Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

QUOTE(jele25 @ 2013 01 29, 18:41)
tai kaip supratau,man reikia kuo greiciau ta masina perigistruoti kitam asmeniui?ar kaip?nes masina ryt nuimsiu nuo iskaitos ir perasisim ant kito savininko

Turit pranesti,nes pardavet masina ir gavot pajamu.
Papildyta:
QUOTE(jele25 @ 2013 01 29, 19:16)
o tai pvz as perasau masina zmogui,as jam skolinga,ar galime rasyti sutarti kaina 0lt?patarkit ka daryti?mes realiai pinigu uz ja negavot,atidavem uz skolas

Tam ir yra pardavimo-pirkimo sutartis,kuria reikes parodyti.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 01 29, 10:54)
o kokiam mieste čia taip skaičiuoja su lapu? Ar čia naujiena po naujų metų gal  g.gif apie atidirbinėjimą už soc. pašalpas. kažin kaip Vilniuje dabar?

Siauliuose cia nuo sausio tokios nesamones prasidejo.....
Atsakyti
o man toks keistas klausimas iskilo ,pas mus nuo vakar paskelbta gripo epidemija mieste ,o man vasario 1 eiti i seniunija tvarkytis syldimus ,pasalpa ,o tai idomu dirbs seniunija,nes gi raso draudziami susiburimai ,mokyklos uzdarytos
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 29, 20:09)
Turit pranesti,nes pardavet masina ir gavot pajamu.
Papildyta:

Tam ir yra pardavimo-pirkimo sutartis,kuria reikes parodyti.

tai pirkimo pardavime zadam rasyti kad parduota uz 100lt,tai man reikes sita sutarti nunesti?ir man tures perskaicioti pajamas?o ar negalima rasyti 0 lt?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2013 01 29, 20:58)
tai pirkimo pardavime zadam rasyti kad parduota uz 100lt,tai man reikes sita sutarti nunesti?ir man tures perskaicioti pajamas?o ar negalima rasyti 0 lt?

Nezinau ar galima ta 0 rasyti ar ne,cia regitroj suzinokit.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 01 29, 08:19)
TAip,valandas skaičiuoja nuo soc.pašalpos dydžio.

TAI gaunant 315lt soc. pasalpos kiek val, kazin reik dirbt? g.gif ar ne 40 g.gif
Atsakyti
bent jau pas mus uz 350,reikejo 8val atidirbti
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2013 01 29, 19:43)
o man toks keistas klausimas iskilo ,pas mus nuo vakar paskelbta gripo epidemija mieste ,o man vasario 1 eiti i seniunija tvarkytis syldimus ,pasalpa ,o tai idomu dirbs seniunija,nes gi raso draudziami susiburimai ,mokyklos uzdarytos

Dirbs .
Aš va ka tik skambinausi i DB ,nes pas mus irgi paskelbta epidemija,o man ryt reikia važiuoti,tai sake jei nesergate atvažiuokite.Pasakiau ,kad nekaip jaučiuosi,bet pas gydytoja nebuvau,tai sako tada atkeliam jūsų vizita i kita savaitę.
Atsakyti
laba diena, su seima ( as , vyras ir 2 metu neturintis vaikas) gryzom is uzsienio gyventi i Lietuva, jokio turto ir visai jokiu pajamu neturim, vyras nepilna menesi stovi darbo birzoje-is ten pinigu negauna, uz vaika 50 lt taip pat negaunam. As is sodros pasiemiau pazyma , kad iki vaikui sueis 3 metai esu socialiai drausta. Kreipemes i savo savivaldybe del socialines pasalpos, ten mums pasake, kad reikia mokesciu inspekcijoje deklaruoti gautas pajamas uz visus praejusius metus kai gyvenom uzsienyje - kodel?( kiek zzinau vieniems buvo lygiai tokia pati situacija ir jiems nereikejo deklaruoti pajamu gautu uzsienyje uz praejusius metus). Ar man paciai reikia stoveti birzoje, kad gauti ta pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(sokoladinuke @ 2013 01 30, 14:00)
laba diena, su seima ( as , vyras ir 2 metu neturintis vaikas) gryzom is uzsienio gyventi i Lietuva, jokio turto ir visai jokiu pajamu neturim, vyras nepilna menesi stovi darbo birzoje-is ten pinigu negauna, uz vaika 50 lt taip pat negaunam. As is sodros pasiemiau pazyma , kad iki vaikui sueis 3 metai esu socialiai drausta. Kreipemes i savo savivaldybe del socialines pasalpos, ten mums pasake, kad reikia mokesciu inspekcijoje deklaruoti gautas pajamas uz visus praejusius metus kai gyvenom uzsienyje - kodel?( kiek zzinau vieniems buvo lygiai tokia pati situacija ir jiems nereikejo deklaruoti pajamu gautu uzsienyje uz praejusius metus). Ar man paciai reikia stoveti birzoje, kad gauti ta pasalpa?

Cia del kokios ismokos jus kreipetes? Jeigu del vaiko pinigu,po 97.50 lt,tai taip,reikia.
Atsakyti
ar socialinis mato,kad buvai dirbus,nors ir kelias dienas per menesi.man vasari reiks testi pasalpa,tai kokius menesius ziures?
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2013 01 30, 17:08)
ar socialinis mato,kad buvai dirbus,nors ir kelias dienas per menesi.man vasari reiks testi pasalpa,tai kokius menesius ziures?

Matis,ims lapkriti,gruodi ir sausi.
Atsakyti