Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2012 10 25, 19:24)
kaip neromantiška bigsmile.gif

oi krasavecas.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 25, 17:41)

Oi, ką radau thumbup.gif
2013Семейный детектив-2 (в производстве)
http://www.kino-teat.../ros/498/works/

thumbup.gif Tikiuosi nepramazinsim,kai bus,aniaaaa g.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 10 25, 19:24)

kaip neromantiška bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 25, 19:10)
oi krasavecas....  cool.gif

Aha. gaila kad nėr tokio smailo kur pamenat filme Kaukė kai kažkas ten pamatė gražią merginą, akys issoko toli toli į priekį ir liežuvis iki žemės nutyso tongue.gif Tai aš tokį čia dabar uždėčiau lotuliukas.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 10 25, 19:23)
thumbup.gif  Tikiuosi nepramazinsim,kai bus,aniaaaa  g.gif  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif

Seksim naujienas pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 25, 17:41)
Семейный детектив

o I geras buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 25, 20:52)
o I geras buvo?  g.gif

Aga. Bent jau man smile.gif Ten aš pirmą kartą išvydau jį...(frazė kaip iš meksikiečių serialo lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 25, 22:12)
Aga. Bent jau man smile.gif Ten aš pirmą kartą išvydau jį...(frazė kaip iš meksikiečių serialo lotuliukas.gif )

Mano pirmas kartas tai Vsegda gavari vsegda buvo hihihi.gif
Atsakyti
Gal kas matet "Шальной ангел" 2008 ?
Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 25, 21:16)
Mano pirmas kartas tai Vsegda gavari vsegda buvo  hihihi.gif

Hmmm, sakai pirmas kartas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 10 25, 22:42)
Gal kas matet "Шальной ангел" 2008 ?
Kokie atsiliepimai?

Atsiverčiau kinozale nuotrauką pažiūrėt.Turbūt,kad nemačius schmoll.gif
O aš vakar vis gi 3,5 serijos Neatložkos spėjau pažiūrėt ax.gif Mergai,kaip bus-
į pabaigą mano rezervuose daktariški filmai blink.gif Jei nepridės naujų-šakės doh.gif
O klausykit,nesusigundėt nei viena tuo Čiugunsk elite? Aš jau baigiu peržiūrėt.Man kaip fainiai ten Sakalauskas įsipaišo. Su vyru apipletkinom,kad kaip jis ten papuolė g.gif Kaip čia rusai savo aktoriaus nerado g.gif
Atsakyti
LAbas baisus rytas blink.gif Nu ir orelis doh.gif Dukra sako, mama, nemiegojau nuo 3 valandu, kaip balkone daužėsi viskas baisiai blink.gif

Toliau žiūriu Брат за брата. Sėdžiu dabar berods 14 serijoj. Visai nieko, nors pradžioj nebuvo ypatingai įdomu. Vyras vakar pagrąsino, kad atjungs internetą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 26, 09:22)

Toliau žiūriu Брат за брата. Sėdžiu dabar berods 14 serijoj. Visai nieko, nors pradžioj nebuvo ypatingai įdomu. Vyras vakar pagrąsino, kad atjungs internetą blink.gif

lotuliukas.gif Pas mane jis kažkaip įdomiai-pusiau atsijungęs blink.gif Kompe veikia,o va televizoriuj niekaip nepasijungiu,o norėjau pasiieškot Neatložkos,mat kuo toliau,tuo labiau mane nervina ta kokybė,jau net nesusikaupiu tie filmu,o tik mintyse keikiuosi,kaip sapožnykas doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
naujienu primetet,
,,seimyninis detektyvas"man labai patiko, lauksiu antro, kas nematet - rekomenduoju wub.gif
dabar i ,,mano didele seima" inikus, dar tik astunta serija ziuresiu ax.gif
Atsakyti