Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XI Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2012 10 25, 12:25)
Ar Neotložkos taip ir nežiūrėjot visos? Man tai  thumbup.gif

kažkaip ne .... unsure.gif
Atsisiunčiau Vsegda gavari vsegda, žiūrėsiu antrą kartą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 25, 11:46)
* taip aš beveik visus pervariau su savo Nr.1 V.Galkinu.Nu kelių neprisiverčiau,kad vienas apie tą laikotarpį,ilgom sukniom,kur nemėgstu,o kitas keli šimtai serijų ,bet jį gal dar kada šturmuosiu
**Oi,pupa rože,už poros valandų,jei kas nepasikeis,ir aš turėčiau pradėt kvaist,nes jau įpusėjau paskutinę PPS seriją,o tada,o tada...Neatložka eis į trasą  ax.gif

1. VA va. Aš turiu sąrašiuką filmų, va čia http://yaroslavboiko...d.ru/films.html (kai apsižiūri fotografijas, net silpna darosi doh.gif ), tai ir varysiu. Gal kuri nors matėt Aną Kareniną su Boiko? Turėtų būti superinis Vronskis 4u.gif
2. Garantuoju kvaišimą lotuliukas.gif

Dabar kai jau pažiūrėjau keletą filmu, įstrigo kai kurios kalbos manieros, balso tembro detalės wub.gif Klausai, žiūri, ir matai kaip pasikartoja.....

Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 25, 12:20)
kažkaip ne ....  unsure.gif
Atsisiunčiau Vsegda gavari vsegda, žiūrėsiu antrą kartą.  smile.gif

O man tiko...Ypač kai kurios serijos, kad ir ta kur jį pašovė , arba kur tą merginą po avarijso jis gydė.

Šito dar nežiūrėjau, bijau rizikuot, nes pagal jo apimtį matau kad visai man blogai gali būti, net į darbą nebeturėsiu kada eiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kiba kokį biuletenį pasiimti, filmų žiūrėjimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 25, 13:31)

O man tiko...Ypač kai kurios serijos, kad ir ta kur jį pašovė , arba kur tą merginą po avarijso jis gydė.

wub.gif Oi,mergyt,rimtai "zapala" tu ant jo ,net man skaitant kažkur giliai giliai kokios dvi ašaros bandė susikaupt blush2.gif Dar kokie du-trys tokie jausmingi sakiniai,ir kokį centimetrą išašarojus būčiau smile.gif
Papildyta:
Na ką,Neotložka jau užpildytas diskas.STARTUOJU ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 25, 13:31)
Šito dar nežiūrėjau, bijau rizikuot, nes pagal jo apimtį matau kad visai man blogai gali būti, net į darbą nebeturėsiu kada eiti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kiba kokį biuletenį pasiimti, filmų žiūrėjimui lotuliukas.gif

swoon.gif

šeimyniškas toks serialiukas smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
pažiūrėjau gromovus. pradėjau žiūrėt ir keikiau save kam pradėjau doh.gif ne mano nervų sistemai tokie filmai biggrin.gif ir antra dalis nuvylė pabaigoj, taip ir liko neaišku kaip ten Nastia toliau, apie jauniausią brolį irgi jokių žinių. g.gif

einu paieškosiu kokio lengvesnio, reikia reabilitacijos dabar biggrin.gif

Boiko ir mano wub.gif tam vsegda gavari vsegda, tiesiog idealus vyras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2012 10 25, 15:00)
Boiko ir mano  wub.gif  tam vsegda gavari vsegda, tiesiog idealus vyras  thumbup.gif

Neskaitant to sezono kur nuėjo į kairę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 25, 12:42)
wub.gif Oi,mergyt,rimtai "zapala" tu ant jo ,net man skaitant kažkur giliai giliai kokios dvi ašaros bandė susikaupt  blush2.gif  Dar kokie du-trys tokie jausmingi sakiniai,ir kokį centimetrą išašarojus būčiau  smile.gif
Papildyta:
Na ką,Neotložka jau užpildytas diskas.STARTUOJU  ax.gif  tongue.gif

1. Nu jo, pataikei smile.gif Čia matyt taip jau būna, kai asmeniniam gyvenime yra vienas sh......., pradedi matyti kitus... g.gif
O aš beje geltonai rašiau kad tu neskaitytum, bo neįdomu bus tongue.gif

2. Gero žiūrėjimo thumbup.gif

Семейный очаг
user posted image

Одну тебя люблю (Время и люди)
user posted image
Pagal atsiliepimus turėtų būti neblogas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 25 spalio 2012 - 14:39
QUOTE(arden @ 2012 10 25, 14:00)
sveikos  4u.gif
pažiūrėjau gromovus. pradėjau žiūrėt ir keikiau save kam pradėjau  doh.gif  ne mano nervų sistemai tokie filmai biggrin.gif ir antra dalis nuvylė pabaigoj, taip ir liko neaišku kaip ten Nastia toliau, apie jauniausią brolį irgi jokių žinių.  g.gif

einu paieškosiu kokio lengvesnio, reikia reabilitacijos dabar biggrin.gif

Boiko ir mano  wub.gif  tam vsegda gavari vsegda, tiesiog idealus vyras  thumbup.gif

1. Aga, baigėsi nei šiaip, neu taip.....O galėjo ji to milicininko neatstumti g.gif
2.3. Žr. aukščiau paminėtus ir apkalbėtus Домработница, Неотложка, Семейный детектив Ir lengvesni, ir su Boiko (kaip sakoma, 2 in 1 tongue.gif )
Tik Неотложка irgi be pabaigos kažkoks tai g.gif TAip ir prašosi pratęsimo

QUOTE(Apuokas @ 2012 10 25, 14:07)
Neskaitant to sezono kur nuėjo į kairę  ax.gif

Nu, atleistina wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 25, 15:37)
Nu, atleistina wub.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Vajetau,aš jau turbūt trinsiu kibinimat parsiųstus ir per pusantrų metų niekaip neperžiūrėtus ir siųsiuos naujus,kol paskui vėl Pribręs reikalas taip pat padaryt doh.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 25, 15:14)

1O aš beje geltonai rašiau kad tu neskaitytum, bo neįdomu bus tongue.gif

2. Gero žiūrėjimo thumbup.gif

1. Aha,kur aš tau neskaitysiu-gi kas užgeltoninta,tas įdomiausia blush2.gif
2. jau matau,kad viskas gerai bus su pačiu filmu,bet jau kokybė tai eina po perkūnais doh.gif Vaizdas,kai aš "žiūriu" su mezginiu dar man nervų negadina,nu bet garsas doh.gif Kažkoks kaip iš po žemių ,bet tuščios patalpos doh.gif
Tik nežinia kiek aš čia gausiu dabar pažiūrėt g.gif parsivežiau va savo žmogų po reiso namo,tai turbūt taisysimės Voroninų naują sezoną žiūrėt smile.gif Nu,bet pažiūrėsiu,kai vėl išreisuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 25, 15:45)
Vajetau,aš jau turbūt trinsiu kibinimat parsiųstus ir per pusantrų metų niekaip neperžiūrėtus ir siųsiuos naujus,kol paskui vėl Pribręs reikalas taip pat padaryt  doh.gif

1. Aha,kur aš tau neskaitysiu-gi kas užgeltoninta,tas įdomiausia  blush2.gif
2. jau matau,kad viskas gerai bus su pačiu filmu,bet jau kokybė tai eina po perkūnais  doh.gif  Vaizdas,kai aš "žiūriu" su mezginiu dar man nervų negadina,nu bet garsas  doh.gif  Kažkoks kaip iš po žemių ,bet tuščios patalpos doh.gif
Tik nežinia kiek aš čia gausiu dabar pažiūrėt  g.gif  parsivežiau va savo žmogų po reiso namo,tai turbūt taisysimės  Voroninų naują sezoną žiūrėt  smile.gif  Nu,bet pažiūrėsiu,kai vėl išreisuos  ax.gif

1. lotuliukas.gif
2. nu jo, kokybė sh...na blink.gif aš ieškojau visur, bet kad visur tas pats g.gif ir komentaruose skaičius, visi burba , nepatenkinti...kam tas muzikinis fonas visą laiką g.gif

Oi, ką radau thumbup.gif
2013Семейный детектив-2 (в производстве)
http://www.kino-teat.../ros/498/works/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 25 spalio 2012 - 17:13
Filmų "virtuvė" http://strenger.live....com/78194.html.
kaip neromantiška bigsmile.gif
Atsakyti