Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 14:19)

Galvojau čia galvojau ir suparinot mane abi lotuliukas.gif Prisiminiau kad na yra toks vienas impozantiškas mano akiai, lenkas gi tas Павел Делонг rolleyes.gif
Ot negaliu patikėti, sėdžiu darbe ir tokias nesąmones rašynėju doh.gif

Aga, pagavom tamstą tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 15:30)
Aga, pagavom tamstą tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Nu, ko tik nepadarysi dėl kompanijos! Kaip sakoma ''dėl kompanijos ir žydas pasikorė'' tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 23, 15:00)
  Padanga nuleista  doh.gif 

Nesupratau g.gif pati keitei padangą? blink.gif

Man rodos tuoj mes keliausim į bendraminčių temą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 23 spalio 2012 - 14:49
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 23, 14:48)
Nesupratau  g.gif pati keitei padangą?  blink.gif

Man rodos tuoj mes keliausim į bendraminčių temą  ax.gif

Ir kokiu pavadinimu? lotuliukas.gif
Papildyta:
Klausykit, nu negaliu lotuliukas.gif Ta Домработница nemirtingas filmas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Apuokas, kaip tau scenele su beliašu lotuliukas.gif . O restorane lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu Бойко nemirtingai vaidina lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 16:23)
Apuokas, kaip tau scenele su beliašu  lotuliukas.gif . O restorane lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu

Baisu- mikrobai nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 23, 15:25)
Baisu- mikrobai nail.gif

Sėdžiu ir žvengiu viena sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo žmona lietuvė? bigsmile.gif Рамуне Ходоркайте
Dabar prisiminiau, kad kažkuri rašėte, kad bendravardės esat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 15:05)

Tokiu atveju ir aš pasiguosiu. įsitaisiau alkūninio nervo uždegimą. Vienžu, nutirpę dešinės rankos mažasis ir bevardis pirštai o pačioj rankoj jėgos belikę beveik 0.....Prirašė leidžiamų vaistų, plečiančių. jeigu nepadės, operacija. Nes jei nieko nedarysi, prognozėes liūdnos, negydant nervas gali mirti ir pirštai visam gyvenimui liks nutirpę. Nelinksma perspektyva doh.gif  verysad.gif

Ale anksčiau man visai negirdėtas reikalas buvo,o dabar jau turbūt per 2 mėnesius trečią žmogų "girdžiu' su tokia bėda unsure.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 15:19)
Rekomenduočiau būtinai įsipilt, nes kitaip gali būti alees kaput kaip ir man

Panašiai ir pasielgiau,tik Akropolip praimto neturėjau,tai turiu tokių ale vaistų natūralių (lygiom dalim spanguolės,medus ir naminukė),tai tris šaukštus sukabinau ir užteko ax.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 10 23, 15:48)
Nesupratau  g.gif pati keitei padangą?  blink.gif

Man rodos tuoj mes keliausim į bendraminčių temą  ax.gif

Ne,ne pati atvažiavo vieos mūsų kolegės,Seimukės,vyras ir sutvarkė reikalą thumbup.gif
O mes ir taip bendramintės ir mum čia gerai ax.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 16:33)
Sėdžiu ir žvengiu viena sau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu psio-viena pažvengt ir aš moku,tai po čiugunsko jaučiu užsiimsiu Domrabotnica g.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 10 23, 16:36)
Jo žmona lietuvė?  bigsmile.gif Рамуне Ходоркайте
Dabar prisiminiau, kad kažkuri rašėte, kad bendravardės esat  smile.gif

Vau..Nu tai dabar žinom Ramsiaus natūralų vardą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 23, 15:36)
Jo žmona lietuvė?  bigsmile.gif Рамуне Ходоркайте
Dabar prisiminiau, kad kažkuri rašėte, kad bendravardės esat  smile.gif

ax.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 10 23, 15:56)
Ale anksčiau man visai negirdėtas reikalas buvo,o dabar jau turbūt per 2 mėnesius trečią žmogų "girdžiu'  su tokia bėda  unsure.gif
O mes ir taip bendramintės ir mum čia gerai  ax.gif
Nu psio-viena pažvengt ir aš moku,tai po čiugunsko jaučiu užsiimsiu Domrabotnica  g.gif
Vau..Nu tai dabar žinom Ramsiaus natūralų vardą  lotuliukas.gif

1. Aha. o aš kai pasiskaičiau internete tai dar baisiau pasidarė doh.gif
2. Na, bendraminčių skyrelyje galėsim diskutuoti apie akis....ir apie neakis blush2.gif Na, pavyzdžiui, tema "Paskui Jaroslavą Boiko - į pasaulio kraštą"...arba ne, kitaip..." Su Jaroslavu Boiko ....." arba "Jarolsavas Boiko vs Pavel Delong"... lotuliukas.gif
3. Ir kuo greičiau. Čia ne serialas, per valandą įveiksi, o apturėsi malonumą super thumbup.gif
4. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 17:09)
Na, pavyzdžiui, tema "Paskui Jaroslavą Boiko - į pasaulio kraštą"...arba ne, kitaip..." Su Jaroslavu Boiko ....." arba "Jarolsavas Boiko vs Pavel Delong"... lotuliukas.gif

Aha, ,,paskui,, netinka, nes mes gordajos laugh.gif
Liuks pavadinimai lotuliukas.gif
O paskutinis tai beveik Jaroslavas Booko vs Ponia Delovei ( ar kaip ten blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 23 spalio 2012 - 16:15
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 23, 16:14)
Aha, ,,paskui,, netinka, nes mes gordajos laugh.gif
Liuks pavadinimai  lotuliukas.gif
O paskutinis tai beveik Jaroslavas Booko vs Ponia Delovei ( ar kaip ten  blush2.gif )

tongue.gif

Beje, o kur dingo mūsų Ponia??
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 17:09)

2. Na, bendraminčių skyrelyje galėsim diskutuoti apie akis....ir apie neakis blush2.gif Na, pavyzdžiui, tema "Paskui Jaroslavą Boiko - į pasaulio kraštą"...arba ne, kitaip..." Su Jaroslavu Boiko ....." arba "Jarolsavas Boiko vs Pavel Delong"... lotuliukas.gif

O kas mums draudžia čia diskutuot? Nors šiaip tai jokio skirtumo man,kurioj parapijoj ,svarbu diskutuosim. O man taip,plačiau,ne vien sausai,apie filmus,daug fainiau thumbup.gif
Atsakyti