Oho, kokiais greiciais liga progresuoja
As jau net nebeseku naujienu, kankinuosi su "Soldaty" iveikiau jau 12 sezonu
Gal koki sarasiuka sudarytumet, nes neturiu laiko per ziurejima skaityti rekomendaciju
Vakar, šeimai sumigus, kol po dušo džiovinausi savo plaukuoseną (džiovinu natūraliai) pažiūrėjau ''Люблю и точка (Клофелин)'' /2011/ http://planeta-kino....ve-and-a-point/ Siųstis neverta. Tinka tik laiko prastūmimui. Man pradžioje buvo sunku įsižiūrėti, o paskui kažkaip įtraukė.
Merginos 'darbo' pobūdis susipažinus apšvarinti klientus. Įpila į taurę miltelių. Ir kartą tarpininkas-suteneris randa jai atvykusį čekoslovaką. Ramus, lėtų apsukų vaikinas, paprastesnio ir nesurasi. Aišku jai jis 'nelimpa' o jam ji patinka. Ji jį nusivilioja iki jachtos (kuri pririšta prie kranto) ir ten reikalui priartėjus i taurę įpila tų miltelių. Tik ji suklysta, taurę su milteliais išgeria pati- sumaišė taures, vnž ne tą jam padavė ir pati išgėrė ne tą. Netikėtai abu sminga ir ryte prabudus gauna šoką, nes jie vidury jūros/vandenyno. Jis plaukt nemoka, jam agrofobija, kaip tą jachtą valdyti- jokio supratimo, telef ryšio- nulis, ir dar po paros ji sužino kad į krantą grįšti nebegali nes ją žada 'pakasti' prieš tai buvęs klientas kuris atsičiuchino apšvarintas. Kaip sakoma- situacija tokia: nei pakarta nei paleista.
Man labai patiko muzika skambanti filme ten kur nuo 1:01:50 ir iki 1:03:05 Ieškojau ir neradau kas ten per melodija. O gaila
http://www.youtube.c...h?v=NucxdoL266c
Merginos 'darbo' pobūdis susipažinus apšvarinti klientus. Įpila į taurę miltelių. Ir kartą tarpininkas-suteneris randa jai atvykusį čekoslovaką. Ramus, lėtų apsukų vaikinas, paprastesnio ir nesurasi. Aišku jai jis 'nelimpa' o jam ji patinka. Ji jį nusivilioja iki jachtos (kuri pririšta prie kranto) ir ten reikalui priartėjus i taurę įpila tų miltelių. Tik ji suklysta, taurę su milteliais išgeria pati- sumaišė taures, vnž ne tą jam padavė ir pati išgėrė ne tą. Netikėtai abu sminga ir ryte prabudus gauna šoką, nes jie vidury jūros/vandenyno. Jis plaukt nemoka, jam agrofobija, kaip tą jachtą valdyti- jokio supratimo, telef ryšio- nulis, ir dar po paros ji sužino kad į krantą grįšti nebegali nes ją žada 'pakasti' prieš tai buvęs klientas kuris atsičiuchino apšvarintas. Kaip sakoma- situacija tokia: nei pakarta nei paleista.
Man labai patiko muzika skambanti filme ten kur nuo 1:01:50 ir iki 1:03:05 Ieškojau ir neradau kas ten per melodija. O gaila
http://www.youtube.c...h?v=NucxdoL266c
QUOTE(Perrin @ 2012 10 24, 14:11)
Oho, kokiais greiciais liga progresuoja
Gal koki sarasiuka sudarytumet, nes neturiu laiko per ziurejima skaityti rekomendaciju
Tai su Soldatais jau kaip ir į antrą pusę persiritusi,o dėl sąrašiuko tai nežinau Nu pas visas čia para 24 val
QUOTE(Visgi @ 2012 10 23, 21:08)
''Счастливого пути'' /2008/ o po to seka ''Когда на юг улетят журавли''/2010/ ir ''Дочки-матери'' /2010/
O su Константин Соловьёв ko gero labiausiai patikęs ''Кровь не вода'' /2008/...
O su Константин Соловьёв ko gero labiausiai patikęs ''Кровь не вода'' /2008/...
dekui uz rekomendacijas
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 23, 22:23)
Na, tada dar galima skirstyti i tokias rūšis
1. TIK Grieko vertieji, tokie
2. TIK Gerai vaidinantys.
3. Gerai vaidinantys Grieko vertieji
4. O kur simpatulkos?
1. TIK Grieko vertieji, tokie
2. TIK Gerai vaidinantys.
3. Gerai vaidinantys Grieko vertieji
4. O kur simpatulkos?
jus cia sumastet
reikes db pradet visu pavardes ir vardus bei foto susirast
laba visoms
mėgstančioms ilgus...radau ir db reikės laukt, kol sudės visas serijas
Неравный брак (8 серия из 150) / 2012 / РУ / SATRip
pagal aprasyma, tai idomus, gyveinimiskas...
http://kinozal.tv/de....php?id=1022013
Неравный брак (8 серия из 150) / 2012 / РУ / SATRip
pagal aprasyma, tai idomus, gyveinimiskas...
http://kinozal.tv/de....php?id=1022013
REKOMENDUOJU!!!
ka tik paziurejau
Стань мной
trumpas siuzetas_"Kai turtinnga ir biedna padruzke vietom apsikeite. Pasirodo , kad kad ir kokios geros drauges butu visgi pavydas geriau gyvenanciai yra. Buvo geriausios drauges. Viena sviesiaplauke, kita - tamsiaplauke. Tos sviesios motina ta tamsia dukra laike O ta sviesi taip ja pasitikejo, kad savo visa turta jai perrase O tamsi turejo tik buta...."
Zodziu, paziurekit Ypac jei nors kiek jauti, kad tau pavydi
ka tik paziurejau
Стань мной
trumpas siuzetas_"Kai turtinnga ir biedna padruzke vietom apsikeite. Pasirodo , kad kad ir kokios geros drauges butu visgi pavydas geriau gyvenanciai yra. Buvo geriausios drauges. Viena sviesiaplauke, kita - tamsiaplauke. Tos sviesios motina ta tamsia dukra laike O ta sviesi taip ja pasitikejo, kad savo visa turta jai perrase O tamsi turejo tik buta...."
Zodziu, paziurekit Ypac jei nors kiek jauti, kad tau pavydi
Pažiūrėjau ''Затерянные в лесах'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1017675 Man patiko.
Mano galva, Кирилл Сафонов yra tinkantis tokiems vaidmenims (kur ne vien tik meilė-seilė) Patariu nežiūrėti mano nuorodos tiems, kurie nemėgsta iš anksto žinoti 'kas ir kaip?'
Sutrumpintas filmas
Esu žiūrėjusi. Neblogas
Papildyta:
Bėda
http://kinozal.tv/de....php?id=1017675 Man patiko.
Mano galva, Кирилл Сафонов yra tinkantis tokiems vaidmenims (kur ne vien tik meilė-seilė) Patariu nežiūrėti mano nuorodos tiems, kurie nemėgsta iš anksto žinoti 'kas ir kaip?'
Sutrumpintas filmas
QUOTE(Sim@ @ 2012 10 24, 19:32)
Стань мной
Esu žiūrėjusi. Neblogas
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 10 24, 16:36)
Bėda
Sėdžiu aptirpus
pažiūrėjau Мужчина для жизни
šiaip tai filmas nuobodus man, bet į Boiko išsišiepus žiūrėjau
Пари на любовь šitas dar nuobodesnis
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 25, 10:07)
Sėdžiu aptirpus
Nu kaip aš tamstą suprantu Negali neišsišiepus
Mano planai - peržiūrėt visus filmus su juo
Užvakar kaip jau rašiau blaškiausi, tai vieną, tai kitą bandžiau Dabar apsistojau ties Brat za brata. Jau užkabino , dabar laukiu kol bus liubovj
Ar Neotložkos taip ir nežiūrėjot visos? Man tai
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 25, 12:25)
*Mano planai - peržiūrėt visus filmus su juo
**Ar Neotložkos taip ir nežiūrėjot visos? Man tai
* taip aš beveik visus pervariau su savo Nr.1 V.Galkinu.Nu kelių neprisiverčiau,kad vienas apie tą laikotarpį,ilgom sukniom,kur nemėgstu,o kitas keli šimtai serijų ,bet jį gal dar kada šturmuosiu
**Oi,pupa rože,už poros valandų,jei kas nepasikeis,ir aš turėčiau pradėt kvaist,nes jau įpusėjau paskutinę PPS seriją,o tada,o tada...Neatložka eis į trasą