Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

Labas naujuose namuose 4u.gif
QUOTE(MeSsS @ 2012 10 20, 17:43)
sąrašas tai toks netrumpas  biggrin.gif
PLEPUTĖS
parsiuke 99
*limar* 90

doh.gif blush2.gif

QUOTE(ingeleee @ 2012 10 20, 23:51)
Ot pleputes parsiuke su limar:)

blush2.gif

QUOTE(parsiuke @ 2012 10 21, 00:23)
nu cia as nerealiai pavariau  blink.gif  lotuliukas.gif

Abi pavarem biggrin.gif Einam kur prie prudelio pasedesim ir issipliurpsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2012 10 22, 14:41)
bet as manau,kad su didesniais ne labai patogu vaikscioti  g.gif  juk paciai apsimovus didelius batus jie smukcioja ir jauciasi nepatogumas tai ir vaikui tas pats smile.gif  Beje kokia kojadidele as nupirkau savo merginai 24 dydzio Emu batus, nes dabar nesiojan 23 rolleyes.gif

stipriai didesnių žinoma nereikia, bet jei kojytė link didesnės pusės, o tuo labiau dar iki žiemos pabaigos gali paaugti, tai geriau jau imti numeriu didesnius. Aš niekaip neprisiruošiu pamatuoti Radvilės kojytės, batukus nusižiūrėjau rodos jau, bet va numerio dar nežinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*limar* @ 2012 10 22, 14:45)
Labas naujuose namuose 4u.gif
Abi pavarem biggrin.gif Einam kur prie prudelio pasedesim ir issipliurpsim biggrin.gif

ateik geriau pas mane, jau ir šildymą įjungė, turiu saldinto kondensuoto pieno skaniai kavai biggrin.gif o po to ir vaikus netoli jau eiti pasiimti thumbup.gif Ingeleee priimu ir tave, pamokinsim kaip reik pliurpti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 10 22, 14:59)
ateik geriau pas mane, jau ir šildymą įjungė, turiu saldinto kondensuoto pieno skaniai kavai  biggrin.gif o po to ir vaikus netoli jau eiti pasiimti  thumbup.gif Ingeleee priimu ir tave, pamokinsim kaip reik pliurpti  lotuliukas.gif

Aciu uz kvietima, bet Milduks dar siandien ir rytoj namie sedes, tai nepavyks tuo kvietimu pasinaudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*limar* @ 2012 10 22, 15:12)
Aciu uz kvietima, bet Milduks dar siandien ir rytoj namie sedes, tai nepavyks tuo kvietimu pasinaudoti ax.gif

visada prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2012 10 22, 13:41)
bet as manau,kad su didesniais ne labai patogu vaikscioti  g.gif  juk paciai apsimovus didelius batus jie smukcioja ir jauciasi nepatogumas tai ir vaikui tas pats smile.gif  Beje kokia kojadidele as nupirkau savo merginai 24 dydzio Emu batus, nes dabar nesiojan 23 rolleyes.gif

niu jo, didelė, bet va batus nepasakysiu kokius nešiojam, nes yra nuo 22 iki 25 sunumeravimas doh.gif nu jau toks grybas. Bet a6 matavau taip, pad4jau ant languoto lapo pėdą, apibraukiau ir galus su linijom sulyinau ir matavau. Tai didžkio koja jau 28 blink.gif
Atsakyti
tiek prirasiau bet nera komentaro doh.gif
kur perkat batukus?as ir jau ziuryneju ax.gif
ar jau planujat dovaneles kaledom?as kazkaip siemet nieko dar nesuplanavau o budavo kad is anksto ruosdavausi kad per kisene nekirstu stipriai islaidos,megdavau po truputi viska susipirkti,nzn kur svesim sventes dar nzn kiek tu dovaneliu reikes ax.gif bet va tevams anytai tai visitek kazka norisi padovanoti,o net nzn ka siemet kazkaip be ideju as g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2012 10 22, 17:22)
ar jau planujat dovaneles kaledom?as kazkaip siemet nieko dar nesuplanavau o budavo kad is anksto ruosdavausi kad per kisene nekirstu stipriai islaidos,megdavau po truputi viska susipirkti,nzn kur svesim sventes dar nzn kiek tu dovaneliu reikes ax.gif bet va tevams anytai tai visitek kazka norisi padovanoti,o net nzn ka siemet kazkaip be ideju as g.gif

aš netikėtai užtikau turguje odinius su vilnele batukus, bet dar užsuksiu į Batų kalną, ten visi giriasi randą lobių smile.gif
dovanomis aš jau rūpinuosi, dukterėčioms beveik nupirkta, sūnėnui užsiprašė pinigais, taupo Legolendui. Tad liko viens posūnėnas ir suaugusieji. Tai suaugusiems galvoju kokias valgomas dovanas, nes jiems nieko jau nereik lotuliukas.gif mum dar šiemet šeimoje vien jubiliejai, tad ir apie juos galvoju. planuoju visokias spa paslaugas dovanoti ar ką nors tokio, neužgriozdinančio namų smile.gif aš net lentelę susibraižiau, kada kam ką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2012 10 22, 17:22)

mes batus dar važiuosim į nuką pasižiūrėt, kelnes su striuke jau užsakiau
kalėdoms dovanų žvalgaus per beta.lt neblogų ten idėjų prisigaudau tai iki kalėdų tikiuosi visiem jau bus supirkta, nes slampinėt po parduotuves dabar niekaip neišgaliu o ir neturiu noro mažosios kokiom bacilom apkrėst ax.gif

žadėjau dičkį ryt į daržą vest bet dabar sugebėjo visas jogurtu išsiterliot wacko.gif v dirba tai kas išmaudys jį blink.gif mažji dar kaip tyčia gera raganaitė pasidarius g.gif nieko nebus teks darželį atidėt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 10 22, 19:19)
mes batus dar važiuosim į nuką pasižiūrėt

rimtai, viai buvau užmiršus, praeitą žiemą ten pirkom thumbup.gif reik gal šią savaitę nulėkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 10 22, 20:28)
rimtai, viai buvau užmiršus, praeitą žiemą ten pirkom thumbup.gif reik gal šią savaitę nulėkti g.gif

jei nuvažiuosit papasakokit koks pasirinkimas, kaip kainos mirksiukas.gif nes aš jei ištrūksiu tai tik penktadienį unsure.gif
Atsakyti
Treciadieni ar ketvirtadieni vaikus palikus pasiderinsim uzeisim tada kavos/ arbatos su Lina:)
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 10 22, 20:41)
jei nuvažiuosit papasakokit koks pasirinkimas, kaip kainos  mirksiukas.gif nes aš jei ištrūksiu tai tik penktadienį  unsure.gif

būtinai papliotkinsiu rolleyes.gif

QUOTE(ingeleee @ 2012 10 22, 20:45)
Treciadieni ar ketvirtadieni vaikus palikus pasiderinsim uzeisim tada kavos/ arbatos su Lina:)

Gerai, tik jei norit ko prie kavos/arbatos, tai jau prigriebkit, nes aš čia tipo dietinuos, tai tuščia net šaldytuve lotuliukas.gif o jei va jūs atnešit ko, tai jau čia nenuodėmė bus pasmaguriauti, juk negražu nepasivaišinti cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti