Man taip pat labai patiko daugiaserijinis filmas ANNA GERMAN
Jame pagrindinį vaidmenį , jau suaugusios Annos, vaidina lenkaitė iš Vilniaus Joana Morro. Rekomenduoju- tikrai gera drama mėgstančioms biografinius filmus.
Mano vyrui labai patiko "Kарпов" 2012(sake tikrai geras serialas, neveltui kelias dienas kankino tv ), gal ir jums ar jusu vyrams patiks
http://kinozal.tv/de....php?id=1030787
http://kinozal.tv/de....php?id=1030787
labas rytas
Aha, buvau atsisiuntus, laukė eilėj. Iš Gluchariaus šitas Karpovas, ane?
Dabar musėt meistriukai kol nepažiūrės Karpovą, Anną German, Internus ir dar n+k melodramų, negrąžins mano kompo
Tai taip niekas ir nežiūrot Tainy sliedstvija? Ir aš vakar taip ir nepažiūrėjau. 6 kadrus žiūrėjau. Irgi - serialas
QUOTE(svelni @ 2012 11 19, 22:29)
Mano vyrui labai patiko "Kарпов" 2012(
Aha, buvau atsisiuntus, laukė eilėj. Iš Gluchariaus šitas Karpovas, ane?
Dabar musėt meistriukai kol nepažiūrės Karpovą, Anną German, Internus ir dar n+k melodramų, negrąžins mano kompo
Tai taip niekas ir nežiūrot Tainy sliedstvija? Ir aš vakar taip ir nepažiūrėjau. 6 kadrus žiūrėjau. Irgi - serialas
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 20, 08:46)
Labas rytas Aš tikrai nežiūrėjau Gal dar kas atsišauks iš žiūrėjusių (jei tokių yra) Nenusiminkit, jamkit balioną
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 20, 08:46)
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 20, 09:00)
Ot ačiū Tikra draugė Kas toks Vinipucho draugas????
Paršeeeelis
Tarp kitko, irgi iš rusiško filmo
LAba srytas
Labas rytas
Parbėgu parbėgu Savaitgalį turėjom namie gaspadorių,tai filmams teko palaukt,bet vis tiek šeštadienį iki pusės dviejų nakties žiūrėjom Kuchnią ir tikėjomės sekmadienį dar kelias serijas pažiūrėt,bet,pasirodo,dar nebuvo įkelta Nu bet nieko-iki kito grįžimo maž likusias penkias sukels filmas mus užkabino
Na o vakar vėl teko nemažai pasidarbuot su siuvimo mašina,tai filmai vėl liko nepažiūrėti.Šiandienos planai panašūs Negerumai Ale ką darysi
Parbėgu parbėgu Savaitgalį turėjom namie gaspadorių,tai filmams teko palaukt,bet vis tiek šeštadienį iki pusės dviejų nakties žiūrėjom Kuchnią ir tikėjomės sekmadienį dar kelias serijas pažiūrėt,bet,pasirodo,dar nebuvo įkelta Nu bet nieko-iki kito grįžimo maž likusias penkias sukels filmas mus užkabino
Na o vakar vėl teko nemažai pasidarbuot su siuvimo mašina,tai filmai vėl liko nepažiūrėti.Šiandienos planai panašūs Negerumai Ale ką darysi
QUOTE(Julsita @ 2012 11 20, 09:31)
,bet vis tiek šeštadienį iki pusės dviejų nakties žiūrėjom Kuchnią ir tikėjomės sekmadienį dar kelias serijas pažiūrėt,bet,pasirodo,dar nebuvo įkelta Nu bet nieko-iki kito grįžimo maž likusias penkias sukels filmas mus užkabino
mes vakar 16-tą seriją pažiūrėjom ir vėl laukiam
jis man toks originalus, savitas, ir viskas taip su saiku, neperspausta... taip smagiai ten sukasi jie toje virtuvėje, tas gaminimas... ir ta muzika.... vnž skanus jis man ir tiek
QUOTE(Visgi @ 2012 11 20, 09:41)
mes vakar 16-tą seriją pažiūrėjom ir vėl laukiam
jis man toks originalus, savitas, ir viskas taip su saiku, neperspausta... taip smagiai ten sukasi jie toje virtuvėje, tas gaminimas... ir ta muzika.... vnž skanus jis man ir tiek
O kai aš pati labai mėgstu suktis virtuvėj,tai net selė bėga
Kas per kuchnia?