Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Julsita @ 2012 10 22, 19:03)
  Šviežiausi įspūdžiai iš paskutinio matyto Деревенская история,bet turbūt nesakyčiau,kad pats geriausias,bet patiko  g.gif

Liabu 4u.gif
Va ir aš tik ką pabaigiau tą istorija, šiaip toks lengvas visai neblogas, bet tikėjaus geresnio ir pabaigos ne tokios blush2.gif

O tos visos aktorių nuotraukos čia, man sapnuojasi doh.gif biggrin.gif Negana kad vos atsigaunu po kokio serialo, turiu susivok realybėj, tai dar ir naktim sapnuoju biggrin.gif
Atsakyti
Mano paskutinis žiūrėtas apie penkių moterų gyvenimus "Краткий курс счастливой жизни"... nu tiesiog užkabliavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 22, 15:20)
Aš prisiminiau,kaip klijuodavom nuotraukas iš žurnalų į sąsiuvinius...

Aha.
Pamenu, kai žavėjausi Рожденные революцией su J. Žarikovu, tai kartą nuvažiavom su tėvais į Liepoją. Ir ten, o mano laime, kioske pamačiau foto to Žarikovo. Pa smus tokių nebuvo. Tai puoliau pirkti. ta kioskininkė klausia kiek? sakau - visas lotuliukas.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 10 22, 15:22)
Panino nežinau  biggrin.gif bet Diuževas tai tiktų man jei būtų parklupdytas žavios moters ir žiūrėtų veršiuko akimis  cool.gif Aišku kai balvonus vaidina, tai čia kita kalba  irnesakyk.gif
user posted image
user posted image

Nežinai, bet žinosi lotuliukas.gif
Hmmm g.gif Sakai veršiuko akimis...Man tai neee schmoll.gif Vyras man negali būti veršiuko akimis lotuliukas.gif

QUOTE(Vilioja @ 2012 10 22, 15:47)
Ale pastebėjot - temoj serialai pirmauja prieš filmus?  Ir dą su visokiais pratęsimais, kaip mano niekaip neįveikiams Dvie sudby biggrin.gif
Ar galiu skelbt akciją "Siūlom filmą iki 4 serijų"? Kad ir negaliu, skelbiu tongue.gif
Mano matytas trumpas ko gero geriausias Террор любовью
http://kinozal.tv/de...s.php?id=407103

Tai kad su tokiaisi gražuoliukasi, mylimukais, grieko vertaisiais mažiau kaip po 40 seriojų nesigauna žiūrėti schmoll.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 22, 18:06)
O tos visos aktorių nuotraukos čia, man sapnuojasi  doh.gif   biggrin.gif  Negana kad vos atsigaunu po kokio serialo, turiu susivok realybėj, tai dar ir naktim sapnuoju  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif

Einu žiūrėt Неотложка2 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 22 spalio 2012 - 20:44
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 22, 21:43)
Hmmm g.gif Sakai veršiuko akimis...Man tai neee schmoll.gif Vyras man negali būti veršiuko akimis lotuliukas.gif

nu blakstienom veršiuko tada laugh.gif

O ta neatložka man nelimpa kažko g.gif Pirmą dalį pažiūrėjau sąžiningai, antrą prabėgom ir toliau atsisiunčiau 14 gal- nekabina schmoll.gif Kažkokia prasta aplinka tokiam vyrui nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 22 spalio 2012 - 20:50
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 22, 20:49)

O ta neatložka man nelimpa kažko  g.gif  Pirmą dalį pažiūrėjau sąžiningai, antrą prabėgom ir toliau atsisiunčiau 14 gal- nekabina  schmoll.gif Kažkokia prasta aplinka tokiam vyrui nail.gif

14? Man rodos ar ne 8 serijos antroj daly?
O man limpa wub.gif Net labai wub.gif Ale nepasisek taip su ta meile....Tik spėjo kažkas širdį atšildyt, ir še tau doh.gif
O Семейный детектив matei ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 22 spalio 2012 - 21:13
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 22, 22:10)
14? Man rodos ar ne 8 serijos antroj daly?
O man limpa wub.gif Net labai wub.gif Ale nepasisek taip su ta meile....Tik spėjo kažkas širdį atšildyt, ir še tau doh.gif
O Семейный детектив matei ?

Aš apie pirmą kalbu. reik pamėgint antrą biggrin.gif
Nemačiau Семейный детектив g.gif einu ieškot. Ai šito viršelį pamačiau ir nepatiko laugh.gif
O ką, geras? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 22 spalio 2012 - 21:16
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 22, 21:15)
Aš apie pirmą kalbu. reik pamėgint antrą  biggrin.gif
Nemačiau Семейный детектив  g.gif einu ieškot.  Ai šito viršelį pamačiau ir nepatiko laugh.gif
O ką, geras? mastau.gif

Nu, man patiko. Tik pabaiga tokia, g.gif galėjo ir kitaip susiporuoti tongue.gif
O dėl Neotložkos...man visą 1 dalį buvo smalsu, na negi niekas taip ir nesužinos, kodėl jis toks nebendraujantis, keistas, uždaras, kodėl jis toj Greituškėj atsidūrė, aks jam atsitiko..... g.gif
Atsakyti
Kiek pamenu man su šituo aktoriumi patiko фильм Домработница (2011), bet gal jau kartojuosi, neskaičiau praeitos temos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 22, 12:10)
iš galvos man neišeina tos akys wub.gif

Vsio mergos...Akys pas mane ant desktopo tongue.gif Namie, žinoma, ne darbe tongue.gif žiūri taip, žiūri...
Atsakyti
Labas rytas. Aš pažiūrėjau šituos abu. Negaliu suprast kuris labiau patiko (nes nežinau ar išvis man patiko) g.gif
Dar viena naujiena ''Обратный билет'' /2012/
Трейлер

''Искупление'' /2012/
фрагмент

Su šiuo antru žiūrėtu filmu būtų viskas kaip ir gerai, na bet kaip ten susišvietė to filmo režisieriui tam lenkų aktoriui (Павел Делонг) į naparnikes duoti tą aktorę- tai aš nesuprantu, musėt režisierius iš vakaro alc.gif buvo unsure.gif
...Man tai neee schmoll.gif Vyras man negali būti veršiuko akimis  lotuliukas.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 10 22, 21:49)

Net kikent pradėjau lotuliukas.gif Negirdėjus aš dar tokio išsireiškimo mastau.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 00:28)
...Akys pas mane ant desktopo...

Musėt vyras dar nematė hihihi.gif
Na akys tai akys, o jei ne tik akys, tai kuris pats pačiausias būtų aktorius (kaip sakoma 'cielas')?
Net dabar pati susimąsčiau g.gif Reik ir man pagalvoti mastau.gif

Va šitas gali būti labai geras, pirmą seriją prabėgom žvilgtelėjau Čia o ne YouTube'je, suspainiojau...
''Наружное наблюдение'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1021457
Премьера фильма
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 23 spalio 2012 - 09:05
Labas rytas
Oi,mergynos,įgavau priklausomybę šitai temai blush2.gif Dar su pižama,bet jau su kava ir iškart čia ax.gif Dar gal būčiau pūtus į akį sykiu su savo mažiuliu (vakar vėl iki pusės dviejų žiūrėjau Ispytanije vernostju),ale gi prižadino vyrelio sms,su rekomendacija parsisiųst gerą komediją Чугунск Style http://kinozal.tv/de....php?id=1017301 Su A.Sakalausku. Tai aš jau ir siunčiuosi,nors dar tik 8 iš 16 serijų įdėta smile.gif
Aha.
. Tai puoliau pirkti. ta kioskininkė klausia kiek? sakau - visas lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 00:28)
Vsio mergos...Akys pas mane ant desktopo tongue.gif Namie, žinoma, ne darbe tongue.gif žiūri taip, žiūri...

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 09:53)

Va šitas gali būti labai geras, pirmą seriją prabėgom žvilgtelėjau YouTube'je
''Наружное наблюдение'' /2012/

O jis kaip,kiekviena serija atskira byla ?
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 23, 10:07)
Labas rytas
Oi,mergynos,įgavau priklausomybę šitai temai  blush2.gif Dar su pižama,bet jau su kava ir iškart čia  ax.gif 
O jis kaip,kiekviena serija atskira byla ?

Labas rytas
Oi, ne jūs viena, aš irgi tik į darbą, pasidariau kavos ir šmaukšt čia ax.gif Vakar kaip kokia stachanovietė vėliau net iš darbo išėjau nei priklauso, gi mat čia tos diskusijos apie akis įsisiūbavo... rolleyes.gif

Nežinau ar jis kiekv serija kaip atskira byla, nes aš pilnai pirmos serijos dar nebaigiau žiūrėti.
Atsakyti