Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 22:44)

Julsita, ну ты даеш blink.gif Maniau kad aš viena jo nemačius bigsmile.gif

Nu nemačius ir nežinau kada žiūrėsiu g.gif Vyreliui pažadėjau pirma "ištuštint" 600GB prisiųstų blush2.gif

QUOTE(Vilioja @ 2012 11 08, 08:31)
Kas jie tokie? Počiemū nieznajū? biggrin.gif
Turbūt rašėt iš kokie filmo, ale taip tingiu atgal skaityt smile.gif Pasakykit ax.gif

Nugis įtariu,kad Всегда говори всегда
Labas rytas
Aš,jeigu ką,dar su pižama blush2.gif Nugis pradėjau žiūrėt Люблю потаму что люблю ir jau negalėjau sustot smile.gif Fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 08, 10:10)
Labas rytas
Aš,jeigu ką,dar su pižama  blush2.gif 

Aaaaa. Man ir vėl su vardų įsiminimu problemos. Mačiau aš jį per TV, gal ir ne visą, naujausių serijų, aišku, ne, bet nesisiųsiu. Sočiai matytų. Ir jkaip atgausiu kompą, Dvie sūdby 4-to sezono nebežiūrėsiu biggrin.gif Griebsiu musėt kokį Anna German.

Aš juokauju - kai išeisiu penCijon, visos technologijos bus dar aukštesnės, internetinė prekyba labiau išsiplėtojus, batono atveš į kiekvieną kaimo gryčią, tai nereiks visai iš lovos keltis, tik žiūrėsiu filmus ir žiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 08, 08:31)
Kas jie tokie? Počiemū nieznajū? biggrin.gif
Turbūt rašėt iš kokie filmo, ale taip tingiu atgal skaityt smile.gif Pasakykit ax.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 08, 10:10)
Nu nemačius ir nežinau kada žiūrėsiu  g.gif  Vyreliui pažadėjau pirma "ištuštint" 600GB prisiųstų  blush2.gif
Labas rytas
Aš,jeigu ką,dar su pižama  blush2.gif  Nugis pradėjau žiūrėt Люблю потаму что люблю ir jau negalėjau sustot  smile.gif  Fainuolis  thumbup.gif

Tikrai taip 4u.gif

Vakar neištvėriau. Pažiūrėjau Брат за брата 4 įkrautas serijas. Gėda, kokia aš bevalė....Fui..... doh.gif blink.gif

O Люблю потаму что люблю turėtų būt neblogas g.gif Aktorių tą ką tik mačiau Одна тень на двоих. Neblogai vaidina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 08, 10:20)
Aaaaa. Man ir vėl su vardų įsiminimu problemos. Mačiau aš jį per TV, gal ir ne visą, naujausių serijų, aišku, ne, bet nesisiųsiu. Sočiai matytų. Ir jkaip atgausiu kompą, Dvie sūdby 4-to sezono nebežiūrėsiu biggrin.gif  Griebsiu musėt kokį Anna German.

Aš juokauju - kai išeisiu penCijon, visos technologijos bus dar aukštesnės, internetinė prekyba labiau išsiplėtojus, batono atveš į kiekvieną kaimo gryčią, tai nereiks visai iš lovos keltis, tik žiūrėsiu filmus ir žiūrėsiu smile.gif

Jasna. Aš įveikiau 4 sezonus po 8 serijas. Nu nesigailiu (priežasčių yra tongue.gif ). Laukia dar 4 sezonai po 8, ir kaip mačiau jau 9 kuriamas.

Dėl filmų ir batono penCijos metu thumbup.gif JAu dabar galima iš trobos neįšlindus gerą laiko tarpą pragyventi lotuliukas.gif
O rimtai....PenCija man atrodė geras dalykas kai buvau kokių 15....Galvodavau, kaip jiems gerai, keltis ryte nereikai, pinigų yra...O dabar....Mb va penCijoje, sh...gaunasi blink.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 08, 10:27)
...O dabar....Mb va penCijoje, sh...gaunasi blink.gif  verysad.gif

Privalumas tik tas, kad etato nepanaikins. O jei panaikins - penCija nebebus reikalinga smile.gif (Nors ir juodas, bet - jumoras mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 11 07, 21:44)

o laukiancioms Brat za Brata 2_jau yra visos 24 serijos wub.gif

as niekur nerandu 24 seriju g.gif

labas 4u.gif

tyliai jus paskaitau,ir pasinaudoju kai kuriais rekomenduotais filmais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 08, 10:44)
Privalumas tik tas, kad etato nepanaikins. O jei panaikins - penCija nebebus reikalinga smile.gif (Nors ir juodas, bet - jumoras mirksiukas.gif )

Daėjo iš antro karto doh.gif tongue.gif

QUOTE(vilmuciukas5 @ 2012 11 08, 10:57)
as niekur nerandu 24 seriju g.gif

tyliai jus paskaitau,ir pasinaudoju kai kuriais rekomenduotais filmais blush2.gif

Dar nėra, tik 4 kolkas.
Visos mes čia iš pradžių tylios buvom tongue.gif mirksiukas.gif

Beje, o kur mūsų Ponia Delovėj dingusi??? Kas žinot?

Atsakyti
Pirmiausiai giriuosi:ką tik išleidau iš namų kompo daktarą .Uch-atgaiva sielai wub.gif Jau taip suvėžlėjęs buvo,kad doh.gif O dabar jau kaip naujas thumbup.gif ir buvo rizika,kad neliks mano filmų g.gif Nu kokią sekundę ir pagailėjau,ale paskui pagalvojau,kad ir nieko būtų lotuliukas.gif Bet liko.Teks žiūrėt tongue.gif
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2012 11 08, 10:57)

Galima ir ne tyliai 4u.gif
Beje,seimuke,ko tai prapuolei g.gif jau kiba kokią daugiaserijinę melodramą kankini g.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 08, 11:06)
Beje, o kur mūsų Ponia Delovėj dingusi??? Kas žinot?

Nugis žinokit prieš kokį mėnesį bandžiau pašnipaut blush2.gif Tai profilyj rodė,kad prieš valandą buvo prisijungus. Gal užeina,paskaitinėja,bet neparašo..Gal nuotaikos nėra. Maža kaip būna..Sugrįš turbūt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 08, 13:59)
Nugis žinokit prieš kokį mėnesį bandžiau pašnipaut  blush2.gif  Tai profilyj rodė,kad prieš valandą buvo prisijungus. Gal užeina,paskaitinėja,bet neparašo..Gal nuotaikos nėra. Maža kaip būna..Sugrįš turbūt  smile.gif

Ir aš mačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 20:07)
Kažkas kažkurioj temoj minėjo kad Sergėjus Tailande nusidėjo....(nu nepaisant visko krasavecui ir tai atleistina lotuliukas.gif )....Ale bet kaip žmogus kovojo su savim doh.gif  doh.gif

ax.gif Ta dalis filmo man geriausia cool.gif
Žiūriu Вероника. Потерянное счастье, bet dar tik 5 serijos yra.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 08, 14:37)
Ir aš mačiau g.gif

Nu žinot, viena cekava zosė nuėjo pašnipinėt - tikrai neišsiregistravus, yra biggrin.gif
Turbūt meilė rusiškiems filmams praėjus ir čia nebeužeina, ne kitaip tongue.gif
Užsižagsės motera čia mūsų minima.

Ponia Delovej, jei užeini, nors pamojuok, o tai atvažiuosim visos į flešiukus serialų prisirašę. Bu tau tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 08, 14:43)
Aš  ax.gif Ta dalis filmo man geriausia  cool.gif

O, senai matyta 4u.gif
Kiek mačiau (4 tik pradejau sezona), tai man irgi wub.gif O pabaiga kokia wub.gif

QUOTE(Vilioja @ 2012 11 08, 15:27)
Nu žinot, viena cekava zosė nuėjo pašnipinėt - tikrai neišsiregistravus, yra  biggrin.gif
Turbūt meilė rusiškiems filmams praėjus ir čia nebeužeina, ne kitaip tongue.gif
Užsižagsės motera čia mūsų minima.

Ponia Delovej, jei užeini, nors pamojuok, o tai atvažiuosim visos į flešiukus serialų prisirašę. Bu tau tada biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kažin, kiek laiko iš namų neišeitume? Alus+ žuvies kaulai būtų pristatomi į namus, daugiau nieko nereiktų, kad tik kompai neperkaistų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nesupykit motriškos, čia juk į temą ax.gif Radau tokią foto, kad net žalia pasidarė akyse blush2.gif
user posted image

Ir prierašas po ja Понарожают красивых парней, а потом мучайсяbiggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 08, 15:41)
O net žalia pasidarė akyse blush2.gif
[

Nu nieko nieko, ale man Dječeko vyriškesnis biggrin.gif Negražuolis, bet yr kažkas jame labai patrauklaus(Dječenkoj) ax.gif
Atsakyti