Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 15, 10:04)
...Būt įdomu, jeigu kuri nors susigundytumėt pažiūrėti, išgirsti nuomonę...Nes taip ir likau kaip pagaliu per galvą gavus.... g.gif
Niūru aplinkui...Dar namie ne kas...Tik tokių filmų šiuo metu man ir trūksta blink.gif

Nu šiandien tikrai neapsiimu,bo grįžta tatukas wub.gif Tai vakarui reiks komedijos,o dieną aš jau perlipau į antrą puse I vsiotaki ja liubliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 15, 09:25)
Labas rytas
Ir kaip-manau nenusivylėt  tongue.gif

Zinoma, ne bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va "Пять лет и один день" suvirskinau, visai skanus buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 11 15, 16:45)
Nu va "Пять лет и один день" suvirskinau, visai skanus buvo  ax.gif

drinks_cheers.gif
O mes su vyreliu visai skaniai,prie taurės kokteiliuko,suvirškinom pirmas dvi serijas Кухня. Ir skanu,bet man kol kas pati pačiausia komedija išlieka Воронины ir Сваты ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 15, 21:03)
drinks_cheers.gif
O mes su vyreliu visai skaniai,prie taurės kokteiliuko,suvirškinom pirmas dvi serijas Кухня. Ir skanu,bet man kol kas pati pačiausia komedija išlieka Воронины ir Сваты ax.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Perziurejau "Вероника. Потерянное счастье"...ir pacioj idomiausioj vietoj pasibaige verysad.gif unsure.gif o tesinys tik pavasari doh.gif http://www.kino-teat...s/100844/annot/
Atsakyti
4u.gif ateinu pas jus su prašymu 4u.gif gal kuri žiūrėjote irgi šitą serialą ir pasiūlisite kažką panašaus 4u.gif
labai patiko serialas "Dabar ir visada" - "Всегда говори всегда",susigyvenau su aktoriais,tik gaila jau visus sezonus peržiūrėjau verysad.gif gal galėtumėte kažką panašaus pasiūlyti 4u.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 16, 08:41)
gal galėtumėte kažką panašaus pasiūlyti  4u.gif
ačiū  4u.gif

Siūlome paskaityt šiek tiek atgal šitą temą mirksiukas.gif Nepiktai aš čia, o iš patirties - turiu tiek prisikonspektavus, kad nespėju žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 16 lapkričio 2012 - 08:49
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 16, 08:41)
4u.gif ateinu pas jus su prašymu  4u.gif gal kuri žiūrėjote irgi šitą serialą ir pasiūlisite kažką panašaus  4u.gif
labai patiko serialas "Dabar ir visada" - "Всегда говори всегда",susigyvenau su aktoriais,tik gaila jau visus sezonus peržiūrėjau  verysad.gif gal galėtumėte kažką panašaus pasiūlyti  4u.gif
ačiū  4u.gif

Gal Ramsius į talką ateis smile.gif Ji gi kaip tik pabaigė,žino apie ką,tai gal žinos ir ką panašaus smile.gif
Atsakyti
O man labai patiko rusų "prosniomsia vmeste"... Toks lengvai ištvirkęs, mergaitiškas filmas. 24 serijas pražiūrėjau rekordiškai greitai. Rekomenduoju, nes tikiu, kad daugumai šiuolaikinių moterų turėtų patikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 11 15, 23:04)
Perziurejau "Вероника. Потерянное счастье"...ir pacioj idomiausioj vietoj pasibaige verysad.gif  unsure.gif  o tesinys tik pavasari  doh.gif http://www.kino-teat...s/100844/annot/

Pasibaigė įdomiausioj vietoj? blink.gif Nebesinori net žiūrėt 15-16s jeigu be pabaigos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(builis @ 2012 11 16, 09:06)
O man labai patiko rusų "prosniomsia vmeste"... Toks lengvai ištvirkęs, mergaitiškas filmas. 24 serijas pražiūrėjau rekordiškai greitai. Rekomenduoju, nes tikiu, kad daugumai šiuolaikinių moterų turėtų patikti 4u.gif

Mes išlepusios nail.gif pageidaujame gauti nuorodą arba bent rusišką pavadinimą cool.gif
Dėkoju flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 16, 09:14)

Mes išlepusios nail.gif  pageidaujame gauti nuorodą arba bent rusišką pavadinimą  cool.gif
Dėkoju  flirt.gif

http://translit.ru/ ir problemos su pavadinimais nebus mirksiukas.gif
Atsakyti