Vaje kaip miela
Pati esu 27 savaiteleje ir perskaicius tavo istorija pasidare taip graudu, kad sedziu dabar apsikabinusi savo pilvuka ir asarytes sunkiasi. taip laukiu,kada ir as savo mazyliukui galesiu istarti "labas, mano Angeleli!"
Nuostabi istorija, SEKMES JUMS DIDELIAUSIOS!!!!!!!!!!!!!!!
Nors jau tavo kleckiukas ir senokai gimė,bet vistiek istorija labai faina.Sėkmės mažajai,lai auga sveika ir stipri.Ir tau mamyte sėkmės auginant savo saulutę
Labai šaunu, kad prisimeni viską iki mažiausios smulkmenėlės. Įdomu ir gražu!
Beje, mano dukrytės vardas irgi Mija. Skaičiau, kad dukrytę vadini Mijuku... Mano mėgstamiausia pravardė yra Mijučiukas. O dažniausiai vadinam Mijute.
Labai įdomu, kaip išsirinkai šį vardą?
Sėkmės!
Beje, mano dukrytės vardas irgi Mija. Skaičiau, kad dukrytę vadini Mijuku... Mano mėgstamiausia pravardė yra Mijučiukas. O dažniausiai vadinam Mijute.
Sėkmės!
Man labai patiko idėja su žurnalais
Liuks
Sveikinu
Liuks
Sveikinu
grazi istorija, aukit diduciai
Aš irgi gimusi birželio 18 dieną...Labai miela skaityti
QUOTE(Trepsė @ 2006 09 07, 23:38)
Labai šaunu, kad prisimeni viską iki mažiausios smulkmenėlės. Įdomu ir gražu!
Sėkmės!
Sėkmės!
oi,žiūriu vis dar komentarų sulaukia mano istorija
Vardą susapnavau, o kadangi gimė mergytė tokia pati kaip sapne, nebebuvo ir kalbų - tą vardą ir davėm Trepse, mes mažybiškai vadinam Mijyte, Mijuku, Mijučiuku, Mijuliu, Mijonzu ir visaip kaip tik išsigalvojam Vyras ją vadina išvis pailgintai Mijutyte O ji save dabar vadina Joniuku arba "didelė panelė"
QUOTE(Čili @ 2006 10 09, 15:59)
oi,žiūriu vis dar komentarų sulaukia mano istorija
Vardą susapnavau, o kadangi gimė mergytė tokia pati kaip sapne, nebebuvo ir kalbų - tą vardą ir davėm Trepse, mes mažybiškai vadinam Mijyte, Mijuku, Mijučiuku, Mijuliu, Mijonzu ir visaip kaip tik išsigalvojam Vyras ją vadina išvis pailgintai Mijutyte O ji save dabar vadina Joniuku arba "didelė panelė"
Ir dar vienas komentaras...
Va čia tai įdomu... Rimtai, susapnavai?.. Aš tai tą vardą žurnale Tavo vaikas prie gražios mergytės radau... Ar tik nebūsim nuo tavęs nusižiūrėję...
Oi, kaip fainiai čia su tais mažybiniais... Dar gal vieną pridursiu Mijuškinas...
Aš ir kaip paskaitau, ir ašarėlės nubyra...labai gražu. reiktu ir man savo istorija parašyti, bet vis laiko natrandu