Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(liepa27 @ 2012 11 01, 10:19)
4u.gif o gal kuri gali isversti pavadinima,sudomino sis filmas,bet irgi problema su rusu sriftu doh.gif

Isverst turejot minty parasyt g.gif
Лёд в кофейной гуще 2008
Siaip i google parasau jis protingas suranda ir pasiimu rusiska uzrasa is to ka jis suranda ax.gif
Atsakyti
4u.gif o gal kuri gali isversti pavadinima,sudomino sis filmas,bet irgi problema su rusu sriftu doh.gif

Лёд в кофейной гуще 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 01, 12:09)
Okis,ismeginsiu ir sita  ax.gif
OoooBrat za brata tai tikrai jamsim ,kai bus  thumbup.gif
Liod v kofeinoj gušče-mazdaug Ledas kavos tirsciuose (nors del guscie neesu tikra,kad tai tirsciai)
Sveikutes
Kaip smagu,kad sauleta ir visai nesalta diena  thumbup.gif  Su sese pasodinom geles ant tevelio kapo,dabar temstant nuvaziuosim zvakutes padegint

Mėgink mėgink. Geriau kad nebūtų vaikų šalia g.gif
Teisingai teisingai, tirščiai tongue.gif
Pas mus irgi saulytė šviečia, ale šalta blink.gif . Anyta jau buvo kapinėse, dabar vakare važiuosim ir mes, ant vyro brolio kapo žvakelių uždegti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 01 lapkričio 2012 - 12:34
Va ka radau bigsmile.gif
Вероника. Потерянное счастье (2012)
user posted image
Papildyta:
„Краткий курс счастливой жизни“ /2012/ nu pirma serija prie pabaigos, bet kol kas taip neidomu schmoll.gif kazin jis suidomes g.gif Turiu minti mest blush2.gif
Atsakyti
o gal kuri gali isversti pavadinima,sudomino sis filmas,

Лёд в кофейной гуще 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 01, 12:09)
Okis,ismeginsiu ir sita  ax.gif
OoooBrat za brata tai tikrai jamsim ,kai bus  thumbup.gif
Liod v kofeinoj gušče-mazdaug Ledas kavos tirsciuose (nors del guscie neesu tikra,kad tai tirsciai)

Mėgink smile.gif Tik kad vaikai šalia nesitrainiotų biggrin.gif Maniškis kai užmatė netyčia, klausia, o ką dėdė čia daro? lotuliukas.gif doh.gif
Tirščiai 4u.gif

Kompas durniuoja doh.gif Nerodė žinutes, o kai parasiau antrą, tada ir pirmoji pasirodė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 01 lapkričio 2012 - 14:32
QUOTE(Ingaja @ 2012 11 01, 12:37)
Va ka radau  bigsmile.gif
Вероника. Потерянное счастье (2012)

Kinozalas man neranda g.gif
Atsakyti
Va ka radau Я тебя обожаю...
Pagal aprasyma ir komentarus turetu buti geras
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 01 lapkričio 2012 - 14:58
QUOTE(Julsita @ 2012 11 01, 14:34)
Kinozalas man neranda  g.gif

Premjera lapkricio 6 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(Vilioja @ 2012 10 31, 15:00)
Nu ir kaip?  Turiu mintį žiūrėt.

QUOTE(Ingaja @ 2012 11 01, 13:37)
„Краткий курс счастливой жизни“ /2012/ nu pirma serija prie pabaigos, bet kol kas taip neidomu  schmoll.gif kazin jis suidomes  g.gif Turiu minti mest  blush2.gif

Nepatiko, 'neskanus' schmoll.gif Ir man filmo pateikimas nepatiko kaipo toks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 31, 17:01)
Merginos,ziurincios Internus,o Voroninu neplanuojat ziuret? Man jis dar geresnis ir uz Internus  smile.gif

As ziuriu, bet kad geresnis-bent jau man tai ne schmoll.gif Pagrindinis "Voroninu", kaip ir "Igruski" minusas-uzsceninis juokas, na tarsi ziurovas butu toks idiotas, kad nezino, kur jam juoktis doh.gif Tuo "Internai", "Svotai" man ir patinka, kad tokie naturalus, be jokiu cha, cha, cha uz kadro.
Beje, "Svotu" naujo sezono dar nera?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 01, 17:17)
-uzsceninis juokas,

O as jau taip prie jo pripratus,kad net negirdziu. Kai praeita syki taip paraset,tai specialiai atkreipiau demesi. pasirodo yra tas juokas-iki to negirdejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 11 01, 11:19)
4u.gif o kuri ten Zana,kuri dukryte turejo ir 2 gerbejus,vienas ju ale uzsienietis?

taip sita 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 01, 16:12)
Laba smile.gif
Nepatiko, 'neskanus' schmoll.gif Ir man filmo pateikimas nepatiko kaipo toks cool.gif

o man kaip tik pateikimaslabai patiko, natoks nenuobodus.Idomiai siaip ir nufilmuotas, toks jausmas,kad realybes sou koks butu biggrin.gif
siandien nusiteikusi Dyxless paziureti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 11 01, 21:47)
taip sita  4u.gif
o man kaip tik pateikimaslabai patiko, natoks nenuobodus.Idomiai siaip ir nufilmuotas, toks jausmas,kad realybes sou koks butu biggrin.gif
siandien nusiteikusi Dyxless paziureti bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif teisingai parasei kaip realybes sou ,ten kaip ant to vaiko saukia ,kai pastumia ,kaip tie vaikai duodas atrodo visiskai nekurtas,taip realiai perteiktas , tiesiog filmuotas moteru gyvenimas ,ir kaip visos skirtingai gyvena cool.gif
As pirma kart irgi ji meciau paziurejus puse serijos ,o paskui jau kai nebuvo ka ziuret, tai jau neabeatsitraukiau ir mb vis sakiau ijunk musu moteras wub.gif abu ziurejom ..... blush2.gif
Atsakyti