Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

''Вероника. Потерянное счастье'' /2012/

Vaje kaip man šitas patiko, bent jau iš pirmų trijų serijų tai tikrai.
Kitąmet jo tęsinys bus, ''Вероника. Беглянка'' /2013/
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 06, 20:01)
pradejau nuo rugsejo dirbt po beveik 3 metu pertraukos.ech,ko as cia retai uzsukdavau,kai laiko turejau doh.gif

Ech, aš ir mielai namuose būčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 06, 21:00)
O viešpatie dieve,o kristau  blink.gif  Dar vienas krasavecas ir vertas grieko  tongue.gif

Nugis aš kove jau 38 švęsiu ir pagatava dar vieną(ketvirtą) turėt,kad tik būtų daugiau norinčių  ax.gif

4u.gif tai as galiu planuot tik po kokiu 1,5-2 metu,nes tokia liga reta turejau,nors gydytojai leido po pusmecio planuot,bet kiek domejausi,geriau ilgiau luktert.o po 2 metu man ir bus 36,jau kaip ir rizikinga,juk gal ne veltui nuo 35 metu siuncia pas genetikus.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 06, 19:01)
ale turbut per sena jau as vaikam peret:geda2:  biggrin.gif [/color]

QUOTE(Julsita @ 2012 11 06, 20:00)
O viešpatie dieve,o kristau  blink.gif  Dar vienas krasavecas ir vertas grieko  tongue.gif

Nugis aš kove jau 38 švęsiu ir pagatava dar vieną(ketvirtą) turėt,kad tik būtų daugiau norinčių  ax.gif

Niu niu, aš kai 3 susilaukiau, 36 buvau tongue.gif
O į darbą neiti norėčiau ir aš, tik 4-to tai jau ne blink.gif blink.gif Gana schmoll.gif

Aha, šitas jūsų krasavecas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 06, 21:41)
O į darbą neiti norėčiau ir aš, tik 4-to tai jau ne blink.gif  blink.gif Gana schmoll.gif

Aha, šitas jūsų krasavecas wub.gif

4u.gif zinociau,kad tikrai mergaite bus,gal ir susigundyciau,bet...
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 06, 20:13)
4u.gif tai as galiu planuot tik po kokiu 1,5-2 metu,nes tokia liga reta  turejau,nors gydytojai leido po pusmecio planuot,bet kiek domejausi,geriau ilgiau luktert.o po 2 metu man ir bus 36,jau kaip ir rizikinga,juk gal ne veltui nuo 35 metu siuncia pas genetikus.

Aš 36-erių gimdžiau ir nesitikrinau pas jokius genetikus-dar man čia nervotriopkių mažai schmoll.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 06, 20:41)
O į darbą neiti norėčiau ir aš, tik 4-to tai jau ne blink.gif  blink.gif Gana schmoll.gif

Nu visai kaip aš mirksiukas.gif

QUOTE(liepa27 @ 2012 11 06, 20:55)
4u.gif zinociau,kad tikrai mergaite bus,gal ir susigundyciau,bet...

Nu va mano žodžiai lotuliukas.gif
Tuoj gausim velnių,kad ne į tas lankas nuklydom blush2.gif
Ką čia dar į temą g.gif Kad žiūriu vis dar tą patį detektyvą,o vakarais paskutiniu metu užderėjusius mano kompe melodramčikus su Ramsiaus meile ax.gif Tai kažko pasakyt kaip ir neturiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 04, 21:33)
''Как выйти замуж за миллионера'' /2012/

4u.gif

QUOTE(svelni @ 2012 11 05, 03:15)
"Условия контракта"

oi, labai geras sis filmas. ziurejus esu, rekomemndavus draugem, tai ziurejo ir verke thumbup.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 05, 07:39)
''Люблю, потому что люблю'' /2012/

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 05, 10:55)
''ДухLess'' /2012/
''Сибирочка'' /2003/ (Другое название:  ''Тайна сибирской княжны'')

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 06, 02:25)
''Охота на гауляйтера'' /2012/

4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 06, 10:50)
Мужчина для жизни
[Одна тень на двоих[/url]

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 06, 16:45)
''Брат за брата-2'' /2012/

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 06, 21:07)
''Вероника. Беглянка'' /2013/

4u.gif
aciu uz rekomendacijas 4u.gif nusikopinau, kai ka atsisiunciau cool.gif tik nlb jau lieka laiko, kada ziuret blush2.gif

labas rytas, as su rytine kava pas jus ax.gif nesimiega cool.gif
user posted image

Visgi, tu cia visu NAUJIENU meistre, todel kreipiuos i TAVE mirksiukas.gif Esu Sergejaus Bezurkovo myletoja, todel prasau TAVES, kai uzmatysi, kad jau yra "Brigada-2", tai butinai duok zinoti 4u.gif labai buciau dekinga 4u.gif 4u.gif
nes, kiek pamenu, dar vasaros gale buvo anonsas, kad lapkricio men.turi pasirodyti sio filmo antra dalis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 07 lapkričio 2012 - 06:20
labas rytas.
Vakar vakare pažiūrėjau Осенний лист. Nu jau toooookia saldamoškė,kad net nežinau..Man jau gal per saldu buvo
Na o šiandien turiu nemažai reikalų virtuvėj,tai ko gero pasistūmėsiu su Без вести.Без следа. Įsitraukiau labai thumbup.gif Na o desertui (mano ir mažiulio poilsio minutėlėm miegamajam tongue.gif ) jau pradėjau Лёд в кофейной гуще. Va šitas man atrodo bus neblogas.Pradžia tai tokia man nieko thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
2 dienas varvinau akis prie filmų, pasidariau sau proto ir jausmų išegines tongue.gif Dabar jau darbe doh.gif Taigi, rezultatai: per 2 dvienas 2 serialai po 8 serijas ir 2 beserijiniai filmai. doh.gif
Apart visų aukščiau paminėtų vakar įkibau į Всегда говори Всегда unsure.gif Nežinau net ką pasakyti g.gif Tie gabalai kai jie pirmą kart susitiko thumbup.gif lotuliukas.gif Ir apskritai wub.gif Kaip gerai ir paprastai Olga pasakė draugei - Я пропала tongue.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 06, 21:56)
Aš 36-erių gimdžiau ir nesitikrinau pas jokius genetikus-dar man čia nervotriopkių mažai  schmoll.gif
Nu visai kaip aš  mirksiukas.gif
Kad žiūriu vis dar tą patį detektyvą,o vakarais paskutiniu metu užderėjusius mano kompe melodramčikus su Ramsiaus meile  ax.gif  Tai kažko pasakyt kaip ir neturiu  cool.gif

drinks_cheers.gif
Nu jo, vakarams tinka lotuliukas.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 07, 08:36)
Na o desertui (mano ir mažiulio poilsio minutėlėm miegamajam  tongue.gif  ) jau pradėjau Лёд в кофейной гуще. Va šitas man atrodo bus neblogas.Pradžia tai tokia man nieko  thumbup.gif

Aha, neblogas. Nors ir pasaka, ale vistiek 4u.gif
Dar prie tokių pačių jei nematytas - Пари на любовь
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 07 lapkričio 2012 - 09:37
Labas rytas visiems smile.gif
Su kava ir aš čia pas jus atpėdinau, nes kažko jaučiu žemės trauką. Įkalsiu antrą puodelį, gal mažum padės mastau.gif
user posted image

QUOTE(Sim@ @ 2012 11 07, 07:20)
...visu NAUJIENU meistre...

...buvo anonsas, kad lapkricio men.turi pasirodyti sio filmo antra dalis...

Na jau na jau, čia ne aš, čia Visagalis Naujienų Meistras - Dėdė Internetas cool.gif
Kaip sakau, daug proto nereik kad interneto platybėse naršyti, bet va laiko gal ir reik, o kadangi aš jo kartais turiu pakankamai, tai argi gaila su visais pasidalinti tuo ką randu. Lai visi tik žiūri ir vargo nemato, va teip va kaip smile.gif

Aš žinau tik tiek, kiek ir jūs, ir kiek turbūt visi čia, kad jo premjera ne anksčiau 11.29d rolleyes.gif
QUOTE(Julsita @ 2012 11 07, 09:36)
Vakar vakare pažiūrėjau Осенний лист. Nu jau toooookia saldamoškė,kad net nežinau..Man jau gal per saldu buvo

Ojai, net aš jį prisimenu doh.gif nors nieko ten blatno, na bet jau toookio filmo aš seniai buvau nemačiusi, ta prasme kad kaip vaikų darželis, net nežinau kokį čia jam palyginimą priskirt g.gif O jau ta aktorė man ten tai baisi kaip karas, tokia saldybė kad vajeee. Netinka jai tokie vaidmenys, esu mačiusi kur ji blogietę vaidina, va ten tai kitas reikalas, ten ji man patiko.
Atsakyti
Ar prisimenat Moterų daktarą? Užtikau naujieną su tuo pačiu aktorium, pagal aprašyma gal bus neblogas Розы прощальных ветров
Atsakyti
Vai kokia kutenanti diskusija hihihi.gif Kaip suprantu norinčių komandą renkat? lotuliukas.gif Čiur, aš kaip Ramsius- nepasirašau schmoll.gif Žinau žinau, kaip sakoma žydas dėl kompanijos pasikorė irnesakyk.gif Bet man po tokios pertraukos būtų baisiai sunki adaptacija biggrin.gif
QUOTE(Julsita @ 2012 11 06, 21:00)
gatava dar vieną(ketvirtą) turėt, kad tik būtų daugiau norinčių ax.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 06, 21:41)
O į darbą neiti norėčiau ir aš, tik 4-to tai jau ne blink.gif blink.gif Gana schmoll.gif

QUOTE(liepa27 @ 2012 11 06, 21:55)
zinociau,kad tikrai mergaite bus,gal ir susigundyciau,

QUOTE(Julsita @ 2012 11 06, 22:56)
Tuoj gausim velnių,kad ne į tas lankas nuklydom  blush2.gif

Kokios čia dar lankos-pievos, juk sutarėm kad čia galima apie viską, tik gal ne apie politiką, religiją ir violetinius(prasti gospadi)- nes girdėjau kad paskui žmonės susipyksta, širšynas pasidaro, dūzgia kaip bičių spiečius avily lotuliukas.gif Ar sutinkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 lapkričio 2012 - 10:36
QUOTE(Visgi @ 2012 11 07, 10:31)
Vai kokia kutenanti diskusija hihihi.gif Kaip suprantu norinčių komandą renkat? lotuliukas.gif Čiur, aš kaip Ramsius- nepasirašau schmoll.gif Žinau žinau, kaip sakoma žydas dėl kompanijos pasikorė irnesakyk.gif Bet man po tokios pertraukos būtų baisiai sunki adaptacija biggrin.gif
Kokios čia dar lankos-pievos, juk sutarėm kad čia galima apie viską, tik gal ne apie politiką, religiją ir violetinius(prasti gospadi)- nes girdėjau kad paskui žmonės susipyksta, širšynas pasidaro, dūzgia kaip bičių spiečius avily lotuliukas.gif Ar sutinkat?

Nu faktas, apie filmus ir vyrus galima diskutuot be pykčių mirksiukas.gif tongue.gif

Į temą. Benaršydama aptikau dar vieną filmą su savo krasavecu Чистый понедельник. По рассказам И. Бунина «Чистый понедельник», «Часовня». Действие фильма перенесено в наши дни. Современные нам люди решают те же проблемы, что и герои Бунина в начале века. Permečiau akimis internete tuos apsakymus, turėtų būti neblogas filmas, ir komentarai geri. Tik niekaip negaliu niekur aptikti. Nors gal namie daugiau laiko bus išknisti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 07 lapkričio 2012 - 10:55