Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Julsita @ 2012 11 12, 11:36)
Aš stipri,aš stipri..Atsilaikysiu...neatsisiųsiu naujų,kol seni neperžiūrėti ...  lotuliukas.gif Nors nelengva  blush2.gif

O Bratu dar nesusigundei? Ar lauki visų serijų? Aš jau pasavau, neištvėriau blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 12, 11:41)
O Bratu dar nesusigundei? Ar lauki visų serijų? Aš jau pasavau, neištvėriau blush2.gif  tongue.gif

Šituo net minties nėra,kad nesigundysiu,bet aš palauksiu visų serijų..Kai turiu galimybę per dieną peržiūėt nemažai,tai man patinka,kai turiu visas serijas ..
O jau koks netikėtas siužeto posūkis Я приду сама 6 serijoj blink.gif Gerai,kad sėdėjau. Nu filmas man jau patinka ir net labai ax.gif
Atsakyti
Labas pavakry smile.gif
Kas laukiat ar matėt, jau įdėjo Veronikos http://kinozal.tv/de....php?id=1026913 Aš tik pamiršau kurią paskutinę seriją mačiau ir kiek čia naujų dadėjo mastau.gif

---------------------------------------------------------------------------------
Ne į temą, bet pašmaikštavimui smile.gif
''Gerti kavą, alų, rūkyti ir visa tai daryti tą pačią dieną – viskas normaliai. O štai gerti vandenį tiesiai iš krano, suprantate nesveika, filtro reikia…''
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 12, 16:00)
Kas laukiat ar matėt, jau įdėjo Veronikos http://kinozal.tv/de....php?id=1026913 Aš tik pamiršau kurią paskutinę seriją mačiau ir kiek čia naujų dadėjo mastau.gif

7 jau matėm smile.gif
Atsakyti
Ką tik peržiūrėjau eilines 2 Brat za brata2 serijas. Nu žinot, sėdėjau ir nagais beldžiau į stalą iš nervo doh.gif Bet tuo pačiu ir taip smagiai pasijuokti teko, nu jumoras pas tuos du pagrindinius personažus...Nu senai taip žvengiau pati sau viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes.ziuriu cia dauguma serialu fanes,o as megstu ne daugiau 4 seriju filmus,kad per vakara perziuret butu galima.
beje,ja tebia obozaju nepabaigiau ziuret,nemalonus kazkoks filmas,pozityvo nedaug.ji nebent trik del to galima ziuret,kad ziuret ir neatsiziuret i to zaliaakio-rudaakio liudnom akim akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 12, 19:10)
Ką tik peržiūrėjau eilines 2 Brat za brata2 serijas. Nu žinot, sėdėjau ir nagais beldžiau į stalą  iš nervo doh.gif Bet tuo pačiu ir taip smagiai pasijuokti teko, nu jumoras pas tuos du pagrindinius personažus...Nu senai taip žvengiau pati sau viena lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kas ten buvo,kad pykt reikėjo ?
O aš įveikiau Ja pridu sama.Nu pabaiga nuvylė savo saldumu,nes visas filmas man buvo toks jau kitoks.Bet pabaig..Nu nors gera smile.gif
Nu dingstu virtuvėn startuot su " И всётаки я люблю ",nes čia dukra žiūri Grinevičiūtės laidą apie Minedą doh.gif Jedryd /Madryd,negaliu nei žiūrėt,nei klausyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 12, 17:00)
Labas pavakry smile.gif

as tai youtube.com ziuriu smile.gif perziurejau 10 seriju.....jetau laukiu nesulaukiu kada toliau sekancios bus.Nes jau taip idoooomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 12, 19:24)
beje,ja tebia obozaju nepabaigiau ziuret,nemalonus kazkoks filmas,pozityvo nedaug.ji nebent trik del to galima ziuret,kad ziuret ir neatsiziuret i to zaliaakio-rudaakio liudnom akim akis biggrin.gif

1. Išduosiu paslaptį - aš jo irgi nebaigiau tongue.gif Pažiūrėjau 1, 2 ir paskutinės serijos pabaigą lotuliukas.gif KAžkas ne taip g.gif
2. drinks_cheers.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 12, 19:32)
O kas ten buvo,kad pykt reikėjo ?
Nu dingstu virtuvėn startuot su " И всётаки я люблю ",nes čia dukra žiūri Grinevičiūtės laidą apie Minedą  doh.gif  Jedryd /Madryd,negaliu nei žiūrėt,nei klausyt  doh.gif

1. Ne pykau, bet negalėjau kėdėj nusėdėti, laukdama kas bus toliau ir kaip doh.gif Neklausk, nesakysiu. Pati pamatysi smile.gif
2. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 12, 00:41)
"Пять лет и один день" /2012/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1028877
user posted image

geras filmas smile.gif man patiko 4u.gif aisku galejo padaryti kokias 4 serijas, viska smulkiai isanalizuoti, bet uzteko ir tik filmo. Tamm pagrindiniui veikejui (aktoriui) Jurij Baturin, tai tik blogiecius ir vaidinti biggrin.gif toks atrodo gero veido, ramus,bet su uzsleptu pykciu smile.gif
Papildyta:
si aktore man labai patinka Julija Galkina
user posted image
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 11 13, 00:24)
si aktore man labai patinka Julija Galkina
user posted image

Aga drinks_cheers.gif Turi kažką tokio g.gif
Atsakyti
Patiko rusiskas "viskas iskaiciuota". rekomenduoju.
Atsakyti