Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

Apuokas, žinau kad žiūri Vsegda govori vsegda. Turiu naujieną: (ir kitoms ligonėms, kurioms patiko serialas)

ПРЕМЬЕРНЫЙ показ первой серии ДЕВЯТОГО сезона состоится в четверг (22 ноября) в 21.30 по МСК.

Описание сезона:
Когда речь идет о здоровье ребенка, а все традиционные методы лечения не помогают, любящая мама пойдет на все. И уже не важно, разделяют ли близкие люди ее веру, готовы ли поддержать в трудный момент: мама будет сражаться за своего ребенка, несмотря ни на что. Вот только возможно ли при этом сохранить семью и брак?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 14 lapkričio 2012 - 13:51
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 14, 10:05)
*Sėdžiu darbe, skauda dantį  blink.gif
**Kokia ankstyva bigsmile.gif

*Menkas malonumas, užjaučiu 4u.gif
**Aš visada ankstyva, čia dar neanksti, būna ir anksčiau rolleyes.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 14, 10:24)
Mergaites, rekomenduokit ka nors apie kara

Mielai kažką rekomenduočiau, bet kaip tyčia nieko negaliu ant smūgio prisiminti (nors žiūrėta mano nemažai) mastau.gif
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 14, 11:00)
Aij, mes moteros paprastos (nemaišyti su prastos), mums tiko smile.gif

Aš irgi smile.gif Man irgi smile.gif
QUOTE(sauto @ 2012 11 14, 11:11)
*Šiaip rusai nebelabai kepa filmus apie II pasaulinį karą ( Rusiškus filmus turiu omeny). Tik masiškai serialus gamina..na gana neblogus.
**P.S.
Asmeniškai vertinu torrent puslapį rutor.org ..jokių registracijų, įsipareigojimų. Daugybė skleidėjų.

*Pritariu.
**Dėkui smile.gif
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 14, 13:23)
Nu žinok 11-12 serijos tai nuvylė

Nu va, še tau kad nori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 14, 13:51)
Apuokas, žinau kad žiūri Vsegda govori vsegda. Turiu naujieną: (ir kitoms ligonėms, kurioms patiko serialas)

o čia tai bent bigsmile.gif ir aprašymas įdomus, jaučiu, kad liūdnoka bus g.gif

Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2012 11 14, 13:56)
Nu va, še tau kad nori unsure.gif

Per daug likimo vingių mano galvai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 14, 14:23)
Nu žinok 11-12 serijos tai nuvylė   g.gif

mane irgi is dalies biggrin.gif laukiu nesulaukiu kada tas vyras gyvas islis is kur nors bigsmile.gif
Atsakyti
Aš vakar vėl užmigau anksčiau laiko unsure.gif Matyt organizmas jau reikalauja daugiau poilsio..Nu nekariausiu jau aš su juo-vieną teturiu. Pradėjau mąstyt 'filosofiškai' :nu nepabėgs tie filmai tongue.gif
Ir ką,vakar pradėjau,o šiandien jau vakaro nelaukiau,o pabaigiau Пять лет и один день . Man tai labai labai patiko . Einu ieškot online savo mamukei. Pirmiausiai bandysiu užsukt į mūsų naujokės puslapiuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 14, 16:38)
Ir ką,vakar pradėjau,o šiandien jau vakaro nelaukiau,o pabaigiau Пять лет и один день . Man tai labai labai patiko . Einu ieškot online savo mamukei. Pirmiausiai bandysiu užsukt į mūsų naujokės puslapiuką  ax.gif

sitas geras smile.gif ++ filmui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 14, 12:00)
Aij, mes moteros paprastos (nemaišyti su prastos), mums tiko smile.gif
Nelabai žiūriu apie karą.
Žiūrėjau Лето волков , patiko:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=870239

Чёрные волки
http://kinozal.tv/de...s.php?id=886487

Aciu aciuks.gif

QUOTE(sauto @ 2012 11 14, 12:11)
Šiaip rusai nebelabai kepa filmus apie II pasaulinį karą ( Rusiškus filmus turiu omeny). Tik masiškai serialus gamina..na gana neblogus.

Na o šiaip:Белый тигр (2012),Двое (2010),Никто, кроме нас (2008), В темноте (2011), Дрезден (2006), Снежная тюрьма (2012), Они были солдатами 2 (2012), Ганс Клосс. Ставка больше, чем смерть (2012), Бесславные ублюдки (2009), Враг у ворот (2001)....... Na o serialų apie II pasaulinį tikrai pilna.. Iš naujesnių man jau bent patikes  Золотой запас (2012)
P.S.
Asmeniškai vertinu torrent puslapį rutor.org ..jokių registracijų, įsipareigojimų. Daugybė skleidėjų.

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Suvirskinau Internus, ryt kibsiu i savo susikaupusi sarasiuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 14, 11:05)
Sėdžiu darbe, skauda dantį  blink.gif

cia, kad neskaudetu labai ax.gif
user posted image

QUOTE(Vilioja @ 2012 11 14, 12:00)
Žiūrėjau Лето волков , patiko:

4u.gif jau siunciuos 4u.gif

QUOTE(sauto @ 2012 11 14, 12:11)
Белый тигр (2012),Двое (2010),Никто, кроме нас (2008), В темноте (2011), Дрезден (2006), Снежная тюрьма (2012), Они были солдатами 2 (2012), Ганс Клосс. Ставка больше, чем смерть (2012), Бесславные ублюдки (2009), Враг у ворот (2001).......  Золотой запас (2012)

o cia tai bent kruvele blink.gif
aciu kazkas matyta, kazkas dar ne. dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 11 14, 22:35)
cia, kad neskaudetu labai ax.gif
user posted image

Ačiū ačiū tongue.gif Bet maudžia visą dieną po truputį... verysad.gif

Pažiūrėjau Воскресенье в женской бане. Nieko. lengvas toks. Ypač 9 serija tongue.gif

O va ką tik bandžiau pradėti žiūrėti Клетка. Pasirodė lyg neblogas. Bet išjųngiau po kelių minučių, kai mano žaliaakį kracavecą su mažamečiu sūnum užmušė mašina. Kažkaip keistai pasijaučiau, sakau gal iš proto kraustausi... g.gif

Perskaičiau komentarus. Gal visgi bandysiu žiūrėti...Tik pradžią jau praleisiu doh.gif

Tei va... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 14 lapkričio 2012 - 22:49
Labas rytas
QUOTE(Ingaja @ 2012 11 14, 22:33)
Suvirskinau Internus, ryt kibsiu i savo susikaupusi sarasiuka  bigsmile.gif

Ir kaip-manau nenusivylėt tongue.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 14, 22:46)
1.Ačiū ačiū tongue.gif  Bet maudžia visą dieną po truputį... verysad.gif

2.Pažiūrėjau Воскресенье в женской бане. Nieko. lengvas toks. Ypač 9 serija tongue.gif

3.  Kažkaip keistai pasijaučiau, sakau gal iš proto kraustausi... g.gif

1. 4u.gif Iš savo patirties sakau-šutink,drauge,pas dantistą,savaitgalis artėja,nepasilik..Aš jau vieną kartą atidėjau pirmadieniui (čia reiktų suprast pabijojau ir tikėjausi,kad per savaitgalį praeis) doh.gif Tai jedryd/madryd doh.gif Kaži ar ne "linksmiausias'" savaitgalis gyvenime buvo doh.gif Nei miego,nei valgio tik "lipimas sienomis" ..
2. Kažkada aš ir jį žiūrėjau.Patiko thumbup.gif
3. lotuliukas.gif iš meilės...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Julsita @ 2012 11 15, 09:25)
1.  4u.gif  Iš savo patirties sakau-šutink,drauge,pas dantistą,savaitgalis artėja,nepasilik..Aš jau vieną kartą atidėjau pirmadieniui (čia reiktų suprast pabijojau ir tikėjausi,kad per savaitgalį praeis)  doh.gif  Tai jedryd/madryd  doh.gif  Kaži ar ne "linksmiausias'" savaitgalis gyvenime buvo  doh.gif  Nei miego,nei valgio tik "lipimas sienomis" ..
2. Kažkada aš ir jį žiūrėjau.Patiko  thumbup.gif
3.  lotuliukas.gif  iš meilės...

1. Na, tokios patirties ir aš turiu blink.gif Kai pirmam vaikui gal savaitė laiko tik buvo, galvojau kad jau apskutinioji..NAkti vyro klausiau, ar kas nors kur nors dirba kad galėtų man tą danti tuoj pat išrauti..... doh.gif O kai dukra gimė, irgi tas pats buvo....VAistia nuo skausmo jau nebepadėjo, geriau ir valerijonus, ir raminančius..... blink.gif
2. Aga, lengvas toks drinks_cheers.gif
3. Prašau nesišaipyti, o tai išeisiu ir negrįšiu cool.gif

Ale man ir pasisekė vakar su "keistais" filmais doh.gif blink.gif Po Kletkos įsijungiau Побочный эфект. Iš vienos pusės lyg ir būtų gaila prarasto laiko, iš kitos - net sunku pasakyti...Keistas toks filmas...Pabaiga visai nei šiokia nei tokia...Galvok kaip nori ir ką nori...Būt įdomu, jeigu kuri nors susigundytumėt pažiūrėti, išgirsti nuomonę...Nes taip ir likau kaip pagaliu per galvą gavus.... g.gif

Niūru aplinkui...Dar namie ne kas...Tik tokių filmų šiuo metu man ir trūksta blink.gif

Atsakyti