Gražu ..labai
.. ..įsijaučiau
Sveikinu Miją, atėjus į tokią gražią šeimą
Aukit didutės, gražutės, gerutės
Susigraudinau skaitydama apie JOS atėjimą į šį pasaulį...Labai daug panašių
išgyvenimų ir mums teko patirti. Nubraukiau ašarėlę, bet tai džiaugsmo lašas Mūsų turtas taip pat juodaplaukė dukrytė ,kvepanti pienuku ir tokia besišypsanti,kaip angelėlis,nusileidęs iš dangaus...
Aukit didutės, gražutės, gerutės
Susigraudinau skaitydama apie JOS atėjimą į šį pasaulį...Labai daug panašių
išgyvenimų ir mums teko patirti. Nubraukiau ašarėlę, bet tai džiaugsmo lašas Mūsų turtas taip pat juodaplaukė dukrytė ,kvepanti pienuku ir tokia besišypsanti,kaip angelėlis,nusileidęs iš dangaus...
Istorija
Dideliausi sveikinimai
Dideliausi sveikinimai
Labai labai gražu
oi, Čilli...
mesk tu tą mezgimą ir pradėk miniatiūras rašyti
vaje, visai susigraudinau, o taip laikiausi skaitydama... Darbe sėdžiu- kaip atrodys...
mesk tu tą mezgimą ir pradėk miniatiūras rašyti
vaje, visai susigraudinau, o taip laikiausi skaitydama... Darbe sėdžiu- kaip atrodys...
Kokia graži gimdymo istorija
Mane toooks baltas baltas pavydas apėmė , nes apie savo gimdymą nuo apsilankymo ligoninėj nieko gražaus negalėčiau pasakyti
Kuo dideliausios sėkmės jums
Mane toooks baltas baltas pavydas apėmė , nes apie savo gimdymą nuo apsilankymo ligoninėj nieko gražaus negalėčiau pasakyti
Kuo dideliausios sėkmės jums
Sveikinu Aukit Sveikos;)
Mamyte sveikinu iveikus kanchias, jos dukryte Mija sveikinu atvykus i shi pasauli. Aukit sveikutes. koks visdelto grazhus vardas Mija. Priesh sheshes sav. pagimdzhiau berniuka, jei btu buvus mergaite, jau seniai buvau sugalvojus ja pavadinti Mija Viktorija, na bet gera nors ishgirsti, kad kiti shi varda panaudojo...
QUOTE(norchikas @ 2006 05 08, 06:05)
Mamyte sveikinu iveikus kanchias, jos dukryte Mija sveikinu atvykus i shi pasauli. Aukit sveikutes. koks visdelto grazhus vardas Mija. Priesh sheshes sav. pagimdzhiau berniuka, jei btu buvus mergaite, jau seniai buvau sugalvojus ja pavadinti Mija Viktorija, na bet gera nors ishgirsti, kad kiti shi varda panaudojo...
Dėkui už pagyras Ne aš viena kleckui daviau tokį vardą - žinau bent trejetą Mijukių forume
cili>>saunuole, tikrai graziai aprasei...
mijai daug sveikatytes... tikrai labai grazus vardas, toks svelnutis
stiprybems jums ir sveikatytes abiems
mijai daug sveikatytes... tikrai labai grazus vardas, toks svelnutis
stiprybems jums ir sveikatytes abiems