Dvesiu be Veronikos
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 11, 17:04)
Aš irgi laukiu Man atrodo toliau bus ten jiems nelengva, oi nelengva Prasidės gražumas visame kame tsakant
QUOTE(Visgi @ 2012 11 11, 16:17)
Aš irgi laukiu Man atrodo toliau bus ten jiems nelengva, oi nelengva Prasidės gražumas visame kame tsakant
Reik manyt, nes kitaip filmas jau ir baigtis .
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 11, 17:04)
Dvesiu be Veronikos
as irrrrrrr nu jau kaip sunku laukti ne tas zodis
neturiu ka ziureti,nors cia pridejot daug filmu/serialu, bet ne vienas nekabina isvis tas mano skonis apie daktarus nepatinka, komedijos irgi nepatinka, apie kara ten 1945 ir panasus nepatinka, per daug nusaldinti irgi nepatinka....vienzo sunku man paciai su savimi
QUOTE(svelni @ 2012 11 11, 17:49)
neturiu ka ziureti,nors cia pridejot daug filmu/serialu, bet ne vienas nekabina isvis tas mano skonis apie daktarus nepatinka, komedijos irgi nepatinka, apie kara ten 1945 ir panasus nepatinka, per daug nusaldinti irgi nepatinka....vienzo sunku man paciai su savimi
Oi kaip as suprantu!!!! Ir mano savijauta lygiai tokia pati
QUOTE(svelni @ 2012 11 11, 16:49)
as irrrrrrr nu jau kaip sunku laukti ne tas zodis
QUOTE(seimuke @ 2012 11 11, 16:53)
Oi kaip as suprantu!!!! Ir mano savijauta lygiai tokia pati
Kaip aš jum nepavydžiu..Man daug geriau-mat man daug kas patinka
Visgi,gerai sakėt,kad tas Я приду сама keistas. Kaip jis man sunkiai žiūrisi.Vos ne tas pat,kas Iliadą ar Odisėją skaityt..Nors gal ne visai..Šitam dar žinau,ką pažiūrėjau,o anuos man būdavo perskaičiau,ir nežinau ką pasakyt,nes net nežinau apie ką. Bet mest negaliu,nes labai įdomu,kaip pagrindinė herojė išlips iš toooookios duobės .Ir jaučiu,kad išlips ir peržiūrėjus galvosiu,kad labai neblogas filmas..
QUOTE(Julsita @ 2012 11 11, 18:57)
man daug kas patinka
Visgi,gerai sakėt,kad tas Я приду сама keistas.../
/...ir peržiūrėjus galvosiu,kad labai neblogas filmas..
Visgi,gerai sakėt,kad tas Я приду сама keistas.../
/...ir peržiūrėjus galvosiu,kad labai neblogas filmas..
aš irgi įvairaus žanro mėgėja
o jau Jakovlevos vaidyba ir personažas...bent jau man vienas ryškiausių
Ramsius nepasirodo matyt žiūri kažką 'su Boiko'
Laba,
Aš trumpai.
Savaitgalis bjaurus. Penktadienį sudalyvavom gimtadienyje tai vakarykštės dienos tarsi nebuvo
Nors ačių draugams kad privertė išlipti iš lovos ir nuvežė prie jūros. Atsigavau, dar smagiai pašaudėm taikinuką susiorganizavę pajūry. Na o šnd ir vakar vakare darbai darbai darbai....
Pažiūrėjau Brat za brata jau 7 serijas. Nu įdomu
Dar manyčiau turėtų būt neblogas Бумеранг из прошлого Žanras - семейная сага. Perskaičius serijų aprašymus manau bus įdomus. Tik kada žiūrėti
Papildyta:
Nu aš čia kaip čia, ale ir sutapimai gi .....Tik pasirodžiau, o jau tamstos žinutė ir yra
Jo jo, Бойко Atsargų krepšelyje dar daug filmų Tik kad šiuo metu darbo turiu, nesigauna...Va vakar paslapčiom net nuo savęs pačios bedirbdama 2 serija Brato pažiūrėjau...
Aš trumpai.
Savaitgalis bjaurus. Penktadienį sudalyvavom gimtadienyje tai vakarykštės dienos tarsi nebuvo
Nors ačių draugams kad privertė išlipti iš lovos ir nuvežė prie jūros. Atsigavau, dar smagiai pašaudėm taikinuką susiorganizavę pajūry. Na o šnd ir vakar vakare darbai darbai darbai....
Pažiūrėjau Brat za brata jau 7 serijas. Nu įdomu
Dar manyčiau turėtų būt neblogas Бумеранг из прошлого Žanras - семейная сага. Perskaičius serijų aprašymus manau bus įdomus. Tik kada žiūrėti
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2012 11 11, 18:08)
Ramsius nepasirodo matyt žiūri kažką 'su Boiko'
Nu aš čia kaip čia, ale ir sutapimai gi .....Tik pasirodžiau, o jau tamstos žinutė ir yra
Jo jo, Бойко Atsargų krepšelyje dar daug filmų Tik kad šiuo metu darbo turiu, nesigauna...Va vakar paslapčiom net nuo savęs pačios bedirbdama 2 serija Brato pažiūrėjau...
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 11, 19:16)
*Penktadienį sudalyvavom gimtadienyje tai vakarykštės dienos tarsi nebuvo
**ale ir sutapimai gi .....Tik pasirodžiau, o jau tamstos žinutė ir yra
**ale ir sutapimai gi .....Tik pasirodžiau, o jau tamstos žinutė ir yra
*Jei dalyvauti ar kažką švęsti, tai man patinka tik penktadieniais. Nes tada savaitgalis, turiu omeny šeštad-sekmad, būna bent jau 'nesurytas'
**Mat viena jau tep 'nežymiai' pradingo kad neina net prisišaukti
Oi, jau ryt į darbą bozhe bozhe kaip man šis savaitgalis greit praėjo, ką jau čia praėjo, dideliais žingsniais nušuoliavo
O dar šiandien streso pirmą pusdienį apturėjau, vyras kompą užpylė Galvojau kaput bus kompui, bet vyras sutvarkė, dar ir pravalė mikroschemas, tai daba net geriau aušina. Kaip liaudyje sakoma musėt nėr to blogo kas neišeitų į gerą. Bet daugiau tokio gėrio nenorėčiau apturėt, eina kaku
QUOTE(svelni @ 2012 11 11, 16:49)
isvis tas mano skonis
apie daktarus nepatinka, komedijos irgi nepatinka, apie kara ten 1945 ir panasus nepatinka, per daug nusaldinti irgi nepatinka....vienzo sunku man paciai su savimi
apie daktarus nepatinka, komedijos irgi nepatinka, apie kara ten 1945 ir panasus nepatinka, per daug nusaldinti irgi nepatinka....vienzo sunku man paciai su savimi
Man tas pats
Apie daktarus gal ir patiktų, bet nepatinka O tas paskutinis čia išgirtas hmmm pamiršau tai erzino mane- toks jau žvilgsnis, kad taip ir norisi siūlyti būti paprastesniu Ir ta jo darbinė/ lovinė kolegė irgi tokia pat
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 11, 20:14)
O tas paskutinis čia išgirtas hmmm pamiršau tai erzino mane- toks jau žvilgsnis, kad taip ir norisi siūlyti būti paprastesniu Ir ta jo darbinė/ lovinė kolegė irgi tokia pat
Net įdomu pasidarė, kas čia toks? Apie ką čia? Aš matyt tundra praleidau kažką
Papildyta:
Matėt? Скончался актер Илья Олейников Aš dar jį taip dažnai per TV matydavau....