Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Julsita @ 2012 11 16, 09:30)
http://translit.ru/  ir problemos su pavadinimais nebus  mirksiukas.gif

o kaip faina bigsmile.gif ačiū oro_buckis.gif
jetau kokia višta aš doh.gif kiek tekstų esu rašiusi rusų kalba- per minutę 3 raidės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 16 lapkričio 2012 - 09:32
Ziurejau vakar ta "Leto volkov", kur rekomendavot apie kara 4u.gif Man tai nuobodokas pasirode. g.gif
Atsakyti

Mes išlepusios nail.gif pageidaujame gauti nuorodą arba bent rusišką pavadinimą cool.gif
Dėkoju flirt.gif
[/quote]

biggrin.gif Проснёмся вместе? [01-24 из 24] 2012 SATRip
kadangi aš siunčiausi iš Linkomanijos, tai galiu įmesti tik nuorodą iš jos
http://www.linkomani...id=242932&hit=1
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 16, 08:41)
4u.gif ateinu pas jus su prašymu  4u.gif gal kuri žiūrėjote irgi šitą serialą ir pasiūlisite kažką panašaus  4u.gif
labai patiko serialas "Dabar ir visada" - "Всегда говори всегда",susigyvenau su aktoriais,tik gaila jau visus sezonus peržiūrėjau  verysad.gif gal galėtumėte kažką panašaus pasiūlyti  4u.gif
ačiū  4u.gif

Kitą savaitę pradės rodyti sezoną 4u.gif Sako, kad jau tikrai apskutinis verysad.gif

Man irgi patiko thumbup.gif
Gal kažkas panašaus į Райские яблочки....Nors ne visai...

QUOTE(Julsita @ 2012 11 16, 08:55)
Gal Ramsius į talką ateis  smile.gif  Ji gi kaip tik pabaigė,žino apie ką,tai gal žinos ir ką panašaus  smile.gif

pioneer.gif
Prisiduodu: pažiūrėjau Ваша честь. Savotiškas toks, apie teismo darbą...Bet niejko, pirmoj serijoj galvojau nežiūrėsiu, paskui įsitraukiau...Detektyvo elementų daug. dabar siunčiuosi antrą dalį
taip pat parsisiunčiau visas dalis Срочно в номер. Pažiūrėjau ištraukas - patiko, bus geras thumbup.gif

Užtikau vienam puslapy prirankiotų ištraukėlių iš Домработница. Nu topinis filmas, nieko nepasakysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Galima tiesiog sąrašiuką tokių nemirtingų frazių prisirankioti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 16 lapkričio 2012 - 12:43
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 16, 10:04)
Ziurejau vakar ta "Leto volkov", kur rekomendavot apie kara 4u.gif Man tai nuobodokas pasirode. g.gif

kaip sakoma "na vkus i cviet...." mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 16, 12:30)
Kitą savaitę pradės rodyti  sezoną 4u.gif Sako, kad jau tikrai apskutinis verysad.gif

Man irgi patiko thumbup.gif
Gal kažkas panašaus į Райские яблочки....Nors ne visai...

tikrai gaila,jei jau bus paskutinis verysad.gif
o kur bus galima žiūrėti 4u.gif

ačiū jau siunčiuosi ir dar jūsų temoj prisirinkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 16, 12:30)

taip pat parsisiunčiau visas dalis Срочно в номер. Pažiūrėjau ištraukas - patiko, bus geras thumbup.gif

Aš,kai detektyvų mėgėja,tai jis man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Pabaigiau Veroniką. Žodžiu neturiu žodžių unsure.gif
Atsakyti
laba visoms smile.gif komediju niekad nemegau, tai ir nedekosiu uz rekomendacijas, nepykite ax.gif blush2.gif

antra diena "kramtau" _Bez vesti. Bez sleda_gana neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 11 16, 20:47)
laba visoms smile.gif komediju niekad nemegau, tai ir nedekosiu uz rekomendacijas, nepykite ax.gif  blush2.gif

antra diena "kramtau" _Bez vesti. Bez sleda_gana neblogas.

drinks_cheers.gif As ir komediju nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 11 15, 16:45)
Nu va "Пять лет и один день" suvirskinau, visai skanus buvo  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba. 'Dedu ataskaitą' ant stalo tsakant smile.gif
''Спасти босса'' /2012/

Šitą vis dar žiūriu. Greičiau nesigauna nes po nedaug serijų įkelia...
''Красавица'' /2012/

Baigus esu šį. Visą filmą buvo vis neaišku kaip ten kas bus ir kaip ten pasibaigs, taip ir nepataikiau, pabaiga netikėta ir nenuspėjama buvo. Patiko, nes filmas per visas serijas išlaiko įtampą. Ir gali ten spėliot nespėliojęs kaip pasibaigs- vis tiek nepataikysi.
''Как выйти замуж за миллионера'' /2012/

Šitas išvis man durnas filmas pasirodė. Nooors apie jį tik gerai rašo komentaruose, giria... Bet man kažkuo nepatiko ir taškas schmoll.gif Per du kartus vos įveikiau.
Vnž jauna žurnalistė prisiverda košės savo nenaudai... ...Ir oligarchų oligarchkas leidžia jai pasitaisyti su viena sąlyga. Jai per mėnesį turi pasipiršti milijonierius. Jei per mėnesį ji to nepasieks, visą gyvenimą jis paliks ją žurnalistų juodam sąraše, ji ne tik kad darbo neturės bet dar ir išvažiuos iš Maskvos. Sukerta jie rankom. Ji intensyviai ieško, medžioja. Na ir likimas pakiša kiaulystę. Ji, atsitiktinai, atsitiktinom sąlygom susipažįsta su vaikinu, kuriuo tėvas ir yra tas turčius kur jai mėnesį laiko davė 'susirasti'... (ji nežino kieno tai sūnus)... ir t.t. ir pan.
''Вероника. Потерянное счастье'' /2012/

Šio dar nežiūrėjau iki galo. Nuo 7-tos serijos dar nepajudėjau. Pasilikau 'desertui'. Kol kas man norisi tik kažko pozityvaus žiūrėti. Nenoriu liūdnai schmoll.gif tad vėliau 'damušiu'.
''Кухня'' /2012/

Šitą ir toliau žiūrim su vyru. Patinka. Pozityvus.
"Пять лет и один день" /2012/

Patiko man. Įtikinamas toks.
Atsakyti