Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

Sveiki visi, nezinau ar cia pataikiau, bet buciau labai dekinga, jei kas suteiktu informacija. 4u.gif
Mane domina, ar seniunija mato, jog dirbi uzsienyje (savaitine darbo sutartis). Nes baigiau mokslus ir stoviu darbo birzoje, taciau kelis menesius dirbu uzsienyje. Tai su darbo birza jokiu problemu nekyla, taciau kaip su seniunija? Isvykimo deklaravusi neesu.
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 11 05, 14:09)
Sveiki visi, nezinau ar cia pataikiau, bet buciau labai dekinga, jei kas suteiktu informacija.  4u.gif
Mane domina, ar seniunija mato, jog dirbi uzsienyje (savaitine darbo sutartis). Nes baigiau mokslus ir stoviu darbo birzoje, taciau kelis menesius dirbu uzsienyje. Tai su darbo birza jokiu problemu nekyla, taciau kaip su seniunija? Isvykimo deklaravusi neesu.

Matyt gal ir nemato,bet kai deklaruosit pajamas,tada gali ir pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 05, 13:10)
Matyt gal ir nemato,bet kai deklaruosit pajamas,tada gali ir pamatyti.

Turite omenyje kai deklaruosiu pajamas del mokesciu susigrazinimo ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 11 05, 14:12)
Turite omenyje kai deklaruosiu pajamas del mokesciu susigrazinimo ar kaip? g.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 05, 13:39)

O poto blogiausiu atveju reiktu grazinti ismokas ar dar ir baudas kokias skiria?
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 11 05, 15:06)
O poto blogiausiu atveju reiktu grazinti ismokas ar dar ir baudas kokias skiria?

Manau tektu grazinti.
Atsakyti
sveikos merginos, turiu klausimeli
verciantis verslo liudijimu ir nevirsijant pajamu galima tvarkytis socialine pasalpa, o kaip yra su individualia veikla pagal pazyma, ar taip pat galima tvarkytis soc, nes siandien isgirdau, kad kaikas tvarkesi, nors as maniau,kad negalima, tai kaip yra is tikro....
Atsakyti
gal galite paaiskinti ,kaip cia gali buti palei ta nauja istatima kur galima tvarkytis busto syldymo kompencacijas ir besinomuojantiem busta tik reik buti sudariusiems nuomos sutarti ,o mano situacija tokia kad as nomuojus buta bet besutarciu bet registruota jame jau seniai ,priregistravo mane seimininke ,ju nera bute registruotu ir gaudavau visada kompensacias sildymo ,o man dabar idomu o man kazin tvarkys be sutarciu ,ar ir reiks darytis nuomos sutarti ??
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 11 05, 20:15)
gal galite paaiskinti ,kaip cia gali buti palei ta nauja istatima kur galima tvarkytis busto syldymo kompencacijas ir besinomuojantiem busta tik reik buti sudariusiems nuomos sutarti ,o mano situacija tokia kad as nomuojus buta bet besutarciu bet registruota jame jau seniai ,priregistravo mane seimininke ,ju nera bute registruotu ir gaudavau visada kompensacias sildymo ,o man dabar idomu o man kazin tvarkys be sutarciu ,ar ir reiks darytis nuomos sutarti ??

Tvarkys be sutarčių ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 11 05, 21:15)

sveiki. mano toke pati situacija,todel norejau jusu paprasyti gal galite pasakyti kokiu dokumentu reikia kad gauciau kompensacijas,nes niekada dar nesitvarkiau nuo sio menesio tik eisiu,bet nezinau ko reikia,galite man rasyti y az,busiu labai dekinga jeigu suteiktumet man savo pagalba 4u.gif nes klausiau darbuotoju tai jos nieko nepasako normalei neina ju suprasti,nes mes soceline tvarkomes,bet del kompensaciju man niekas nieko nepaaiskina...
Atsakyti
Pirmą kartą pradėjau minti kelią soc rūpybos link. Kažkaip nesitikėjau, kad taip iš anksto reikia registruotis. Tad pabandžiau prašymus susipildyti pati, bet supratau kad tamsus ten miškas man smile.gif todėl laukiu penktadienio vizito su soc rupyba.
Tačiau iki to noriu dar pasitikslinti, jei aš esu vaiko priežiūros atostogose, pajamų iš sodros nebegaunu, bet gal man reikia vistiek kokių pažymų iš ten ar iš to darbo, kuris išleido VPA? Dabar aš realiai dirbu kitoje kompanijoje ir pažymas turiu.
Taip pat noriu pasitikslinti dėl turto: turime buta, kuris realiai bankui priklauso ir 2 automobiliai. Galvoju, ar gali būti jog dėl automobilų neskirtų soc paramos? nėra tai kažkokie prabangūs auto, 1998m. g.gif
Atsakyti
sveikos,susiduriau su tokia keista situacija , mano vyras stovi DB gaunam kompensacijas ir soc pasalpa . Kaip nuejo i DB jam pasake ,kad gruodi ji isregistruos ,o po savaites vel gales prisiregistruot,nes negalima stovet ilgiau kaip 6men g.gif bet mum nutrauks kompensacijas ir soc pasalpa doh.gif kaip elgtis tokioje situacijoje? verysad.gif
Atsakyti