Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

Labas vakaras smile.gif
Aš migom pažiūrėjau 4-5 seriją savo 'paskenduolę' Veroniką ir einu toliau
žiūrėti 6 seriją. Dievuliau, smagu žiūrėti į tokį parklupdytą Дьяченко . Pirmą kartą jis man taip sublizgėjo ax.gif
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 07, 19:33)
4u.gif matyt ne tik meile rusiskiems filmams mus sieja,bet ir kruopelyte ruskoj dusi.

Paliubomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 16:47)
1.Nu kur jau čia leisi lotuliukas.gif (kaip Led v kofejnog gušče? Ar jau pabaigtas?)

2.Kam patinka daktarai (man) ir Константин Стрельников, prašom kažkas naujesnio, tiesiog  Врач

1.Tikra podružka tongue.gif Dar tik įpusėta,bet kai atsigulsim nakčiai,bus įveikta smile.gif Bet patinka thumbup.gif

2. Nu kaip gi aš be jų ax.gif
QUOTE(iowa @ 2012 11 07, 17:02)
Zemai lenkiu galva uz daktarus  notworthy.gif  notworthy.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Vilioja @ 2012 11 07, 17:05)
Kur bezdėsi biggrin.gif  Jūs tik šnekėkit mirksiukas.gif
O mano rūpestis - ar "daktrarai" grąžins laptopą su visais daktarais ir Anna German, ar  tuščią g.gif

Jei ką,žinom kur vėl gaut mirksiukas.gif

QUOTE(liepa27 @ 2012 11 07, 18:33)
4u.gif matyt ne tik meile rusiskiems filmams mus sieja,bet ir  kruopelyte ruskoj dusi.

Va šitą pasakymą jau ne pirmą kartą girdžiu.O ir kažkada ,dar paauglystėj,patyriau tą "ruskoj duši" šilumą wub.gif Neseniai minėjau,kad mano tėvukas buvo karininkas tarybinėj armijoj.Labai susdraugavo su vienu savo kareiviu iš Maskvos.Paskui ir jis su tėvais pas mus į svečius buvo atvažiavęs,ir mes pas juos kelis sykius buvom.Bet aš norėjau papasakot štai Ką. Kai mudvi su mama po svečiavimosi pas juos,jau krovėmės daiktus namo,tai jie mums pridėjau lauktuvių ne tik mūsų šeimai,bet ir dar močiutėm. Mums taip neįprasta buvo,taip keista.Paskui mama net pergyveno,kad kai jie pas mus svečiavosi,nieko lauktuvių nedavė,o važiuodama ir tik šakotį nusivežė. Paskui jau su kaimynėm pasipergyveno,tai jos jai aiškino apie "ruskaja duša"

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 20:07)
Nu viskas, negaliu be komentarų schmoll.gif (Čia aš apie Всегда говори всегда) Kažkas kažkurioj temoj minėjo kad Sergėjus Tailande nusidėjo....(nu nepaisant visko krasavecui ir tai atleistina lotuliukas.gif )....Ale bet kaip žmogus kovojo su savim doh.gif  doh.gif

Va-je-zau... Aš tuoj ir parsisiųsiu jį doh.gif Nu dar kol kas tvardausi
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 07, 10:54)
Aš žinau tik tiek, kiek ir jūs, ir kiek turbūt visi čia, kad jo premjera ne anksčiau 11.29d rolleyes.gif

4u.gif dekui uz priminima mirksiukas.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 11:02)
Розы прощальных ветров

4u.gif reikes paziuret

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 11:41)
Чистый понедельник.

4u.gif

QUOTE(sapniukass @ 2012 11 07, 12:43)
,,Голубка"

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 07, 14:45)
Čia ne į temą bet laaabai gyvenimiška biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(Vilioja @ 2012 11 07, 17:08)
Loptopas "ligoninėj"

nuosirdi uzuojauta 4u.gif

aciu uz rekomendacijas 4u.gif

o laukiancioms Brat za Brata 2_jau yra visos 24 serijos wub.gif
user posted image
prasom cia_siustis nemokamai cool.gif
http://tfile.me/foru...ic.php?t=561160
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 07, 20:26)
Va-je-zau... Aš tuoj ir parsisiųsiu jį  doh.gif  Nu dar kol kas tvardausi

O nematei????Bože bože...Kaip man jo gaila..Ne jos, bet jo...Jam dusyk blogiau....
Aš jau nuo vaikų slepiuosi doh.gif Kai ilenda, greit worda pasikeliu, atseit dirbu...

QUOTE(Sim@ @ 2012 11 07, 20:44)

o laukiancioms Brat za Brata 2_jau yra visos 24 serijos wub.gif
user posted image
prasom cia_siustis nemokamai cool.gif
http://tfile.me/foru...ic.php?t=561160

Nu tuirėčiau sakyt ačiū.... blink.gif Tai ką dabar daryt???? Dar šitų Sergėjaus su Olia dafiga liko (ačiū dievui kad daug)...Kaip dabar daryt...
Atsakyti
"Лёд в кофейной гуще" paziurejau unsure.gif nu toooooooooks nuobodus,kad ne tas zodis....einu ieskoti kazko idomesnio biggrin.gif
Papildyta:
CIa ziuriu daugumai patinka Boiko,nu man tai jis nea schmoll.gif kazkoks tokiu nuskriaustu zvilgsniu biggrin.gif
Atsakyti
Labai laukiu pasirodant "Дубровский" (2012), pagal Puskino knyga
user posted image
user posted image
su Danila Kozlovskij bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 11 07, 22:40)
laukiu pasirodant "Дубровский" (2012)

Aš irgi smile.gif Kaip ir šį mėnesį jau turėtumėm sulaukti (antroje pusėje) ax.gif

Ne į temą prieš miegą smile.gif
Nu griūk aukštielninkas (gal jau kas ir girdėjęs)
Pokalbis su ponia Kazimiera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 lapkričio 2012 - 22:13
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 21:52)
Nu tuirėčiau sakyt ačiū.... blink.gif

tai prasom mirksiukas.gif
user posted image
labai gera uzkanda ziurint filmus cool.gif

QUOTE(svelni @ 2012 11 07, 22:40)
"Дубровский" (2012)

4u.gif aciu

db jau as nebespeju su jumis blush2.gif blush2.gif
gero vakaro_pasiliekancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 20:52)
O nematei????Bože bože...Kaip man jo gaila..Ne jos, bet jo...Jam dusyk blogiau....
Aš jau nuo vaikų slepiuosi doh.gif Kai ilenda, greit worda pasikeliu, atseit dirbu...
Nu tuirėčiau sakyt ačiū.... blink.gif Tai ką dabar daryt???? Dar šitų Sergėjaus su Olia dafiga liko (ačiū dievui kad daug)...Kaip dabar daryt...

Nea-nemačiau
lotuliukas.gif
Aš tai sulauksiu kinozale -netruks tongue.gif

QUOTE(svelni @ 2012 11 07, 21:21)
1."Лёд в кофейной гуще" paziurejau  unsure.gif  nu toooooooooks nuobodus,kad ne tas zodis....einu ieskoti kazko idomesnio  biggrin.gif
Papildyta:
CIa ziuriu daugumai patinka Boiko,nu man tai jis nea schmoll.gif  kazkoks tokiu nuskriaustu zvilgsniu  biggrin.gif

1. O man nuobodumu jis net nekvepia. Aš tai jį kaip komediją žiūriu-juokiuosi iš mamkos pastangų bet kokia kaina ištekint dukrą lotuliukas.gif
2. Nu ir gerai-nors svajonėse mažiau konkurenčių liks lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 07, 21:53)

Nu griūk aukštielninkas (gal jau kas ir girdėjęs)
Pokalbis su ponia Kazimiera

Aha-jau girdėjau smile.gif

QUOTE(Sim@ @ 2012 11 07, 22:12)

Ojetau-aš gi bandau savo kilogramus tirpint-nors nakčiai nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 11 07, 22:12)
tai prasom mirksiukas.gif
user posted image

Ei ei, o žuvis?????/Juk čia tik kaulai... verysad.gif

QUOTE(svelni @ 2012 11 07, 21:21)
"Лёд в кофейной гуще" paziurejau  unsure.gif  nu toooooooooks nuobodus,kad ne tas zodis....einu ieskoti kazko idomesnio  biggrin.gif
Papildyta:
CIa ziuriu daugumai patinka Boiko,nu man tai jis nea schmoll.gif  kazkoks tokiu nuskriaustu zvilgsniu  biggrin.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 07, 22:26)
Nea-nemačiau

Aš tai sulauksiu kinozale -netruks  tongue.gif
1. O man nuobodumu jis net nekvepia. Aš tai jį kaip komediją žiūriu-juokiuosi iš mamkos pastangų bet kokia kaina ištekint dukrą  lotuliukas.gif
2. Nu ir gerai-nors svajonėse mažiau konkurenčių liks  lotuliukas.gif
Aha-jau girdėjau smile.gif
Ojetau-aš gi bandau savo kilogramus tirpint-nors nakčiai nereikia  lotuliukas.gif

Dėl Liodo - man komedija čia, labai juokinga buvo situaciaj kai jaunikis atnešė į namus tą padauginusią merginą lotuliukas.gif
Dėl Boiko. Nu ne visoms, ne visoms... tongue.gif Sakot Svelni, žvilgsnis nuskriaustas...Nu vat tas man ir patinka blush2.gif
Dėl Brat za brata. Nusprendžiau, duosiu Sergėjui su Olia pailsėti kurį laiką, bet tik ne dabar, esu 3 sezono gale, ten ojojoi. Vienžu, kai išsiaiškins santykius, tada galės ilsėtis, o aš kibsiu į Brat....
Julsita, ну ты даеш blink.gif Maniau kad aš viena jo nemačius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 07, 23:26)
2. Nu ir gerai-nors svajonėse mažiau konkurenčių liks  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 22:44)
Nusprendžiau, duosiu Sergėjui su Olia pailsėti kurį laiką,

Kas jie tokie? Počiemū nieznajū? biggrin.gif
Turbūt rašėt iš kokie filmo, ale taip tingiu atgal skaityt smile.gif Pasakykit ax.gif
Atsakyti