Vaje, nesitiki man kad šiandien penktadienis... Ir dar teip tūmsu, fuj. Dėl tokio oro va ir baisiai nemyliu aš to lapkričio. Iš anksto persiprašau visų tų kurie šį mėnesį gimę Kaip te sakoma- lapkričio mėnesį gimusius prašom atsistot
O jei rimtai, tai kažkokia slogi man šiandien diena. Matyt oro poveikis. O dar ir tokį kuriozą apturėjau- bevažiuojant dingo stabdžiai, stabdyt reikia (nes užsidegė raudona) o stabdžių tai nebėr, fokusas marokusas, čiuožiau tai bent čiuožiau rankinį užtraukus Kovo mėnesį buvo taip pat, ir važiavau su kitu automobiliu tuomet, su vyro. Ir tas pats, bevažiuojant dingo stabdžiai. Tai vat kokios patirties aš, trapi moteris, apturėjau du kart Turbūt dar ir ne visiems vyrams taip pasitaiko Pragiedrulys nuotaikai Думаете, нам царям легко?! Disney Pixar ~ For the Birds Scrat - Gone Nutty
QUOTE(Vilioja @ 2012 10 31, 15:00)
Mums Internai - kaip desertas, žiūrim šalia kito kažko.
Dar kartą įsitikinau, koks ššššš yra pratęsimai.
Dar kartą įsitikinau, koks ššššš yra pratęsimai.
Man taip pat kaip desertas. Pasigesiu jų kai pasibaigs...žiūriu paskutini sezoną, tai tas serijas 'taupau', tsakant kas vakara po nedaug
Pasitaikė man porą kart išimčių kai pratęsimas, t.y. ''2'' filmas labiau patiko už ''1''-ąjį, va kaip
QUOTE(Julsita @ 2012 10 31, 17:01)
Merginos,ziurincios Internus,o Voroninu neplanuojat ziuret?
Bandžiau, dievaži bandžiau. Bet tas lietuviškas vertimas ir užsceninis juoko 'sufleris'- trukdo man Tai taip ir neprilipo jis man, niekaip
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 01, 15:54)
Esu mačiusi. Man patiko. Net graudu buvo pasidarę vienu momentu
QUOTE(Ingaja @ 2012 11 02, 10:23)
Nebeturiu ka ziuret
Ir man taip pat. Atėjo vėl tas periodas, kai pati nežinau ko noriu ar norėčiau Nes Internai jau prie pabaigos, tą antrą filmą kur žiūriu- įkelia tik po vieną naują seriją i dieną, ir tai vėlai vakare