QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 08:53)
Musėt vyras dar nematė
Na akys tai akys, o jei ne tik akys, tai kuris pats pačiausias būtų aktorius (kaip sakoma 'cielas')?
Net dabar pati susimąsčiau
Reik ir man pagalvoti
Nematė. O jeigu ir pamatys, jam dzin.....
O dėl pačiausio
Na, jeigu rusų, tai man be galo žavus Olegas Menšikovas, aš jį nuo paauglystės myliu
Na, nieko dar Andrei Sokolov
Na ir pirmoj vietoj žinoma
QUOTE(Julsita @ 2012 10 23, 09:07)
Labas rytas
Oi,mergynos,įgavau priklausomybę šitai temai
Dar su pižama,bet jau su kava ir iškart čia
Dar gal būčiau pūtus į akį sykiu su savo mažiuliu (vakar vėl iki pusės dviejų žiūrėjau Ispytanije vernostju),....
QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 09:14)
Labas rytas
Oi, ne jūs viena, aš irgi tik į darbą, pasidariau kavos ir šmaukšt čia
Vakar kaip kokia stachanovietė vėliau net iš darbo išėjau nei priklauso, gi mat čia tos diskusijos apie akis įsisiūbavo...
Vakar 3.30 baigiau
Neotložką. (gerai kad šiandien man laisva diena
). tai mano nuomone jis nesibaigė. Nu nebuvo ten pabaigos
nesamonė kažkokia...Ale bet kiek tokių rinktinių scenelių ir frazių, griebiančių už širdies (na kad ir pvz.: JIS išvyko kitur dirbti, o visa komanda jam iš paskos ...Ti va po eilinio įvykio sėdi jie abu ant kelkraščio, o ji ir sako: bla bla bla...ir ko aš čia atvažiavau.......JIS: ir žinai atsakymą? JI: na, lygtai tu nežinai...JIS (atsidūsta, ir taip gražiai nusišypso): žinau......)
Tai va galvojau galvojau aš po to filmo ir nusprendžiau pasidalinti savo mintimis ir išgirsti jūsų nuomonę (kas nematė - JI isimylėjusi JĮ iki ausų, JIS negali atsakyti tuo pačiu nes pas jį пусто на душе. JI atkaliai ir viltingai tikisi.....Taigi , kaip jūs manot, ar geriau tokioje situacijoje visgi nors vieną vienintelį kartą su tuo žmogum patirti
, nors žinai kad tuom viska sir baigsiis ir tu jam nemielas ir nereikalingas, ar būti išdidžiai ir nesižeminti, jeigu matai kad tavęs nenori?