Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

Dvesiu be Veronikos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 11, 17:04)

Aš irgi laukiu rolleyes.gif Man atrodo toliau bus ten jiems nelengva, oi nelengva g.gif Prasidės gražumas visame kame tsakant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 11, 16:17)
Aš irgi laukiu rolleyes.gif Man atrodo toliau bus ten jiems nelengva, oi nelengva g.gif Prasidės gražumas visame kame tsakant g.gif

Reik manyt, nes kitaip filmas jau ir baigtis . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 11, 17:04)
Dvesiu be Veronikos  unsure.gif

as irrrrrrr ax.gif nu jau kaip sunku laukti ne tas zodis unsure.gif
neturiu ka ziureti,nors cia pridejot daug filmu/serialu, bet ne vienas nekabina verysad.gif isvis tas mano skonis doh.gif apie daktarus nepatinka, komedijos irgi nepatinka, apie kara ten 1945 ir panasus nepatinka, per daug nusaldinti irgi nepatinka....vienzo sunku man paciai su savimi unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 11 11, 17:49)

neturiu ka ziureti,nors cia pridejot daug filmu/serialu, bet ne vienas nekabina  verysad.gif  isvis tas mano skonis  doh.gif  apie daktarus nepatinka, komedijos irgi nepatinka, apie kara ten 1945 ir panasus nepatinka, per daug nusaldinti irgi nepatinka....vienzo sunku man paciai su savimi unsure.gif  biggrin.gif

Oi kaip as suprantu!!!! Ir mano savijauta lygiai tokia pati lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 11 11, 17:49)
ne vienas nekabina verysad.gif

Labai pažįstamas jausmas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 11 11, 16:49)
as irrrrrrr  ax.gif  nu jau kaip sunku laukti ne tas zodis  unsure.gif
neturiu ka ziureti,nors cia pridejot daug filmu/serialu, bet ne vienas nekabina  verysad.gif  isvis tas mano skonis  doh.gif  apie daktarus nepatinka, komedijos irgi nepatinka, apie kara ten 1945 ir panasus nepatinka, per daug nusaldinti irgi nepatinka....vienzo sunku man paciai su savimi unsure.gif  biggrin.gif

QUOTE(seimuke @ 2012 11 11, 16:53)
Oi kaip as suprantu!!!! Ir mano savijauta lygiai tokia pati  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip aš jum nepavydžiu..Man daug geriau-mat man daug kas patinka ax.gif
Visgi,gerai sakėt,kad tas Я приду сама keistas. Kaip jis man sunkiai žiūrisi.Vos ne tas pat,kas Iliadą ar Odisėją skaityt..Nors gal ne visai..Šitam dar žinau,ką pažiūrėjau,o anuos man būdavo perskaičiau,ir nežinau ką pasakyt,nes net nežinau apie ką. Bet mest negaliu,nes labai įdomu,kaip pagrindinė herojė išlips iš toooookios duobės .Ir jaučiu,kad išlips ir peržiūrėjus galvosiu,kad labai neblogas filmas..
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 11, 18:57)
man daug kas patinka ax.gif 

Visgi,gerai sakėt,kad tas Я приду сама keistas.../
/...ir peržiūrėjus galvosiu,kad labai neblogas filmas..

drinks_cheers.gif aš irgi įvairaus žanro mėgėja

o jau Jakovlevos vaidyba ir personažas...bent jau man vienas ryškiausių mastau.gif

Ramsius nepasirodo g.gif matyt žiūri kažką 'su Boiko'
Atsakyti
Laba,
Aš trumpai.
Savaitgalis bjaurus. Penktadienį sudalyvavom gimtadienyje tai vakarykštės dienos tarsi nebuvo
dry.gif wacko.gif Nors ačių draugams kad privertė išlipti iš lovos ir nuvežė prie jūros. Atsigavau, dar smagiai pašaudėm taikinuką susiorganizavę pajūry. Na o šnd ir vakar vakare darbai darbai darbai....
Pažiūrėjau Brat za brata jau 7 serijas. Nu įdomu smile.gif

Dar manyčiau turėtų būt neblogas Бумеранг из прошлого Žanras - семейная сага. Perskaičius serijų aprašymus manau bus įdomus. Tik kada žiūrėti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2012 11 11, 18:08)
Ramsius nepasirodo g.gif matyt žiūri kažką 'su Boiko'

lotuliukas.gif
Nu aš čia kaip čia, ale ir sutapimai gi .....Tik pasirodžiau, o jau tamstos žinutė ir yra tongue.gif
Jo jo, Бойко rolleyes.gif Atsargų krepšelyje dar daug filmų tongue.gif Tik kad šiuo metu darbo turiu, nesigauna...Va vakar paslapčiom net nuo savęs pačios bedirbdama 2 serija Brato pažiūrėjau...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 11, 19:16)
*Penktadienį sudalyvavom gimtadienyje tai vakarykštės dienos tarsi nebuvo

**ale ir sutapimai gi .....Tik pasirodžiau, o jau tamstos žinutė ir yra tongue.gif

*Jei dalyvauti ar kažką švęsti, tai man patinka tik penktadieniais. Nes tada savaitgalis, turiu omeny šeštad-sekmad, būna bent jau 'nesurytas' rolleyes.gif

**Mat viena jau tep 'nežymiai' pradingo kad neina net prisišaukti biggrin.gif

Oi, jau ryt į darbą doh.gif bozhe bozhe kaip man šis savaitgalis greit praėjo, ką jau čia praėjo, dideliais žingsniais nušuoliavo unsure.gif
O dar šiandien streso pirmą pusdienį apturėjau, vyras kompą užpylė doh.gif Galvojau kaput bus kompui, bet vyras sutvarkė, dar ir pravalė mikroschemas, tai daba net geriau aušina. Kaip liaudyje sakoma musėt nėr to blogo kas neišeitų į gerą. Bet daugiau tokio gėrio nenorėčiau apturėt, eina kaku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 11 lapkričio 2012 - 18:55
QUOTE(svelni @ 2012 11 11, 16:49)
  isvis tas mano skonis  doh.gif
apie daktarus nepatinka, komedijos irgi nepatinka, apie kara ten 1945 ir panasus nepatinka, per daug nusaldinti irgi nepatinka....vienzo sunku man paciai su savimi unsure.gif  biggrin.gif

Man tas pats biggrin.gif
Apie daktarus gal ir patiktų, bet nepatinka lotuliukas.gif O tas paskutinis čia išgirtas hmmm pamiršau g.gif tai erzino mane- toks jau žvilgsnis, kad taip ir norisi siūlyti būti paprastesniu cool.gif Ir ta jo darbinė/ lovinė kolegė irgi tokia pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 11, 20:14)
O tas paskutinis čia išgirtas hmmm pamiršau g.gif tai erzino mane- toks jau žvilgsnis, kad taip ir norisi siūlyti būti paprastesniu cool.gif Ir ta jo darbinė/ lovinė kolegė irgi tokia pat  doh.gif

Net įdomu pasidarė, kas čia toks? g.gif Apie ką čia? Aš matyt tundra praleidau kažką lotuliukas.gif
Papildyta:
Matėt? unsure.gif Скончался актер Илья Олейников Aš dar jį taip dažnai per TV matydavau....
user posted image
Atsakyti