Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(liepa27 @ 2012 11 02, 20:55)

4u.gif ech,mergaites,jauciu toki artuma rusiskai dvasiai.gimiau ir uzaugau mieste,kuriame lietuviu buvo mazuma,gal todel man ju kultura,zmones,filmai tokie artimi.jau 10 metu Kaune gyvenu,bet nepriprantu prie jo,nemielas jis man.nepykit uz atviruma,jautri as pasidariau kazkokia,gal nuo tu filmu g.gif

Nepyksim nepyksim mirksiukas.gif Bet dėl Kauno aš visiškai pritariu-man jis pats nemieliausias visojLT.Kaip tikį į jį atvažiuoju,mane atrodo slegia,dusina ir tokia nuotaika būna,kad atrodo tuoj verksiu...
Na o į temą:kažkada žiūrėjau ir aš tą Derevenskaja istorija,bet jau neatsimenu apie ką ji,bet žinau,kad man patiko. Na o dabar vėl apsistojau ties mano stiliaus detektyvu: Без следа. Без вести http://kinozal.tv/de...s.php?id=999309
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 02, 20:23)
Ką veikiat? Musėt visi vakarojat rolleyes.gif Aš tai per LNK žiūriu «Золотой Граммофон» va taip va

drinks_cheers.gif ir as ziuriu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2012 11 02, 21:21)
. Na o dabar vėl apsistojau ties mano stiliaus detektyvu: Без следа. Без вести  http://kinozal.tv/de...s.php?id=999309

jau siunciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 02, 21:55)
ech,mergaites,jauciu toki artuma rusiskai dvasiai /...
.../ man ju kultura,zmones,filmai tokie artimi...

ir aš... drinks_cheers.gif ir man... drinks_cheers.gif taip artima sielai... Nors esu lietuvė, bet... rolleyes.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 11 02, 22:39)
ir as ziuriu smile.gif

man koncertai jų išvis patinka, tiek dūšios įdėta ax.gif teip viskas jausmingai ax.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ūūūūūch, kokį seną gabaliuką radau HI-FI "Misha"
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 02, 23:03)
ir aš... drinks_cheers.gif ir man... drinks_cheers.gif taip artima sielai... Nors esu lietuvė, bet... rolleyes.gif
man koncertai jų išvis patinka, tiek dūšios įdėta ax.gif teip viskas jausmingai ax.gif
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ūūūūūch, kokį seną gabaliuką radau HI-FI "Misha"

4u.gif svajoju kada nors i Rotaru koncerta nueit.buvau Gozmanovo,Valerijos,o Rotaru ne.ir i Maskva noreciau.siaip zinokit per plauka nesusiejau savo gyvenimo su rusu tautybes vaikinu,bet...pasirinkau kazkodel ne ji,o kita-dabar jau sutuoktini,gryna kaunieti...
nu viskas baigiu tuos sentimentus,juk tema ne apie tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 02 lapkričio 2012 - 22:19
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 02, 23:15)
svajoju kada nors i Rotaru koncerta nueit.
i Maskva noreciau.
siaip zinokit per plauka nesusiejau savo gyvenimo su rusu tautybes vaikinu,bet...pasirinkau kazkodel ne ji,o kita-dabar jau sutuoktini,gryna kaunieti...

Rotaro buvau-nuostabi wub.gif
Linkiu kad kada pavyktų 4u.gif Ne miestas, o miestas-euforija, stulbinantis! Palyginus abi sostines, Vilnius atrodo kaip koks kaimukų kaimukas, deja bet taip... Ten savo šali reprezentuoja visaip kaip gali, o pas mus net prie seimo fontanas neveikiantis ištisai, smulkmė bet... Jie taip puoselėja savo tradicijas ir taip didžiuojasi tuo- viskuo... Net nuostabą kelią. Stipri tauta. Turį toki vidinį 'uch' užprogramuotą, jei taip galima pasakyti mastau.gif
Yra du variantai, arba ''netinkamu laiku netinkamoj vietoj'' arba ''kas skirta to neišvengsi- motulė lemtis'' ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 02, 23:38)
Rotaro buvau-nuostabi wub.gif
Linkiu kad kada pavyktų 4u.gif Ne miestas, o miestas-euforija, stulbinantis! Palyginus abi sostines, Vilnius atrodo kaip koks kaimukų kaimukas, deja bet taip... Ten savo šali reprezentuoja visaip kaip gali, o pas mus net prie seimo fontanas neveikiantis ištisai, smulkmė bet... Jie taip puoselėja savo tradicijas ir taip didžiuojasi tuo- viskuo... Net nuostabą kelią. Stipri tauta. Turį toki vidinį 'uch' užprogramuotą, jei taip galima pasakyti mastau.gif
Yra du variantai, arba ''netinkamu laiku netinkamoj vietoj'' arba ''kas skirta to neišvengsi-  motulė lemtis'' ar taip?

4u.gif taip,su viskuo sutinku.tvirta tai tauta,net ir kitoj saly gyvendami,issaugo savo patriotiskuma,tradicijas,neissizada kaip dauguma musu tautieciu.emigruoja ir varo ant savo salies doh.gif
sakykit,o jus senus rusiskus filmus ziurit?na,pvz.tokio laikmecio kaip Maskva asaromis netiki,jei neklystu 1978-1979 m.gal koki zinot gera,daug ju macius,bet gal yra dar koks nematytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 02, 23:49)
sakykit,o jus senus rusiskus filmus ziurit?na,pvz.tokio laikmecio kaip Maskva asaromis netiki,jei neklystu 1978-1979 m.gal koki zinot gera,daug ju macius,bet gal yra dar koks nematytas ax.gif

žinoma žiūriu, o kaip gi smile.gif Na pvz: ''Влюблён по собственному желанию'' /1982/ фрагмент esat mačiusi? Šis filmas - mano simpatija.
Atsakyti
Nu as meile rusiskam kinui kazkaip nurasau kraujo balsui, nors ko gero is tikro tai yra meile ir tiek kaip ir jusu visu ax.gif Man labai gera kartais nuvykt Baltarusijon i koki kaimeli, pavaiksciot kaimo keliukais, pastebet kaip ir kuo gyvena zmones, gal todel megstu filmus is kaimo gyvenimo blush2.gif
Atsakyti
Ir aš net susimąsčiau,kaip aš čia taip taip rusiškam kinui pirmenybę teikiu g.gif Gal ir,kad vaikystė praėjus tarp rusakalbių g.gif Nors visą laiką gyvenau Lietuvoj,bet tėtis buvo tada Tarybinės armijos karininkas,mes gyvenom kariniam miestelyj,tai nuo trijų metų visi draugai rusiškai kalbantys buvo,teko ir man ir išmokt,ir kalbėt. Net vidurinėj,atsimenu,mokytoja sakydavo,kad kalbu be akcento. O ir filmai nuo vaikystės buvo gi pagrinde rusiški per TV. Buvo kažkoks tarpas,kad mūsų televizijos nelabai rodė rusiškų filmų,tai mažai jų ir mačiau.Žiūrėjau holivudinius,o paskui kažkaip po truptį ,po truputį..Tai vyras iš Rusijos diskų parveždavo,paskui pati įsidarbinau filmų nuomos-pardavimo parduotuvėj ir jau užkibau galutinai..Serialas Soldaty,ko gero,pagrindinė šitos ligos priežastis..
Atsakyti
Sveikos ,parsisiunciau senokai jau sita filma "Vsegda gavari DA" ir vakar pribrendo reikalas pasiziuret blink.gif Taip ir likau nesupratus biggrin.gif Juk jis ne rusu filmas ,ar as kazka ne ta parsisiunciau ,sitas komedija su Dzimiu Keriu g.gif Sakyk ar as ka sumaisiau ar cia taip ir turejo buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 02, 22:03)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as dabar kazkaip tu holivudiniu visu mazai ziuriu,galima sakyti neziuriu schmoll.gif o rusiskiems filmams,serialams esu neabejinga nuo vaikystes,iki siol smagu prisiminti kai visa seima,su tevais laukdavom su nekantrumu ir ziuredavom rusiskus filmus,Briljantovaja ruka,operacija y,samogonshchiki,kavkazkaja plenica,sluzebnyj roman,s lioxkim parom, Ivan Vasiljic meniajet profesiju ir tp.... wub.gif wub.gif wub.gif ir dabar kartais paziurim senus rusiskus filmus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 03 lapkričio 2012 - 10:35
Labas rytas va tokia energinga atsikėliau kaip ana dainininkė, ir dar teip faina kad oras truuuputi panašus į pavasarį, ir dar vyras prajuokino iš labo ryto, ir dar... ir dar.... ir dar toookia skani kava... biggrin.gif
QUOTE(Ingaja @ 2012 11 03, 09:18)
Nu as meile rusiskam kinui kazkaip nurasau kraujo balsui, nors ko gero is tikro tai yra meile ir tiek kaip ir jusu visu ax.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 03, 10:31)
Ir aš net susimąsčiau,kaip aš čia taip taip rusiškam kinui pirmenybę teikiu  g.gif  Gal ir,kad vaikystė praėjus tarp rusakalbių g.gif 

Matyt visgi laikmetis savo daro, kas be ko ir kraujo balsas.
Skaičiau ką parašėte ir prieš akis iškart- popieriniam trikampiniam pokelyje pienas, nuostabaus skonio gira iš statinės, ir 'gazirofkės' skanumas, kur visa tauta iš vienos stiklinės gerdavom mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(iowa @ 2012 11 03, 10:58)
parsisiunciau senokai jau sita filma "Vsegda gavari DA" ir vakar pribrendo reikalas pasiziuret  blink.gif  Taip ir likau nesupratus  biggrin.gif  Juk jis ne rusu filmas ,ar as kazka ne ta parsisiunciau ,sitas komedija su Dzimiu Keriu  g.gif Sakyk ar as ka sumaisiau ar cia taip ir turejo buti  g.gif

Manau, kad taip neturėjo būti schmoll.gif Spėju, kad supainiojot su ''Всегда говори "всегда" /2003-2012/

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 11 03, 11:32)
as dabar kazkaip tu holivudiniu visu mazai ziuriu,galima sakyti neziuriu schmoll.gif

Ir aš mažai nail.gif Apart tu visų kalėdinių 000059.gif
Atsakyti