Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

QUOTE(Bulbulka. @ 2012 10 30, 02:29)
Gal kam jau Vilniuje pervede uz tv priedeli? ax.gif

Tai cia priklauso kada dokumentus tvarketes,kuo anksciau -tuo greiciau gausite.
Atsakyti
Merginos, bendradarbė prašė pagelbėti, o aš kreipiuosi į jus-gal galėsit išaiškinti, kas ir kaip.
Žodžiu, mano bendradarbė gyvena su vyru ir turi du vaikus (dar vienas jau dirba, tai jo nebeskaitau). Vienam vaikui 11 metų, kita studentė-22 metų ir mokosi Klaipėdos universitete dieniniame skyriuje be skolų. Šeimos pajamos minimalios ir iki šiol mama gaudavo pašalpą už abu vaikus, o studijuojanti mergaitė gaudavo išmoką 390 litų. Iki liepos mėnesio viskas buvo gerai, bet dabar mamai nuėmė pašalpą ir mergaitei taip pat, nes mama nebegauna tai ir jai nebepriklauso. Kaip čia yra iš tikrųjų??? Savivaldybėje pasakė, kad yra kažkoks naujas įstatymas, kad vaikas skaitosi iki 18 metų ir viskas. Gal kas susidūrėte su tokia situacija???
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 10 30, 12:49)
Merginos, bendradarbė prašė pagelbėti, o aš kreipiuosi į jus-gal galėsit išaiškinti, kas ir kaip.
Žodžiu, mano bendradarbė gyvena su vyru ir turi du vaikus (dar vienas jau dirba, tai jo nebeskaitau). Vienam vaikui 11 metų, kita studentė-22 metų ir mokosi Klaipėdos universitete dieniniame skyriuje be skolų. Šeimos pajamos minimalios ir iki šiol mama gaudavo pašalpą už abu vaikus, o studijuojanti mergaitė gaudavo išmoką 390 litų. Iki liepos mėnesio viskas buvo gerai, bet dabar mamai nuėmė pašalpą ir mergaitei taip pat, nes mama nebegauna tai ir jai nebepriklauso. Kaip čia yra iš tikrųjų??? Savivaldybėje pasakė, kad yra kažkoks naujas įstatymas, kad vaikas skaitosi iki 18 metų ir viskas. Gal kas susidūrėte su tokia situacija???

Dieninio skyriaus studente,kuriai nera 24 metu,kuri neturi savo seimos,nedirba,yra priskirta prie tevu,todel,jeigu tevai negauna soc.pasalpos,mergaite negauna soc.stependijos.O del ko nueme pasalpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 30 spalio 2012 - 11:56
sveikutes ateinu su klausimu,gal kas ma placiau paaiskins,situacije toke,buvau vaiko prieziuros atostogose,db suejo vaikui 3metai,isejau ydarba, nuejau stoti y darbo birza ,jie man jau siulo eiti y kita ymone dirbti, as kolkas da neturiu ir vaikucio paliktti pasakiau bet man pasake kad nemanau jog tai suveiks g.gif ,tai taip iseitu jei as uzsiregistruoju tai ant ryt jau tureciau eiti dirbti?ir dar vyras dirba pagal verslo liudijima, gaunam db socialine pasalpa,tai jei as netsistosiu tai mum tada nutrauks je ?bent as taip suprantu.is anksto aciu nes nez ka daryti db
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2012 10 30, 20:41)
sveikutes ateinu su klausimu,gal kas ma placiau paaiskins,situacije toke,buvau vaiko prieziuros atostogose,db suejo vaikui 3metai,isejau ydarba, nuejau stoti y darbo birza ,jie man jau siulo eiti y kita ymone dirbti, as kolkas da neturiu ir vaikucio paliktti pasakiau bet man pasake kad nemanau jog tai suveiks g.gif ,tai taip iseitu jei as uzsiregistruoju tai ant ryt jau tureciau eiti dirbti?ir dar vyras dirba pagal verslo liudijima, gaunam db socialine pasalpa,tai jei as netsistosiu tai mum tada nutrauks  je ?bent as taip suprantu.is anksto aciu nes nez ka daryti db

Jus registruojates DARBO birzoj,todel gali siuliti bet kada darba.
Taip,jeigu jus atsisakisit darbo,jus isbrauks is birzos,nutrauks soc.pasalpa.
Bandykit tartis su darbdaviu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 31, 09:38)
Jus registruojates DARBO birzoj,todel gali siuliti bet kada darba.
Taip,jeigu jus atsisakisit darbo,jus isbrauks is birzos,nutrauks soc.pasalpa.
Bandykit tartis su darbdaviu.

o jei as ystoju y db ir isiimu verslo liudijima kad dirbsiu prekyboje ar galimas toks varijantas?ar neklaus manes kudel as tada y ja stoju?jei imu verslo liudijima?
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2012 10 31, 11:13)
o jei as ystoju y db ir isiimu verslo liudijima kad dirbsiu prekyboje ar galimas toks varijantas?ar neklaus manes kudel as tada y ja stoju?jei imu verslo liudijima?

Galimas toks variantas.
Atsakyti
Sveiki,gal zinot ar gaunant soc stipendija galima pirkti daikta issimoketinai? 4u.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2012 10 31, 11:38)
Sveiki,gal zinot ar gaunant soc stipendija galima pirkti daikta issimoketinai? 4u.gif Aciu  smile.gif

Galima,jeigu duos.
Atsakyti
sveiki ,noriu paklausti ,lapkricio vidury eisiu tvarkytis sildymo kompencasijos ir gi reik atnesti lapelius salto ir karsto vandens paskutinio moketo menesio kad nera skolu ir tada tik sutvarkys ,o as ir uz sildyma ir salta vandeni sumokejau internetu is saskaitos pervedziau tai ant lapelio nieko nera jokiu cekiuku ,tai kaip irodyti kad mokejau ?isimti isklotine tu dienu is banko ar kaip, kad tikrai sumokejau ? g.gif
Atsakyti
as su tokiu klausimuku;) kokios pajamos skaiciuojasi kompensacijai uz sildyma? konkreciai domina neigalumo pasalpa vidutinio lygio uz vaika? nuo gruodzio pradesiu gauti tokia, ar sios pajamos skaiciuojasi kompensacijai?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 11 02, 10:37)
as su tokiu klausimuku;) kokios pajamos skaiciuojasi kompensacijai uz sildyma? konkreciai domina neigalumo pasalpa vidutinio lygio uz vaika? nuo gruodzio pradesiu gauti tokia, ar sios pajamos skaiciuojasi kompensacijai?

Taip,neigalumo pasalpa ieina i pajamas.
Atsakyti