QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 16:47)
1.Nu kur jau čia leisi
(
kaip Led v kofejnog gušče? Ar jau pabaigtas?)
2.Kam patinka daktarai (man) ir Константин Стрельников, prašom kažkas naujesnio, tiesiog
Врач
1.Tikra podružka
Dar tik įpusėta,bet kai atsigulsim nakčiai,bus įveikta Bet patinka
2. Nu kaip gi aš be jų
QUOTE(iowa @ 2012 11 07, 17:02)
Zemai lenkiu galva uz daktarus
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 07, 17:05)
Kur bezdėsi
Jūs tik šnekėkit
O mano rūpestis - ar "daktrarai" grąžins laptopą su visais daktarais ir Anna German, ar tuščią
Jei ką,žinom kur vėl gaut
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 07, 18:33)
matyt ne tik meile rusiskiems filmams mus sieja,bet ir kruopelyte ruskoj dusi.
Va šitą pasakymą jau ne pirmą kartą girdžiu.O ir kažkada ,dar paauglystėj,patyriau tą "ruskoj duši" šilumą
Neseniai minėjau,kad mano tėvukas buvo karininkas tarybinėj armijoj.Labai susdraugavo su vienu savo kareiviu iš Maskvos.Paskui ir jis su tėvais pas mus į svečius buvo atvažiavęs,ir mes pas juos kelis sykius buvom.Bet aš norėjau papasakot štai Ką. Kai mudvi su mama po svečiavimosi pas juos,jau krovėmės daiktus namo,tai jie mums pridėjau lauktuvių ne tik mūsų šeimai,bet ir dar močiutėm. Mums taip neįprasta buvo,taip keista.Paskui mama net pergyveno,kad kai jie pas mus svečiavosi,nieko lauktuvių nedavė,o važiuodama ir tik šakotį nusivežė. Paskui jau su kaimynėm pasipergyveno,tai jos jai aiškino apie "ruskaja duša"
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 20:07)
Nu viskas, negaliu be komentarų
(Čia aš apie
Всегда говори всегда) Kažkas kažkurioj temoj minėjo kad Sergėjus Tailande nusidėjo....(nu nepaisant visko krasavecui ir tai atleistina
)....Ale bet kaip žmogus kovojo su savim
Va-je-zau... Aš tuoj ir parsisiųsiu jį
Nu dar kol kas tvardausi