Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(sauto @ 2012 11 13, 18:07)
Labas. Netyčia užklydau. Jei taip mėgstate rusiškus serialus.. galiu ir savo tinklalapį parekomenduoti filmai internete.. stengiuosi dėti pilnus serijų rinkinius. Jei ko reikia- AŽ

bigsmile.gif Ačiū, Smaguma!
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 12, 00:41)
"Пять лет и один день" /2012/

4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 12, 12:26)
Три дня с придурком[/url]

4u.gif

QUOTE(sauto @ 2012 11 13, 19:07)
Jei taip mėgstate rusiškus serialus.. galiu ir savo tinklalapį parekomenduoti filmai internete..

aciu uz nauja psl.ir rekomendacijas 4u.gif

LABA VAKARA cool.gif
dvi dienas ziurejau "PREDATEL"_labai thumbup.gif serialas. rekomenduoju paziuret butinai, kas nematet. vietom ziauriokas, bet gyvenimiskas. Ir meiles, ir pavydo, ir ....
ACIU TAI, KURI BUVO IDEJUS REKO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 13, 17:49)
*Ir kaip?

**Kaip čia taip? Nu netvarka, netvarka... Taisykitės o tai paliksim po pamokų ir užduosim daug namų darbų- pažiūrėti ir tą ir aną.... biggrin.gif

***Aš irgi nuo sekmad nieko nežiūriu, matomai perikūras čia gaunas mastau.gif Arba gal kokios čia mėnulio fazės hihihi.gif jūs nežiūrit, aš nežiūriu, o Julsita išvis užmigo...
Geriau jau tos kvalifikacijos nepraterioti lotuliukas.gif

* Kaip tik žiūriu 7-tą seriją..Nu nieko toks..Norėjau salduko,tai salduką ir radau..Bet aš jį žiūriu žiūriu ir man toks jausmas,kad kažką labai panašaus jau žiūrėjus.Tik pavadinimo neatsimenu (kaip po mėnesio ir šio,greičiausiai,neatsiminsiu) g.gif
** lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*** Nu reiškia tikrai kažkas veikia,jei ne man vienai čia kažkoks nesklandumas pasidarė lotuliukas.gif
Labas. Netyčia užklydau. Jei taip mėgstate rusiškus serialus.. galiu ir savo tinklalapį parekomenduoti filmai internete.. stengiuosi dėti pilnus serijų rinkinius. Jei ko reikia- AŽ

Ačiū labai. Aš mamukei vis užfundinu peržiūrėtus ir patikusius,tai išbandysim ryt-poryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 13 lapkričio 2012 - 19:44
QUOTE(Visgi @ 2012 11 13, 17:49)
Tyliai pašnabždėkit man- ar toliau irgi įdomu? Turiu omeny filmas savo 'cinkelio' dar nepraranda? Vis taip pat įdomus?

topsecret.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 11 14, 07:23)

vaje, kaip įdomu ohmy.gif

Atsakyti
labas rytas visoms:)

pradejau ziuret Leščyj, bet vos pirma filma pratempiau, toks banalus, kad kt.du filmus prasukdama ziurejau ax.gif

db pasileidau "Bez vesti, bez sleda", tai jau ziuret galima 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms ligonėms rolleyes.gif
Sėdžiu darbe, skauda dantį blink.gif

Vakar baigiau Всегда говори Всегда. Jaučiuosi kaip tada, kai pabaigiau Obuoliukus sleep.gif sleep.gif Tiesiog vos ne "serialo pabaigos" depresija doh.gif tongue.gif

Ir dar vakar žiauriai supykau. Išknisau visą internetą ieškodama to Три дня с придурком. NIEKUR nėra. Nei siūstis, nei online. O pilna nuorodų, tik junkites, tik žiūrėkit blink.gif . Nu galvoju, surizikuosiu, reikalavo registracijos vienam psl....Prisiregistravau. Ir man parodė .....treilerį gun_bandana.gif bash.gif protest.gif (už 10 lt)

QUOTE(Vilioja @ 2012 11 13, 15:24)
Laba diena. Neturiu lovoj kompo, nieko nežiūriu.... ir žinokit baigiu priprast prie nežiūrėjimo.  Nors... knieti flešą neštis į TV biggrin.gif O tai irrgi prarasiu kvalifikaciją.

Nugi baisu mirksiukas.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 11 13, 15:30)

bigsmile.gif

Bandysim, žiūrėsim 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 14, 07:31)
Labas rytas smile.gif

Kokia ankstyva bigsmile.gif

Atsakyti
Mergaites, rekomenduokit ka nors apie kara 4u.gif Tevukas mano guli ligoninej, megsta filmus apie kara, o as be "9 kuopa" ir "svolaciai" daugiau nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 11 14, 10:02)

pradejau ziuret Leščyj, bet vos pirma filma pratempiau, toks banalus, kad kt.du filmus prasukdama ziurejau ax.gif

Aij, mes moteros paprastos (nemaišyti su prastos), mums tiko smile.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 14, 10:24)
Mergaites, rekomenduokit ka nors apie kara 4u.gif Tevukas mano guli ligoninej, megsta filmus apie kara, o as be "9 kuopa" ir "svolaciai" daugiau nezinau blush2.gif

Nelabai žiūriu apie karą.
Žiūrėjau Лето волков , patiko:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=870239

Чёрные волки
http://kinozal.tv/de...s.php?id=886487
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 14, 10:24)
rekomenduokit ka nors apie kara

Šiaip rusai nebelabai kepa filmus apie II pasaulinį karą ( Rusiškus filmus turiu omeny). Tik masiškai serialus gamina..na gana neblogus.

Na o šiaip:Белый тигр (2012),Двое (2010),Никто, кроме нас (2008), В темноте (2011), Дрезден (2006), Снежная тюрьма (2012), Они были солдатами 2 (2012), Ганс Клосс. Ставка больше, чем смерть (2012), Бесславные ублюдки (2009), Враг у ворот (2001)....... Na o serialų apie II pasaulinį tikrai pilna.. Iš naujesnių man jau bent patikes Золотой запас (2012)

P.S.
Asmeniškai vertinu torrent puslapį rutor.org ..jokių registracijų, įsipareigojimų. Daugybė skleidėjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauto: 14 lapkričio 2012 - 11:14
QUOTE(Visgi @ 2012 11 14, 07:31)
Labas rytas smile.gif

Nu žinok 11-12 serijos tai nuvylė g.gif
Atsakyti
Vakar vakare aš visgi susirūpinau dėl savo kvalifikacijos hihihi.gif ir pažiūrėjau toliau sekančias serijas žiūrimo savo 'bosso' ir 'virtuvės', tai dabar tik beliko 'veroniką' pasivyti... Šiandie bandysiu vytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 14 lapkričio 2012 - 13:50