Apuokas, žinau kad žiūri Vsegda govori vsegda. Turiu naujieną: (ir kitoms ligonėms, kurioms patiko serialas)
ПРЕМЬЕРНЫЙ показ первой серии ДЕВЯТОГО сезона состоится в четверг (22 ноября) в 21.30 по МСК.
Описание сезона:
Когда речь идет о здоровье ребенка, а все традиционные методы лечения не помогают, любящая мама пойдет на все. И уже не важно, разделяют ли близкие люди ее веру, готовы ли поддержать в трудный момент: мама будет сражаться за своего ребенка, несмотря ни на что. Вот только возможно ли при этом сохранить семью и брак?
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 14, 10:05)
*Menkas malonumas, užjaučiu
**Aš visada ankstyva, čia dar neanksti, būna ir anksčiau
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 14, 10:24)
Mergaites, rekomenduokit ka nors apie kara
Mielai kažką rekomenduočiau, bet kaip tyčia nieko negaliu ant smūgio prisiminti (nors žiūrėta mano nemažai)
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 14, 11:00)
Aij, mes moteros paprastos (nemaišyti su prastos), mums tiko
Aš irgi Man irgi
QUOTE(sauto @ 2012 11 14, 11:11)
*Šiaip rusai nebelabai kepa filmus apie II pasaulinį karą ( Rusiškus filmus turiu omeny). Tik masiškai serialus gamina..na gana neblogus.
**P.S.
Asmeniškai vertinu torrent puslapį rutor.org ..jokių registracijų, įsipareigojimų. Daugybė skleidėjų.
**P.S.
Asmeniškai vertinu torrent puslapį rutor.org ..jokių registracijų, įsipareigojimų. Daugybė skleidėjų.
*Pritariu.
**Dėkui
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 14, 13:23)
Nu va, še tau kad nori
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 14, 13:51)
Apuokas, žinau kad žiūri Vsegda govori vsegda. Turiu naujieną: (ir kitoms ligonėms, kurioms patiko serialas)
o čia tai bent ir aprašymas įdomus, jaučiu, kad liūdnoka bus
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2012 11 14, 13:56)
Nu va, še tau kad nori
Per daug likimo vingių mano galvai
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 14, 14:23)
mane irgi is dalies laukiu nesulaukiu kada tas vyras gyvas islis is kur nors
Aš vakar vėl užmigau anksčiau laiko Matyt organizmas jau reikalauja daugiau poilsio..Nu nekariausiu jau aš su juo-vieną teturiu. Pradėjau mąstyt 'filosofiškai' :nu nepabėgs tie filmai
Ir ką,vakar pradėjau,o šiandien jau vakaro nelaukiau,o pabaigiau Пять лет и один день . Man tai labai labai patiko . Einu ieškot online savo mamukei. Pirmiausiai bandysiu užsukt į mūsų naujokės puslapiuką
Ir ką,vakar pradėjau,o šiandien jau vakaro nelaukiau,o pabaigiau Пять лет и один день . Man tai labai labai patiko . Einu ieškot online savo mamukei. Pirmiausiai bandysiu užsukt į mūsų naujokės puslapiuką
QUOTE(Julsita @ 2012 11 14, 16:38)
sitas geras ++ filmui
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 14, 12:00)
Aij, mes moteros paprastos (nemaišyti su prastos), mums tiko
Nelabai žiūriu apie karą.
Žiūrėjau Лето волков , patiko:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=870239
Чёрные волки
http://kinozal.tv/de...s.php?id=886487
Nelabai žiūriu apie karą.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=870239
Чёрные волки
http://kinozal.tv/de...s.php?id=886487
Aciu
QUOTE(sauto @ 2012 11 14, 12:11)
Šiaip rusai nebelabai kepa filmus apie II pasaulinį karą ( Rusiškus filmus turiu omeny). Tik masiškai serialus gamina..na gana neblogus.
Na o šiaip:Белый тигр (2012),Двое (2010),Никто, кроме нас (2008), В темноте (2011), Дрезден (2006), Снежная тюрьма (2012), Они были солдатами 2 (2012), Ганс Клосс. Ставка больше, чем смерть (2012), Бесславные ублюдки (2009), Враг у ворот (2001)....... Na o serialų apie II pasaulinį tikrai pilna.. Iš naujesnių man jau bent patikes Золотой запас (2012)
P.S.
Na o šiaip:Белый тигр (2012),Двое (2010),Никто, кроме нас (2008), В темноте (2011), Дрезден (2006), Снежная тюрьма (2012), Они были солдатами 2 (2012), Ганс Клосс. Ставка больше, чем смерть (2012), Бесславные ублюдки (2009), Враг у ворот (2001)....... Na o serialų apie II pasaulinį tikrai pilna.. Iš naujesnių man jau bent patikes Золотой запас (2012)
P.S.
Aciu
Suvirskinau Internus, ryt kibsiu i savo susikaupusi sarasiuka
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 14, 11:05)
cia, kad neskaudetu labai
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 14, 12:00)
jau siunciuos
QUOTE(sauto @ 2012 11 14, 12:11)
Белый тигр (2012),Двое (2010),Никто, кроме нас (2008), В темноте (2011), Дрезден (2006), Снежная тюрьма (2012), Они были солдатами 2 (2012), Ганс Клосс. Ставка больше, чем смерть (2012), Бесславные ублюдки (2009), Враг у ворот (2001)....... Золотой запас (2012)
o cia tai bent kruvele
aciu kazkas matyta, kazkas dar ne. dekui
QUOTE(Sim@ @ 2012 11 14, 22:35)
Ačiū ačiū Bet maudžia visą dieną po truputį...
Pažiūrėjau Воскресенье в женской бане. Nieko. lengvas toks. Ypač 9 serija
O va ką tik bandžiau pradėti žiūrėti Клетка. Pasirodė lyg neblogas. Bet išjųngiau po kelių minučių, kai mano žaliaakį kracavecą su mažamečiu sūnum užmušė mašina. Kažkaip keistai pasijaučiau, sakau gal iš proto kraustausi...
Perskaičiau komentarus. Gal visgi bandysiu žiūrėti...Tik pradžią jau praleisiu
Tei va...
Labas rytas
Ir kaip-manau nenusivylėt
1. Iš savo patirties sakau-šutink,drauge,pas dantistą,savaitgalis artėja,nepasilik..Aš jau vieną kartą atidėjau pirmadieniui (čia reiktų suprast pabijojau ir tikėjausi,kad per savaitgalį praeis) Tai jedryd/madryd Kaži ar ne "linksmiausias'" savaitgalis gyvenime buvo Nei miego,nei valgio tik "lipimas sienomis" ..
2. Kažkada aš ir jį žiūrėjau.Patiko
3. iš meilės...
QUOTE(Ingaja @ 2012 11 14, 22:33)
Suvirskinau Internus, ryt kibsiu i savo susikaupusi sarasiuka
Ir kaip-manau nenusivylėt
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 14, 22:46)
1.Ačiū ačiū Bet maudžia visą dieną po truputį...
2.Pažiūrėjau Воскресенье в женской бане. Nieko. lengvas toks. Ypač 9 serija
3. Kažkaip keistai pasijaučiau, sakau gal iš proto kraustausi...
2.Pažiūrėjau Воскресенье в женской бане. Nieko. lengvas toks. Ypač 9 serija
3. Kažkaip keistai pasijaučiau, sakau gal iš proto kraustausi...
1. Iš savo patirties sakau-šutink,drauge,pas dantistą,savaitgalis artėja,nepasilik..Aš jau vieną kartą atidėjau pirmadieniui (čia reiktų suprast pabijojau ir tikėjausi,kad per savaitgalį praeis) Tai jedryd/madryd Kaži ar ne "linksmiausias'" savaitgalis gyvenime buvo Nei miego,nei valgio tik "lipimas sienomis" ..
3. iš meilės...
Labas rytas
1. Na, tokios patirties ir aš turiu Kai pirmam vaikui gal savaitė laiko tik buvo, galvojau kad jau apskutinioji..NAkti vyro klausiau, ar kas nors kur nors dirba kad galėtų man tą danti tuoj pat išrauti..... O kai dukra gimė, irgi tas pats buvo....VAistia nuo skausmo jau nebepadėjo, geriau ir valerijonus, ir raminančius.....
2. Aga, lengvas toks
3. Prašau nesišaipyti, o tai išeisiu ir negrįšiu
Ale man ir pasisekė vakar su "keistais" filmais Po Kletkos įsijungiau Побочный эфект. Iš vienos pusės lyg ir būtų gaila prarasto laiko, iš kitos - net sunku pasakyti...Keistas toks filmas...Pabaiga visai nei šiokia nei tokia...Galvok kaip nori ir ką nori...Būt įdomu, jeigu kuri nors susigundytumėt pažiūrėti, išgirsti nuomonę...Nes taip ir likau kaip pagaliu per galvą gavus....
Niūru aplinkui...Dar namie ne kas...Tik tokių filmų šiuo metu man ir trūksta
QUOTE(Julsita @ 2012 11 15, 09:25)
3. iš meilės...
3. iš meilės...
1. Na, tokios patirties ir aš turiu Kai pirmam vaikui gal savaitė laiko tik buvo, galvojau kad jau apskutinioji..NAkti vyro klausiau, ar kas nors kur nors dirba kad galėtų man tą danti tuoj pat išrauti..... O kai dukra gimė, irgi tas pats buvo....VAistia nuo skausmo jau nebepadėjo, geriau ir valerijonus, ir raminančius.....
2. Aga, lengvas toks
3. Prašau nesišaipyti, o tai išeisiu ir negrįšiu
Ale man ir pasisekė vakar su "keistais" filmais Po Kletkos įsijungiau Побочный эфект. Iš vienos pusės lyg ir būtų gaila prarasto laiko, iš kitos - net sunku pasakyti...Keistas toks filmas...Pabaiga visai nei šiokia nei tokia...Galvok kaip nori ir ką nori...Būt įdomu, jeigu kuri nors susigundytumėt pažiūrėti, išgirsti nuomonę...Nes taip ir likau kaip pagaliu per galvą gavus....
Niūru aplinkui...Dar namie ne kas...Tik tokių filmų šiuo metu man ir trūksta