.gif

sveikos smile.gif
aš savo mažąjai ir nupirkau virtuvėlę, pirkau plasmasinę, ir tokią ne iš brangiųjų, tai pasigailėjau, nes suklero sutižo, dar kai du vaikai tai ji greit susilamdė.Nu bet jau mano grynai skysta, pavadinčiau "jysko" kokybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 08 20, 18:13)
gal tada reikia pasižvalgyti plasmasinės, laiko "turiu" pirksiu vis tiek internetu tai nieko čia nepačiupinėsi  biggrin.gif oj kiek reikalų su tom panom, ir leliukų reikia, ir virtuvės reikia  lotuliukas.gif va didžiąjam tik mašinos, paprasčiau  biggrin.gif

Bige vaiku isparduotuvej esu macius nebrangiai ir gera mano akimis. P.s. Laba diena. Manes cia jau turbut nieks neprisimena, bet neesme, gal kieno nors vaikai lanko darza pusaitej? smile.gif
Atsakyti
Va mineta virtuvele.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 08 21, 08:48)
Bige vaiku isparduotuvej esu macius nebrangiai ir gera mano akimis.                                                    P.s. Laba diena. Manes cia jau turbut nieks neprisimena, bet neesme, gal kieno nors vaikai lanko  darza pusaitej?  smile.gif

ir dar kaip prisimena biggrin.gif
vaikų išparduotuve lotuliukas.gif kažin ar maniškius kas nors pirktų lotuliukas.gif atiduočiau nebrangiai, nes baigia namus nugriaut, mama iš proto išvaryt... lotuliukas.gif
o virtuvėlė nebloga, bet nuotraukoj žiūrint kokia maža rolleyes.gif gal tikrai reikės paieškot laiko ir "gyvai" kąnors apžiūrėt g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(MeSsS @ 2013 08 19, 13:40)
parsiuke tu buvai pirkus virtuvėle? medine ar plasmasine? verta pirkt kažin mažajai?  g.gif nors A dabar labai nori irgi tokios  lotuliukas.gif

Mano šeimininkutė nuo Kalėdų "darbuojasi" prie tokios (skiriasi tik spalva ir bent jau šitoje nuotraukoje priedų mažiau.
user posted image
Pasiteisino visu 100 proc. Bijojau, kad plasmasinė neatlaikys, bet šita tikrai tvirta.Nemažai priedų buvo.Tik nežinau kiek jie tikrai prie virtuvėlės buvo, nes pirkau iš SM mamytės, kurios berniukas gavo tokią dovaną, kurią po mėnesio pardavė smile.gif bet ir šitoje nuotraukoje matau dalį priedų, tai matyt kartu prie virtuvėlės būna. Mildutei patinka, kad yra tikroviški garsai thumbup.gif , o viryklė "dega" t.y. šviečia raudonai. Tik, va, vandenuko į kriauklę nepilam, nes tada namai plaukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 08 21, 16:07)
ir dar kaip prisimena  biggrin.gif
vaikų išparduotuve  lotuliukas.gif kažin ar maniškius kas nors pirktų  lotuliukas.gif atiduočiau nebrangiai, nes baigia namus nugriaut, mama iš proto išvaryt...  lotuliukas.gif
o virtuvėlė nebloga, bet nuotraukoj žiūrint kokia maža  rolleyes.gif gal tikrai reikės paieškot laiko ir "gyvai" kąnors apžiūrėt  g.gif

Nu tipo net susinepatoginau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siandien ir as mielai saviski i vaiku isparduotuve buciau pridavus. Tie puponautai velnio ismislas. Gavo 3 prie kasos, namie jau kelis turi ir dar driso bliaut, nes norejo balto, o balto negavo. Taigi ejau uz pinigus dar du pirkt, kol balta istraukem doh.gif Susikta pupa uz 5lt umn.gif
Biski issikroviau biggrin.gif

Nu, blmeba, negi nieks nelankot pusaites. g.gif Taip noretus pletku apie aukletojas. 3 dienos darze vaika padare zliumba ir nervu kamuoliu. Siandien jau prie duru priejes pradejo gailiai kukciot. Nieko nuostabaus, aukletoja net man paciai geru emociju nekelia. O lopsyje i grupe lekdavo net bucki pamirses duot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 21 rugpjūčio 2013 - 20:14
O manosios tos pupos nesudomino schmoll.gif Pavartė, sako - neatsidaro ir numetė šalin.Ramu cool.gif kol iki kinderių neateinam smile.gif
Atsakyti
mums irgi dzin balalaika tie puponautai, o ir šiaip didysis jau supratingas, būna kad visai normaliai sureaguoja kai pasakai kad šiandien nieko nepirksim biggrin.gif
bet va mažoji parduotuvių siaubūnė, eina šluodama lentynas doh.gif košmaras...viskas vėl iš naujo, kol dičkis tapo žmogum vargom nes super judrus, mažoji neatsilieka, tik dar mandresnė doh.gif
o galvojom nu negali abu tokie būt lotuliukas.gif pasirodo gali lotuliukas.gif

Limar graži virtuvė tikrai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2013 08 21, 20:13)
Nu, blmeba, negi nieks nelankot pusaites.  g.gif  Taip noretus pletku apie aukletojas. 3 dienos darze vaika padare zliumba ir nervu kamuoliu. Siandien jau prie duru priejes pradejo gailiai kukciot. Nieko nuostabaus, aukletoja net man paciai geru emociju nekelia. O lopsyje i grupe lekdavo net bucki pamirses duot unsure.gif

mes svirpliuką lankom, aš labai džiaugiuosi kad nepabėgom ax.gif ėjom į lopšy kartu su Liepa, pamiršau koks buvo mamos nikas doh.gif ersė, fotografė ax.gif dabar į kitą grupe perkels, bet nepergyvenu, aukletoja sakė į gerą grupe eisim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 08 22, 09:13)
mums irgi dzin balalaika tie puponautai, o ir šiaip didysis jau supratingas, būna kad visai normaliai sureaguoja kai pasakai kad šiandien nieko nepirksim  biggrin.gif
bet va mažoji parduotuvių siaubūnė, eina šluodama lentynas  doh.gif košmaras...viskas vėl iš naujo, kol dičkis tapo žmogum vargom nes super judrus, mažoji neatsilieka, tik dar mandresnė  doh.gif
o galvojom nu negali abu tokie būt  lotuliukas.gif pasirodo gali  lotuliukas.gif

Limar graži virtuvė tikrai  4u.gif
Papildyta:

mes svirpliuką lankom, aš labai džiaugiuosi kad nepabėgom  ax.gif ėjom į lopšy kartu su Liepa, pamiršau koks buvo mamos nikas  doh.gif ersė, fotografė  ax.gif dabar į kitą grupe perkels, bet nepergyvenu, aukletoja sakė į gerą grupe eisim  bigsmile.gif

Nu nieko, gal ir mes apsilsim kojas. Anksciau pusaites temoj rase, kad daug maz visos aukletojos geros. Nu siandien malonesne pasirode. Bus matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*limar* @ 2013 08 21, 19:18)
Sveikos 4u.gif
Mano šeimininkutė nuo Kalėdų "darbuojasi" prie tokios (skiriasi tik spalva ir bent jau šitoje nuotraukoje priedų mažiau.
user posted image

mes ir tokia turim, tik raudona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2013 08 22, 20:16)
mes ir tokia turim, tik raudona smile.gif

tai pala, kaip jin vadinasi? ax.gif ieškosiu internetu pigiau nupirkti ax.gif gal pavyks iki kažkurių švenčių lotuliukas.gif nors D mato aš jiems pati drambli nupirkčiau kad tik duotų pailsėt wacko.gif džiaukitės kad po vieną turit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeSsS: 22 rugpjūčio 2013 - 20:33