Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 11:41)
Nu faktas, apie filmus ir vyrus galima diskutuot be pykčių mirksiukas.gif  tongue.gif

Tep tep biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,
as irgi ziurejimo rekordus musu lotuliukas.gif "Условия контракта" , ,,Лёд в кофейной гуще", ,,ДЕРЕВЕНСКАЯ ИСТОРИЯ"neblogi, ypac pirmas, perziurejau, dabar trecioj serijoj ,,Голубка", buvau ji anksciau pradejus 1/6 serijos, bet...neuzkabino, o dabar atsitraukt negaliu. Man truputi ,,abuoliukus" primena ax.gif

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2012 11 07, 12:43)
as irgi ziurejimo rekordus musu lotuliukas.gif
,,Голубка", buvau ji anksciau pradejus 1/6 serijos, bet...neuzkabino, o dabar atsitraukt negaliu. Man truputi ,,abuoliukus" primena ax.gif

aš irgi 'mušiau' kaip už Tėvynę, kai sirgau user posted image
o su ,,Голубка" neina man kotais susidraugauti, nelimpa ir gana
user posted image
Papildyta:
Čia ne į temą bet laaabai gyvenimiška biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 lapkričio 2012 - 13:35
Laba 4u.gif
QUOTE(Visgi @ 2012 11 07, 13:45)
Čia ne į temą bet laaabai gyvenimiška biggrin.gif

Tai jau tikrai. Net nugvelbiau ir į kitą temą draugėms parodyt nunešiau biggrin.gif

Apie vaikus šnekat g.gif
Aš tada stoju eilėn prie anūkų. Būsiu pirma biggrin.gif

O į temą - liūdnos mano mišios biggrin.gif Loptopas "ligoninėj", senas stalinis kombainas irgi vos gyvas. Tai vakaroju megzdama prie TV su visokiom rūtom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 07, 16:08)

Apie vaikus šnekat g.gif 
Aš tada stoju  eilėn prie anūkų.  Būsiu pirma biggrin.gif

O į temą - liūdnos mano mišios biggrin.gif  Loptopas "ligoninėj", senas stalinis kombainas  irgi vos gyvas. Tai vakaroju megzdama prie TV su visokiom rūtom biggrin.gif

1. Aš į tą pačią eilę doh.gif blink.gif (dičkiui 19 tuoj bus, "marčiai" 16 doh.gif Ale taip verda kraujas kad jomajo, kaži ar kitais metais tų anūkų nebus - TFU-TFU-TFU. TFU на вас еще раз )

2. Užuojauta gili blink.gif Tenkinkites mūsų komentarais tongue.gif

Брат за брата jau 4 serijos. Kaži, užteks man kantrybės laukti ar ne?
Atsakyti
as su internais draugauju, beveik ipusejau ax.gif uztat filmu sarasiukas pildosi bus ka ziuret kai baigsiu, nes buvau dugna filmu resursu pasiekus ax.gif
QUOTE(Visgi @ 2012 11 07, 13:45)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as irgi kaiminkom nunesiau parodyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 07, 10:31)
Ar sutinkat?

Jau kaip aš sutinku drinks_cheers.gif Bo man tai taip patinka pasiplepsėt vis "po dušam"

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 16:21)

Брат за брата jau 4 serijos. Kaži, užteks man kantrybės laukti ar ne?

Man tai užteks ax.gif Kad tik paskui nepamirščiau,bet tamsta man to neleisite,ar ne mirksiukas.gif Bo man atrodo,kad kažkokį jau pramazinau,belaukdama visų serijų.Ir nor nušauk,neatsimenu koks tai turėjo būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 07, 16:38)
Jau kaip aš sutinku  drinks_cheers.gif  Bo man tai taip patinka pasiplepsėt vis "po dušam"
Man tai užteks  ax.gif  Kad tik paskui nepamirščiau,bet tamsta man to neleisite,ar ne  mirksiukas.gif  Bo man atrodo,kad kažkokį jau pramazinau,belaukdama visų serijų.Ir nor nušauk,neatsimenu koks tai turėjo būt  g.gif

Nu kur jau čia leisi lotuliukas.gif (kaip Led v kofejnog gušče? Ar jau pabaigtas?)

Kam patinka daktarai (man) ir Константин Стрельников, prašom kažkas naujesnio, tiesiog Врач

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 17:47)
Nu kur jau čia leisi lotuliukas.gif (kaip Led v kofejnog gušče? Ar jau pabaigtas?)

Kam patinka daktarai (man) ir Константин Стрельников, prašom kažkas naujesnio, tiesiog  Врач

Zemai lenkiu galva uz daktarus notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 07, 16:21)
Tenkinkites mūsų komentarais tongue.gif

Kur bezdėsi biggrin.gif Jūs tik šnekėkit mirksiukas.gif
O mano rūpestis - ar "daktrarai" grąžins laptopą su visais daktarais ir Anna German, ar tuščią g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 07, 17:38)
Jau kaip aš sutinku  drinks_cheers.gif  Bo man tai taip patinka pasiplepsėt vis "po dušam"

4u.gif matyt ne tik meile rusiskiems filmams mus sieja,bet ir kruopelyte ruskoj dusi.
Atsakyti
Nu viskas, negaliu be komentarų schmoll.gif (Čia aš apie Всегда говори всегда) Kažkas kažkurioj temoj minėjo kad Sergėjus Tailande nusidėjo....(nu nepaisant visko krasavecui ir tai atleistina lotuliukas.gif )....Ale bet kaip žmogus kovojo su savim doh.gif doh.gif
Atsakyti