Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Apuokas @ 2012 11 08, 20:50)
Ramsiau,
Susipainiojau, iki 4 nesuskaičiuoju  lotuliukas.gif
Viskas 3 dalyje ir buvo. Po Tailando juk jie susitiko Maskvoje, juos juk užtiko viešbuty. Serioža daugiau tokios klaidos nepadarys  mirksiukas.gif  , bet .......      bigsmile.gif

Pageltonint pavyko, bet pacituot ne  doh.gif

Nu tai nebesuprantu blink.gif Juk po Maskvos smileysex.gif jau metai buvo praėję, tai jei būtų nuo to pastojus, Tailande ji tada jau turėjo būt pagimdžius... g.gif Tokiu atveju mąstau kad : arba vaikas ne jo (betgi darė DNR g.gif ), arba ji jau Tailande buvo pagimdžius bet jam nesakė nieko....(kas irgi neįtikėtina, juk ji taip jį norėjo pririšti).....
Nu mįslė...O dar tas tamstos bet su daugtaškiu...Bet aš kentėsiu, būsiu M. Melnikaitė. Paskui didesnnis malonumas būna kai nežinai iš anksto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 08, 18:30)
Nu Liešas,tiksliau pirma dalis jau pas mane kompe,ir,jei Duxless nepatiks (o ir jau pradėjau žiūrėt ir turiu įtarimą,kad taip bus),tai šiandien ir žiūrėt nepradėčiau  smile.gif  O antram jau ir "nagai niežti"  lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 08, 18:32)
tikrai nepatiks schmoll.gif nes man taip ir buvo, nepatiko schmoll.gif

ale kiek nusivylusiu tuo "Dyxless" biggrin.gif tame tarpe ir as cool.gif
QUOTE(Visgi @ 2012 11 08, 18:46)
Вероника. Потерянное счастье
O per kur jūs jį žiūrite?

as pvz. isivedu filmo pavadinima+online ir kur ismeta,kur geriausia kokybe ten ir ziuriu tongue.gif
Atsakyti
kas ziurit "Вероника. Потерянное счастье", tai kiek suprantu pagal visa eiga tai ta Veronika istekes kazkada uz to Andrejaus? g.gif ten meile tarp ju atsiras? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Vau, pagaliau penktadienis ax.gif
QUOTE(svelni @ 2012 11 08, 23:26)
as pvz. isivedu filmo pavadinima+online ir kur ismeta,kur geriausia kokybe ten ir ziuriu tongue.gif

Aš irgi taip kartais darau smile.gif

QUOTE(svelni @ 2012 11 09, 01:20)
kas ziurit "Вероника. Потерянное счастье", tai kiek suprantu pagal visa eiga tai ta Veronika istekes kazkada  uz to Andrejaus? g.gif ten meile tarp ju atsiras? g.gif  bigsmile.gif

Taip.
Atsiras kai ji pilnametė taps.
Jos tėvas ir jis- geri draugai. Mirštantis jos tėvas jo prašo, kad ją paimtų Andrėjus oficialiai globoti tam kad į vaikų namus ji nepatektų... Tad jis tampa jos oficialiu globėju ir vargais negalais parsiveža ją pas save...
Daug čia visokių niuansų...
O apart meilės- dar ir visa kita 'puokštė'...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 08, 22:08)
Nu tai nebesuprantu blink.gif Juk po Maskvos  smileysex.gif jau metai buvo praėję, tai jei būtų nuo to pastojus, Tailande ji tada jau turėjo būt pagimdžius... g.gif Tokiu atveju mąstau kad : arba vaikas ne jo (betgi darė DNR g.gif ), arba ji jau Tailande buvo pagimdžius bet jam nesakė nieko....(kas irgi neįtikėtina, juk ji taip jį norėjo pririšti).....

Išvada tokia, kad labai neatidžiai žiūriu doh.gif
Kad ji laukėsi aš sužinojau tikrai ne 3 ar 4 daly blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 09 lapkričio 2012 - 08:27
Labą rytą.
Po naktinio Выдти за муж за генерала žiūrėjimo,mamka dar tik su kava. Tik 4 serijos,tai jau tikrai pradėjus,negalėjau sustot wub.gif
Duxlessą tryniau,o Liešą,kaip ir maniau,mačius lotuliukas.gif Iš pirmų kadrų prisiminiau tongue.gif Gerai,kad visų dalių neparsisiunčiau.
Atsakyti
Na va, susitvarkiau visus reikalus ir grįžau namo
Man su Константин Соловьёв yra patikę du filmai (p.s. jis man amžiais toks chuliganavotas) biggrin.gif
''Ключи от счастья'' /2008/
трейлер
bei
''Полынь - трава окаянная'' /2010/
Ролик

Ir visada visada labai norėjau pažiūrėti šį serialą su juo, tik amžiais nugąsdina tiek serijų doh.gif čia jau būtų mirtis alyvose ir ne kitaip unsure.gif ''Однажды будет любовь'' /2009/ Ролик

user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(Julsita @ 2012 11 09, 10:21)
Выдти за муж за генерала

Patiko? Man tai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 09 lapkričio 2012 - 11:10
''Однажды будет любовь'' /2009/
na paziurejau kiek ten tu seriju tai dieve dieve doh.gif neman tokie serialai...max 24 serijos.Daugiau nea smile.gif
Tas "Veronika" tai pradzioje man kazkoks neidomus pasirode, bet vakar perziurejau 5 serijas tai jau laukiu nesulaukiu kada vakare toliau ziuresiu biggrin.gif uzkabino bigsmile.gif tik istemptas.......bet jei dar tesinys bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 11 08, 18:39)
dar 1 nesaldus_Aleksandas Dediuško
user posted image
irgi pasirodo, kad jau zuves verysad.gif  verysad.gif
http://lenta.ru/news/2007/11/04/rip/

verysad.gif sitas ir man patiko ,zinojau kad zuvo su sunum ir zmona....

QUOTE(Visgi @ 2012 11 09, 12:06)

Ir visada visada labai norėjau pažiūrėti šį serialą su juo, tik amžiais nugąsdina tiek serijų doh.gif čia jau būtų mirtis alyvose ir ne kitaip unsure.gif ''Однажды будет любовь'' /2009/ Ролик

g.gif o man patinka ilgi serialai ,jauciu pasiziuresiu cool.gif nes tada kokia puse metu nereikia galvos kvarsint ka ziuret thumbup.gif

Laukiam kol ateis lango keist doh.gif sake nuo 10 iki 11 val. dar nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 08, 21:26)
Mačius ir Univerą,ir kareivius,nu visai neatgaminu kokį vaidmenį jis juose vaidino  g.gif
lotuliukas.gif  thumbup.gif  kaip aš tamstą suprantu. Prašom,kompensaciją už kančias  4u.gif  4u.gif  4u.gif
drinks_cheers.gif  Abudu geruliai

kiek atmintis atgamina, tai jis vaidina seriale_"Mano didele seima". Cia reiktu musu zinoves Visgi klaust ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 09, 12:06)
''Ключи от счастья'' /2008/
''Полынь - трава окаянная'' /2010/
Ролик
''Однажды будет любовь'' /2009/

reiks paziuret siuos filmus 4u.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 11 09, 11:48)
g.gif  o man patinka ilgi serialai ,jauciu pasiziuresiu cool.gif  nes tada kokia puse metu nereikia galvos kvarsint ka ziuret  thumbup.gif

va ir man dėl to patinka, žinau, kad vakaro nesugadinsiu neįdomiu filmu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 08, 20:40)

oi, sitas, tai GERULIS_patinka jis man irgi tongue.gif labai tongue.gif saldus, bet turiu tokiu veide grubiu bruozu cool.gif

labutuka visoms 4u.gif
vakar nieko atsisiuntus neturejau, tai sita parsisiuntus paziurejau_toks jaudinantis apie gyvenima, apie kara... karine drama 4u.gif
"Saulės nualinti: Pasipriešinimas"
user posted image
cia visas aprasas_
http://www.alytausgi...cid:4/eid:1085/
Atsakyti