Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Mrs. Prietranka @ 2012 11 13, 03:08)
Patiko rusiskas "viskas iskaiciuota". rekomenduoju.

Cia sitas?? "Всё включено "(2011) komedija
user posted image
http://kinozal.tv/de...s.php?id=861815
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Prietranka @ 2012 11 13, 02:08)

Man atrodo,kad mačius g.gif
Labas rytas
Įsivaizduojat,vakar neįveikiau 4-ių serijų tongue.gif Apie 23 val "užlūžau" ,nors ir filmą visai įdomų žiųrėjau bigsmile.gif Pačiai keista lotuliukas.gif
Atsakyti
laba, būsiu naujokėlė biggrin.gif
jei dar nematėtė, rekomenduoju filmikę bent jau man po kolkas patinka
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 11 13, 10:01)

Labuką labuką.Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Mačiau,kad deda jį kinozale,bet man jau ir serijų skaičius per didelis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2012 11 13, 11:01)

QUOTE(Julsita @ 2012 11 13, 11:22)
Mačiau,kad deda jį kinozale,bet man jau ir serijų skaičius per didelis  schmoll.gif

drinks_cheers.gif vat butu koks 24 tai dar dar ir ziureciau.Nors siaip manau idomus turetu buti, bent jau pagal aprasyma ir pats pavadinimas intriguojantis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 13 lapkričio 2012 - 11:41
QUOTE(Julsita @ 2012 11 13, 10:22)

uh nemažai tų serijų, bet tikiuosi įveikti biggrin.gif ir dar tikiuosi, kad kūrėjams nepritrūks/ko fantazijos rutuliojant veiksmą
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 13, 08:27)
  Apie 23 val "užlūžau"  ,nors ir filmą visai įdomų žiųrėjau  bigsmile.gif  Pačiai keista  lotuliukas.gif

Prarandi kvalifikaciją, drauge mirksiukas.gif

Laba diena. Neturiu lovoj kompo, nieko nežiūriu.... ir žinokit baigiu priprast prie nežiūrėjimo. Nors... knieti flešą neštis į TV biggrin.gif O tai irrgi prarasiu kvalifikaciją.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 13, 15:24)
Prarandi kvalifikaciją, drauge mirksiukas.gif

Laba diena. Neturiu lovoj kompo, nieko nežiūriu.... ir žinokit baigiu priprast prie nežiūrėjimo.  Nors... knieti flešą neštis į TV biggrin.gif O tai irrgi prarasiu kvalifikaciją.

Tą patį pagalvojau ryte lotuliukas.gif
Atsakyti
Veronikos 11-12 dalys assa.gif
Atsakyti
Labas vakaras visiems
QUOTE(Julsita @ 2012 11 12, 19:32)
* Ja pridu sama.Nu pabaiga nuvylė savo saldumu,nes visas filmas man buvo toks jau kitoks.
**startuot su " И всётаки я люблю "

*Ir man per saldu buvo.
** Ir kaip?
QUOTE(Mrs. Prietranka @ 2012 11 13, 02:08)

Man sūnus šitą rekomendavęs pažiūrėti, tai kol kas laukia savo eilės. Sakė- prikolnas filmas. Ačiū ir jums už rekomendaciją 4u.gif
QUOTE(Julsita @ 2012 11 13, 08:27)
Įsivaizduojat,vakar neįveikiau 4-ių serijų  tongue.gif  Apie 23 val "užlūžau" ,nors ir filmą visai įdomų žiųrėjau  bigsmile.gif  Pačiai keista  lotuliukas.gif

Kaip čia taip? Nu netvarka, netvarka... Taisykitės o tai paliksim po pamokų ir užduosim daug namų darbų- pažiūrėti ir tą ir aną.... biggrin.gif
QUOTE(gitaaa @ 2012 11 13, 10:01)

Sveika atvykusi ir papildžiusi mūsų gretas 4u.gif
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 13, 15:24)
nieko nežiūriu....
O tai irrgi prarasiu kvalifikaciją.

Aš irgi nuo sekmad nieko nežiūriu, matomai perikūras čia gaunas mastau.gif Arba gal kokios čia mėnulio fazės hihihi.gif jūs nežiūrit, aš nežiūriu, o Julsita išvis užmigo...
Geriau jau tos kvalifikacijos nepraterioti lotuliukas.gif
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 13, 16:35)

Ačiū. Varge tu mano kiek reiks vytis man dabar doh.gif Tyliai pašnabždėkit man- ar toliau irgi įdomu? Turiu omeny filmas savo 'cinkelio' dar nepraranda? Vis taip pat įdomus?
Atsakyti
Labas. Netyčia užklydau. Jei taip mėgstate rusiškus serialus.. galiu ir savo tinklalapį parekomenduoti filmai internete.. stengiuosi dėti pilnus serijų rinkinius. Jei ko reikia- AŽ
Atsakyti