Įkraunama...
Įkraunama...

Čili Mijos gimimas

Vaje kaip miela wub.gif
Pati esu 27 savaiteleje ir perskaicius tavo istorija pasidare taip graudu, kad sedziu dabar apsikabinusi savo pilvuka ir asarytes sunkiasi. taip laukiu,kada ir as savo mazyliukui galesiu istarti "labas, mano Angeleli!"
Nuostabi istorija, SEKMES JUMS DIDELIAUSIOS!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif labai grazu
Atsakyti
Nors jau tavo kleckiukas ir senokai gimė,bet vistiek istorija labai faina.Sėkmės mažajai,lai auga sveika ir stipri.Ir tau mamyte sėkmės auginant savo saulutę 4u.gif
Atsakyti
Labai šaunu, kad prisimeni viską iki mažiausios smulkmenėlės. Įdomu ir gražu! smile.gif
Beje, mano dukrytės vardas irgi Mija. bigsmile.gif Skaičiau, kad dukrytę vadini Mijuku... Mano mėgstamiausia „pravardė“ yra Mijučiukas. O dažniausiai vadinam Mijute.
Labai įdomu, kaip išsirinkai šį vardą? mirksiukas.gif
Sėkmės! thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patiko idėja su žurnalais smile.gif
Liuks smile.gif
Sveikinu wink.gif
Atsakyti
Labai grazi Jusu gimimo istorija wub.gif
Atsakyti
grazi istorija, aukit diduciai smile.gif
Atsakyti
Aš irgi gimusi birželio 18 dieną...Labai miela skaityti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2006 09 07, 23:38)
Labai šaunu, kad prisimeni viską iki mažiausios smulkmenėlės. Įdomu ir gražu!  smile.gif
Beje, mano dukrytės vardas irgi Mija.  bigsmile.gif Skaičiau, kad dukrytę vadini Mijuku... Mano mėgstamiausia „pravardė“ yra Mijučiukas. O dažniausiai vadinam Mijute.
Labai įdomu, kaip išsirinkai šį vardą? mirksiukas.gif
Sėkmės!  thumbup.gif

oi,žiūriu vis dar komentarų sulaukia mano istorija blush2.gif

Vardą susapnavau, o kadangi gimė mergytė tokia pati kaip sapne, nebebuvo ir kalbų - tą vardą ir davėm wub.gif Trepse, mes mažybiškai vadinam Mijyte, Mijuku, Mijučiuku, Mijuliu, Mijonzu ir visaip kaip tik išsigalvojam biggrin.gif Vyras ją vadina išvis pailgintai lotuliukas.gif Mijutyte lotuliukas.gif O ji save dabar vadina Joniuku doh.gif biggrin.gif arba "didelė panelė" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 10 09, 15:59)
oi,žiūriu vis dar komentarų sulaukia mano istorija blush2.gif

Vardą susapnavau,  o kadangi gimė mergytė tokia pati kaip sapne, nebebuvo ir kalbų - tą vardą ir davėm wub.gif Trepse, mes mažybiškai vadinam Mijyte, Mijuku, Mijučiuku, Mijuliu, Mijonzu ir visaip kaip tik išsigalvojam biggrin.gif Vyras ją vadina išvis pailgintai lotuliukas.gif Mijutyte lotuliukas.gif O ji save dabar vadina Joniuku doh.gif  biggrin.gif arba "didelė panelė" biggrin.gif

Ir dar vienas komentaras... doh.gif
Va čia tai įdomu... bigsmile.gif Rimtai, susapnavai?.. Aš tai tą vardą žurnale „Tavo vaikas“ prie gražios mergytės radau... Ar tik nebūsim nuo tavęs nusižiūrėję... tongue.gif
Oi, kaip fainiai čia su tais mažybiniais... Dar gal vieną pridursiu — Mijuškinas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzliukas: 08 sausio 2007 - 01:43
Aš ir kaip paskaitau, ir ašarėlės nubyra...labai gražu. reiktu ir man savo istorija parašyti, bet vis laiko natrandu doh.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazi istorija ir ideja su zurnalu liuks, smagu aukit didutes smile.gif
Atsakyti