Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

Laba smile.gif
Vaje, nesitiki man kad šiandien penktadienis... Ir dar teip tūmsu, fuj. Dėl tokio oro va ir baisiai nemyliu aš to lapkričio. Iš anksto persiprašau visų tų kurie šį mėnesį gimę rolleyes.gif Kaip te sakoma- lapkričio mėnesį gimusius prašom atsistot alc.gif
O jei rimtai, tai kažkokia slogi man šiandien diena. Matyt oro poveikis. O dar ir tokį kuriozą apturėjau- bevažiuojant dingo stabdžiai, stabdyt reikia (nes užsidegė raudona) o stabdžių tai nebėr, fokusas marokusas, čiuožiau tai bent čiuožiau rankinį užtraukus unsure.gif Kovo mėnesį buvo taip pat, ir važiavau su kitu automobiliu tuomet, su vyro. Ir tas pats, bevažiuojant dingo stabdžiai. Tai vat kokios patirties aš, trapi moteris, apturėjau du kart blink.gif Turbūt dar ir ne visiems vyrams taip pasitaiko unsure.gif Pragiedrulys nuotaikai Думаете, нам царям легко?! Disney Pixar ~ For the Birds Scrat - Gone Nutty

QUOTE(Vilioja @ 2012 10 31, 15:00)
Mums Internai - kaip desertas, žiūrim šalia kito kažko.
Dar kartą įsitikinau, koks ššššš yra pratęsimai.

Man taip pat kaip desertas. Pasigesiu jų kai pasibaigs...žiūriu paskutini sezoną, tai tas serijas 'taupau', tsakant kas vakara po nedaug biggrin.gif
Pasitaikė man porą kart išimčių kai pratęsimas, t.y. ''2'' filmas labiau patiko už ''1''-ąjį, va kaip ax.gif
QUOTE(Julsita @ 2012 10 31, 17:01)
Merginos,ziurincios Internus,o Voroninu neplanuojat ziuret?

Bandžiau, dievaži bandžiau. Bet tas lietuviškas vertimas ir užsceninis juoko 'sufleris'- trukdo man unsure.gif Tai taip ir neprilipo jis man, niekaip mastau.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 01, 15:54)
Va ka radau Я тебя обожаю...
Pagal aprasyma ir komentarus turetu buti geras
user posted image

Esu mačiusi. Man patiko. Net graudu buvo pasidarę vienu momentu unsure.gif
QUOTE(Ingaja @ 2012 11 02, 10:23)
Nebeturiu ka ziuret

Ir man taip pat. Atėjo vėl tas periodas, kai pati nežinau ko noriu ar norėčiau g.gif Nes Internai jau prie pabaigos, tą antrą filmą kur žiūriu- įkelia tik po vieną naują seriją i dieną, ir tai vėlai vakare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 02 lapkričio 2012 - 15:53
QUOTE(Visgi @ 2012 11 02, 15:15)

O jei rimtai, tai kažkokia slogi man šiandien diena. Matyt oro poveikis. O dar ir tokį kuriozą apturėjau- bevažiuojant dingo stabdžiai, stabdyt reikia (nes užsidegė raudona) o stabdžių tai nebėr, fokusas marokusas, čiuožiau tai bent čiuožiau rankinį užtraukus unsure.gif Kovo mėnesį buvo taip pat, ir važiavau su kitu automobiliu tuomet, su vyro. Ir tas pats, bevažiuojant dingo stabdžiai. Tai vat kokios patirties aš, trapi moteris, apturėjau du kart blink.gif Turbūt dar ir ne visiems vyrams taip pasitaiko unsure.gif Scrat - Gone Nutty

Bandžiau, dievaži bandžiau. Bet tas lietuviškas vertimas ir užsceninis juoko 'sufleris'- trukdo man unsure.gif Tai taip ir neprilipo jis man, niekaip mastau.gif

Oho unsure.gif Nesmagu..Aš truputį kitokios patirties turiu. Buvo pirmas ledas.Vyras reise.Man pirmi nėštumo mėnesiai..Prasidėjo negerumai,aš išsigandau,kad jau persileisiu. Mašinon ir važiuoju ligoninėn. Išvažiavimas iš mano kiemo nedidelė,bet nuokalnė. Matau,kad pagrindiniu keliu atvažiuoja mašina,man reik stabdyt,bet..nestoja.. Maniau,kad jau tikrai pilsiu tai mašinai į šoną,bet ačiū aukščiausiajam,ji spėjo pravažiuot,o aš sustojau jau gerokai į kelią įvažiavus. maniau "dar jei ir būtų daktarai pagelbėję,dabar tai jau tikrai bus po mano leliuko verysad.gif " Ale viskas gerai baigėsi thumbup.gif
O,lietuviškas vertimas ir mane biesino-kelias serijas mačiau per TV.Aš žiūrėjau originalo kalba smile.gif Na o man dabar jau Voroninai geriau ir už Internus.Va praeitą savaitgalį su vyreliu juos žiūrėdami,daug skaniai juokėmės,o paskui Internų naujas serijas jau tik su šypsena žiūrėjom-to tokio žvengimo jau nepapuolė smile.gif Bet taip,žiūrim ir žiūrėsim ir šituos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 02, 13:52)
Parodykit tą Žaną?  biggrin.gif  ar bent jau vardą ir  pavardę aktorės parašykit, pati pasigūglysiu ax.gif
O kas nepatinka - personažas ar aktorė?

user posted image
Nepatink man ji kaip aktore schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 02, 17:10)
Na o man dabar jau Voroninai geriau ir už Internus.Va praeitą savaitgalį su vyreliu juos žiūrėdami,daug skaniai juokėmės,

Prisiminiau clap.gif
Kai Maskvoje gyvenome, tai tuomet žiūrėjome ''Кто в доме хозяин'' /2006-2008/ Suku link to, kad jis irgi kaip ir Voroninai su 'užsceniniu juoku'. Ir dabar galvoju g.gif tada, man tai nei kiek netrukdė g.gif
Фрагмент ''Кто в доме хозяин''
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 02, 16:46)
Prisiminiau clap.gif
Kai Maskvoje gyvenome, tai tuomet žiūrėjome ''Кто в доме хозяин'' /2006-2008/ Suku link to, kad jis irgi kaip ir Voroninai su 'užsceniniu juoku'. Ir dabar galvoju g.gif tada, man tai nei kiek netrukdė g.gif

Aš sakau-čia ,matyt,pripratimo reikalas. Kaip jau rašiau,kol Sena pažįstama to neparašė,aš net nepastebėjau,kad ten yra tas juokas smile.gif O beje,aš šito tai nemačius. pažiūrėjau-150 serijų. Ar yra daug iš ko juoktis? Verta siųstis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 02 lapkričio 2012 - 17:01
QUOTE(Julsita @ 2012 11 02, 17:57)
O beje,aš šito tai  nemačius. pažiūrėjau-150 serijų. Ar yra daug iš ko juoktis? Verta siųstis?

Man sunku patarti. Nes negaliu aš juos palyginti su Voroninais, nes aš pastarojo gi nemačiusi cool.gif Manau gal vertėtų jums kelių serijų kokią 'apkatkę' padaryti internete, tada galėsit spręsti ar veta siųstis ar neverta. Toks būtų mano patarimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 02, 17:46)

Kai Maskvoje gyvenome,

ooooooooo kaip fainiai Maskvoj wub.gif wub.gif
pas mane ir kakzoks filmu badas unsure.gif noriu kazko ir nezinau ko.....kazko idomaus, lengvo, uz sirdies griebiancio su gera ir grazia pabaiga rolleyes.gif imanoma rast? biggrin.gif ir svrabiausia,kad ne milijonas seriju butu ax.gif
Papildyta:
''Мечты из пластилина''
nepatiko schmoll.gif pirmiausia negrazus aktoriai unsure.gif ta pagrindine heroje su tuo Borisu..... ir siaip kazkoks nevykes filmas.
Papildyta:
Perverciau pslp musu temos ir radau ka ziuresiu ''Затерянные в лесах'' /2012/
bigsmile.gif aciu rekomendavusiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 02, 17:11)
Man sunku patarti. Nes negaliu aš juos palyginti su Voroninais, nes aš pastarojo gi nemačiusi cool.gif Manau gal vertėtų jums kelių serijų kokią 'apkatkę' padaryti internete, tada galėsit spręsti ar veta siųstis ar neverta. Toks būtų mano patarimas smile.gif

Kažkaip taip ir mąsčiau..Ryt grįš vyras,tai padarysim "apkatkę" ax.gif

QUOTE(svelni @ 2012 11 02, 18:02)

Papildyta:
''Мечты из пластилина''
nepatiko schmoll.gif  pirmiausia negrazus aktoriai  unsure.gif  ta pagrindine heroje su tuo Borisu..... ir siaip kazkoks nevykes filmas.

Mano visai priešingi komentarai būtų:man ten ir grožio jiems užtenka,ir filmas mano skoniui visai vykęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 11 02, 19:02)
1. ...kazko idomaus, lengvo, uz sirdies griebiancio su gera ir grazia pabaiga rolleyes.gif
2. ''Мечты из пластилина''
nepatiko schmoll.gif
3. Perverciau pslp musu temos ir radau ka ziuresiu ''Затерянные в лесах'' /2012/
bigsmile.gif  aciu rekomendavusiai  4u.gif

1. Jei rasit tokį- garsiai šaukit, kad išgirsčiau, ok? friends.gif
2. Va va, ir man schmoll.gif
3. Man patiko rolleyes.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 02, 19:25)
Kažkaip taip ir mąsčiau..Ryt grįš vyras,tai padarysim "apkatkę"  ax.gif

Mano visai priešingi komentarai būtų: man ten ir grožio jiems užtenka,ir filmas mano skoniui visai vykęs  ax.gif

Tep ir padarykit biggrin.gif

Va kaip skirtingai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 02, 19:25)
Kažkaip taip ir mąsčiau..Ryt grįš vyras,tai padarysim "apkatkę"  ax.gif
Mano visai priešingi komentarai būtų:man ten ir grožio jiems užtenka,ir filmas mano skoniui visai vykęs  ax.gif

drinks_cheers.gif filmas man nelabai,bet psgrindine aktore labai grazi.
Papildyta:
4u.gif Деревенская история labai patiko,perziurejau iskart visas 4 serijas,net asara nubraukiau vietom.pagrindine aktore man labai miela.
Atsakyti
Ką veikiat? Musėt visi vakarojat rolleyes.gif Aš tai per LNK žiūriu «Золотой Граммофон» va taip va
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 02, 21:05)
Деревенская история labai patiko,perziurejau iskart visas 4 serijas,net asara nubraukiau vietom.pagrindine aktore man labai miela.

Jetau jetau, kaip aš čia apie jį primiršus buvau mastau.gif Ačiū, kad priminėt.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 02, 21:23)
Ką veikiat? Musėt visi vakarojat rolleyes.gif Aš tai per LNK žiūriu «Золотой Граммофон» va taip va

Jetau jetau, kaip aš čia apie jį primiršus buvau mastau.gif Ačiū, kad priminėt.

4u.gif tai va,tema nuo pradziu skaitykit nono.gif biggrin.gif
Papildyta:
4u.gif ech,mergaites,jauciu toki artuma rusiskai dvasiai.gimiau ir uzaugau mieste,kuriame lietuviu buvo mazuma,gal todel man ju kultura,zmones,filmai tokie artimi.jau 10 metu Kaune gyvenu,bet nepriprantu prie jo,nemielas jis man.nepykit uz atviruma,jautri as pasidariau kazkokia,gal nuo tu filmu g.gif
Atsakyti