Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 10:14)

Nežinau ar jis kiekv serija kaip atskira byla, nes aš pilnai pirmos serijos dar nebaigiau žiūrėti.

Na,jei ką,pasakykit-žinosiu sisųstis,ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau Домработница
http://kinozal.tv/de...s.php?id=784262
ir toliau myliu Ярослав Бойко user posted image

supraskit mane teisingai laugh.gif , ale man ir šita aktorė bais patinka Галина Петрова
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 23 spalio 2012 - 11:11
QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 08:53)
Musėt vyras dar nematė hihihi.gif
Na akys tai akys, o jei ne tik akys, tai kuris pats pačiausias būtų aktorius (kaip sakoma 'cielas')?
Net dabar pati susimąsčiau g.gif Reik ir man pagalvoti mastau.gif

Nematė. O jeigu ir pamatys, jam dzin.....

O dėl pačiausio g.gif Na, jeigu rusų, tai man be galo žavus Olegas Menšikovas, aš jį nuo paauglystės myliu
user posted image

Na, nieko dar Andrei Sokolov
user posted image

Na ir pirmoj vietoj žinoma
user posted image

QUOTE(Julsita @ 2012 10 23, 09:07)
Labas rytas
Oi,mergynos,įgavau priklausomybę šitai temai  blush2.gif Dar su pižama,bet jau su kava ir iškart čia  ax.gif  Dar gal būčiau pūtus į akį sykiu su savo mažiuliu (vakar vėl iki pusės dviejų žiūrėjau Ispytanije vernostju),....

QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 09:14)
Labas rytas
Oi, ne jūs viena, aš irgi tik į darbą, pasidariau kavos ir šmaukšt čia ax.gif Vakar kaip kokia stachanovietė vėliau net iš darbo išėjau nei priklauso, gi mat čia tos diskusijos apie akis įsisiūbavo... rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vakar 3.30 baigiau Neotložką. (gerai kad šiandien man laisva diena lotuliukas.gif ). tai mano nuomone jis nesibaigė. Nu nebuvo ten pabaigos schmoll.gif nesamonė kažkokia...Ale bet kiek tokių rinktinių scenelių ir frazių, griebiančių už širdies (na kad ir pvz.: JIS išvyko kitur dirbti, o visa komanda jam iš paskos ...Ti va po eilinio įvykio sėdi jie abu ant kelkraščio, o ji ir sako: bla bla bla...ir ko aš čia atvažiavau.......JIS: ir žinai atsakymą? JI: na, lygtai tu nežinai...JIS (atsidūsta, ir taip gražiai nusišypso): žinau......)

Tai va galvojau galvojau aš po to filmo ir nusprendžiau pasidalinti savo mintimis ir išgirsti jūsų nuomonę (kas nematė - JI isimylėjusi JĮ iki ausų, JIS negali atsakyti tuo pačiu nes pas jį пусто на душе. JI atkaliai ir viltingai tikisi.....Taigi , kaip jūs manot, ar geriau tokioje situacijoje visgi nors vieną vienintelį kartą su tuo žmogum patirti smileysex.gif, nors žinai kad tuom viska sir baigsiis ir tu jam nemielas ir nereikalingas, ar būti išdidžiai ir nesižeminti, jeigu matai kad tavęs nenori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 23 spalio 2012 - 11:42
Pagal aprašymą turėtų būti neblogas - kriminalas, meilės trikampis ir du mylimukai tongue.gif
Охота на асфальте
user posted image

Čia platesnis aprašymas http://ru.wikipedia.org/wiki/Ох...;те
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 12:36)
Taigi , kaip jūs manot, ar geriau tokioje situacijoje visgi nors vieną vienintelį kartą  su tuo žmogum patirti  smileysex.gif, nors žinai kad tuom viska sir baigsiis ir tu jam nemielas ir nereikalingas, ar būti išdidžiai ir nesižeminti, jeigu matai kad tavęs nenori?

Buvo man taip blush2.gif Kartą išgėręs pradėjo lįsti, bet Apuokas ptica gordaja- pasakiau NE cool.gif
Dabar jis žinomas sportininkas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 23, 12:08)
ale man ir šita aktorė bais patinka Галина Петрова

Man taip pat, ji tokia 'prikolna' smile.gif

.....Taigi, kaip jūs manot, tokioje situacijoje

Manyčiau- arba Viskas arba Nieko mastau.gif Va kaip aš čia retoriškai atsakiau unsure.gif
Kaip te Apuokas rašė- mes moteros 'pticos' išdidžios umn.gif
Atsakyti
Pradėjau tą vyrelio rekomenduotą Чугунск Style. Žinokit thumbup.gif Man atrodo,čia bus antri Svatai. na peržiūrėjau dar tik pusę pirmos serijos,bet jau vieną sykį gerai nusikvatojau,Nu tokia frazė gerulė,gerai pritaikyta: kraustosi naujakuriai į naują namą elitiniam rajone ir,žinodami,kad kokybė bus "aukščiausia",išlipa kieme iš mašinos ,o šeimininkas ir sakys " Ну здравствуй,гемарой ты мой двухэтажный" lotuliukas.gif Prost suspiegiau iš juoko lotuliukas.gif O mūsų Sakalauskas vienas iš pagrindinių.kaip fainai žiūrisi smile.gif
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 23, 12:08)
Pažiūrėjau Домработница

supraskit mane teisingai laugh.gif , ale man ir šita aktorė bais patinka Галина Петрова

Nu lyg nemačius aš šito,tai jau keliauja į mano kompą smile.gif
Suprasim suprasim mes teisingai mirksiukas.gif man ji ir visai nieko,tokia vis pochuistė . Man dar labai patinka Svetlana Permiakova iš Soldatų ir Internų
user posted image
Marija Aronova ir pamėgta Soldatuose,dabar va ir Čiugunske Vaidina
user posted image
Iš Svatų abi svočios gerulės..Nu daug rusių aktorių man patinka ax.gif

ar būti išdidžiai ir nesižeminti, jeigu matai kad tavęs nenori?

Nu teoriškai turbūt visos pasakysim,kad reik būt išdidžiai,o praktiškai,kai smegenėlės susisuks,nepagalvojęs,žmogau,gali padaryt priešingai,o paskui galvot,kad vis gi geriau reikėjo elgtis "teoriškai" g.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 13:33)
Pagal aprašymą turėtų būti neblogas - kriminalas, meilės trikampis ir du  mylimukai  tongue.gif
Охота на асфальте
]

Mano vyrui patiko,aš nemačius
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 13:39)
Manyčiau- arba Viskas arba Nieko mastau.gif Va kaip aš čia retoriškai atsakiau unsure.gif
Kaip te Apuokas rašė- mes moteros 'pticos' išdidžios umn.gif

Nu nežinau...nežinau..... g.gif Apie save taip kategoriškai pasakyti negalėčiau, negaliu už save garantuoti....Ir šiaip neesu labai valinga moteris... g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2012 10 23, 13:41)
Nu teoriškai turbūt visos pasakysim,kad reik būt išdidžiai,o praktiškai,kai smegenėlės susisuks,nepagalvojęs,žmogau,gali padaryt priešingai,o paskui galvot,kad vis gi geriau reikėjo elgtis "teoriškai"  g.gif

va va drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 23 spalio 2012 - 13:45
Ai nesiparinkim, siūlau kavos prie tokios blatnos diskusijos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 14:48)

O ko čia parintis-nesiparinam.Va kaip tik išgėriau karštos kavos ir galvoju ar neįsipilt kokį 30g
user posted image
Bo jau šiandien gavau ir pasiparint ,ir sušalau,kaip nežinau kas,kad dar neatšilus ir,jei ne Seimukės vyrelis,kaži ką būč darius g.gif Nuvažiavau į Maximą,kad optikoj įsukt varžtuką sūnaus akiniam.Išeinu,o jobtararai,reik atsukt ne vieną,o 5 ir cielus varžtus doh.gif Padanga nuleista doh.gif O važiuojant gi tik ploniuką bliuzoniuką užsimečiau-gi tik greitai sulakstysiu doh.gif Tai rupūs miltai jau ir taip gerklę kuteno,tai dabar dar ir snarglimantas garantuotai apsilankys doh.gif
Atsiprašau,už ne į temą,bet va pasipergyvenau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 13:48)
user posted image

Nesiparinam, diskutuojam biggrin.gif Prisimenanat Neotložką ir Semejnyj detektiv, jeigu mano akiraty šmėžuotų diena dienon tokios akys (žinoma derinyje su jų savininko bendra fizine išvaizda), tai negarantuoju už savo poelgius. Tikriausiai daryčiau tą patį kaip ir tos abi moteriškės, tik pirmajai labiau pasisekė negu antrajai.

Čia su grietinėle? Ačiū 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2012 10 23, 14:00)
snarglimantas
Atsiprašau,už ne į temą,bet va pasipergyvenau  blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Nieko nieko, čia mūsų bendra palata, visų problemos svarbios.
Tokiu atveju ir aš pasiguosiu. įsitaisiau alkūninio nervo uždegimą. Vienžu, nutirpę dešinės rankos mažasis ir bevardis pirštai o pačioj rankoj jėgos belikę beveik 0.....Prirašė leidžiamų vaistų, plečiančių. jeigu nepadės, operacija. Nes jei nieko nedarysi, prognozėes liūdnos, negydant nervas gali mirti ir pirštai visam gyvenimui liks nutirpę. Nelinksma perspektyva doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 23, 15:00)
O ko čia parintis-nesiparinam. Va kaip tik išgėriau karštos kavos ir galvoju ar neįsipilt kokį 30g
user posted image
Bo jau šiandien gavau ir pasiparint ,ir sušalau,kaip nežinau kas,

Rekomenduočiau būtinai įsipilt, nes kitaip gali būti alees kaput kaip ir man user posted image

QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 15:05)
Nesiparinam, diskutuojam biggrin.gif Prisimenanat Neotložką ir Semejnyj detektiv, jeigu mano akiraty šmėžuotų diena dienon tokios akys (žinoma derinyje su jų savininko bendra fizine išvaizda), tai negarantuoju už savo poelgius. Tikriausiai daryčiau tą patį kaip ir tos abi moteriškės, tik pirmajai labiau pasisekė negu antrajai.

Čia su grietinėle? Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Nieko nieko, čia mūsų bendra palata, visų problemos svarbios.
Tokiu atveju ir aš pasiguosiu. įsitaisiau alkūninio nervo uždegimą.

Galvojau čia galvojau ir suparinot mane abi lotuliukas.gif Prisiminiau kad na yra toks vienas impozantiškas mano akiai, lenkas gi tas Павел Делонг rolleyes.gif
Ot negaliu patikėti, sėdžiu darbe ir tokias nesąmones rašynėju doh.gif
Tikrai taip, pritariu.
Tikiuosi viskas bus gerai, turi būt gerai.
Atsakyti