QUOTE(Visgi @ 2012 11 11, 18:48)
*Jei dalyvauti ar kažką švęsti, tai man patinka tik penktadieniais. Nes tada savaitgalis, turiu omeny šeštad-sekmad, būna bent jau 'nesurytas'
**Mat viena jau tep 'nežymiai' pradingo kad neina net prisišaukti
Oi, jau ryt į darbą bozhe bozhe kaip man šis savaitgalis greit praėjo, ką jau čia praėjo, dideliais žingsniais nušuoliavo
O dar šiandien streso pirmą pusdienį apturėjau, vyras kompą užpylė Galvojau kaput bus kompui, bet vyras sutvarkė, dar ir pravalė mikroschemas, tai daba net geriau aušina. Kaip liaudyje sakoma musėt nėr to blogo kas neišeitų į gerą. Bet daugiau tokio gėrio nenorėčiau apturėt, eina kaku
**Mat viena jau tep 'nežymiai' pradingo kad neina net prisišaukti
Oi, jau ryt į darbą bozhe bozhe kaip man šis savaitgalis greit praėjo, ką jau čia praėjo, dideliais žingsniais nušuoliavo
O dar šiandien streso pirmą pusdienį apturėjau, vyras kompą užpylė Galvojau kaput bus kompui, bet vyras sutvarkė, dar ir pravalė mikroschemas, tai daba net geriau aušina. Kaip liaudyje sakoma musėt nėr to blogo kas neišeitų į gerą. Bet daugiau tokio gėrio nenorėčiau apturėt, eina kaku
1. Teip teip. Va sestadienio nebuvo, o sekmadienis jau yra
2. Nu jau neee..Iš čia nedingsiu. Nebent išmesit už propagandą
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 11, 19:14)
Apie daktarus gal ir patiktų, bet nepatinka O tas paskutinis čia išgirtas hmmm pamiršau tai erzino mane- toks jau žvilgsnis, kad taip ir norisi siūlyti būti paprastesniu Ir ta jo darbinė/ lovinė kolegė irgi tokia pat
Koks koks? Gal Vrač? (sūnaus kompe nera RUS kalbos)