Laba
Kas čia pas mus lyg laukė ''Брат за брата-2'' /2012/ Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1026834
QUOTE(Visgi @ 2012 11 06, 15:45)
Va va...Jau mane ,tamstele,aplenkėt Ką tik kinozale užciokinau ir tekina čia Ramsiui skanduot visa gerkle Nu ką-lauksim visų 24 serijų Uch,kaip faina
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 11 06, 11:23)
Siandie israso palatos drauge-tai galesiu filmus ziureti jei ko nors kita nepaguldys mums
Jeigu teisingai supratau, tai esat 'tikroje' palatoje? Tad linkiu kuo greičiau iš ten ištrūkti ir perbėgti pas mus. Čia linksmiau
QUOTE(Visgi @ 2012 11 06, 15:50)
Jeigu teisingai supratau, tai esat 'tikroje' palatoje? Tad linkiu kuo greičiau iš ten ištrūkti ir perbėgti pas mus. Čia linksmiau
QUOTE(Julsita @ 2012 11 06, 16:47)
Ką tik kinozale užciokinau ir tekina čia Ramsiui skanduot visa gerkle Nu ką-lauksim visų 24 serijų Uch,kaip faina
'musėt' Ramsius da neužčiokino kad čia dar teip tylu
QUOTE(Visgi @ 2012 11 06, 15:55)
Musiaut
QUOTE(Visgi @ 2012 11 06, 15:45)
QUOTE(Julsita @ 2012 11 06, 15:47)
Va va...Jau mane ,tamstele,aplenkėt Ką tik kinozale užciokinau ir tekina čia Ramsiui skanduot visa gerkle Nu ką-lauksim visų 24 serijų Uch,kaip faina
Super. Ale kaip išlaukti
Pagaliau ir meilės sulauksime, ne vien tik snukiadaužio ir pyškinimo iš pištalietų
QUOTE(Visgi @ 2012 11 06, 15:55)
QUOTE(Julsita @ 2012 11 06, 15:56)
Musiaut
Nugi sriuba šeimynai viriau, pabaigus vieną serialą. Virškinau bulves pjaustydama
''Вероника. Потерянное счастье'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1026913
трейлер
Papildyta:
Nepatikėsit, bet aš tuo metu kaip tik pamaniau kad jus ne valgyti darot, o pati valgote- ooo telepatija kokia dievaži Dar taip humoro formoj ir norėjau parašyti: ''Ai, netrukdykim, gal žmogus valgo, duokim ramiai pavalgyti'' Beveik atspėjau
http://kinozal.tv/de....php?id=1026913
трейлер
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 06, 16:59)
Nepatikėsit, bet aš tuo metu kaip tik pamaniau kad jus ne valgyti darot, o pati valgote- ooo telepatija kokia dievaži Dar taip humoro formoj ir norėjau parašyti: ''Ai, netrukdykim, gal žmogus valgo, duokim ramiai pavalgyti'' Beveik atspėjau
QUOTE(Visgi @ 2012 11 06, 15:50)
aga,tikroje aciu
likom vienos,pradejau ziureti sobr
QUOTE(Julsita @ 2012 11 06, 08:26)
Мужчина для жизни. Patiko-lengvas lengvutis Pats tas žiūrėt paryčiais
Įveikiau ir tą
Pasijuokiau momentais Dar tokiam kvailam vaidmeny neteko matyti krasaveco
QUOTE(Visgi @ 2012 11 06, 16:59)
Beveik
sveikutes,baltu pavydu pavydziu,kurios auginat vaikucius ir i darba neinat,as jau pradejau nuo rugsejo dirbt po beveik 3 metu pertraukos.ech,ko as cia retai uzsukdavau,kai laiko turejau
gal trecia uzsakinet,vel nereiks dirbt .ale turbut per sena jau as vaikam peret:geda2:
gal trecia uzsakinet,vel nereiks dirbt .ale turbut per sena jau as vaikam peret:geda2:
QUOTE(Visgi @ 2012 11 06, 16:59)
O viešpatie dieve,o kristau Dar vienas krasavecas ir vertas grieko
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 06, 19:01)
sveikutes,baltu pavydu pavydziu,kurios auginat vaikucius ir i darba neinat,as jau pradejau nuo rugsejo dirbt po beveik 3 metu pertraukos.ech,ko as cia retai uzsukdavau,kai laiko turejau
Nugis aš kove jau 38 švęsiu ir pagatava dar vieną(ketvirtą) turėt,kad tik būtų daugiau norinčių