Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

QUOTE(samanta* @ 2013 01 25, 12:20)
gal yra kur supermamose tema apie atidirbinejima uz socialines pasalpas? cool.gif

As ir ieskojau sios temos bet neradau, taigi paklausiu cia, siandien buvau socialiniam nu ir gavau lapa atlikti visuomenei naudingus darbus uz pasalpas bet mano dukryte daznai serga siandien vel darzelyje susirgo ir nebus kam jos paziuret, tevelio nera mes issiskyre, tai kaip as tuos darbus atidirbsiu jei vaikas daznai serga negi nera kokiu isimciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute25 @ 2013 01 28, 22:23)
As ir ieskojau sios temos bet neradau, taigi paklausiu cia, siandien buvau socialiniam nu ir gavau lapa atlikti visuomenei naudingus darbus uz pasalpas bet mano dukryte daznai serga siandien vel darzelyje susirgo ir nebus kam jos paziuret, tevelio nera mes issiskyre, tai kaip as tuos darbus atidirbsiu jei vaikas daznai serga negi nera kokiu isimciu g.gif

Imkit pazyma is gydytojos,kad vaikas serga.
Atsakyti
Taip ir darysim ax.gif , rytoj eisiu pas ta vadove kuri viskam vadovauja ir issiaiskinsiu kodel man tiek daug val, reikia dirbt netgi 80val, kazin pagal ka tas val, skaiciuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute25 @ 2013 01 28, 23:26)
Taip ir darysim ax.gif , rytoj eisiu pas ta vadove kuri viskam vadovauja ir issiaiskinsiu kodel man tiek daug val, reikia dirbt netgi 80val, kazin pagal ka tas val, skaiciuoja g.gif

Kiek zinau lygtais nuo sumos priklauso,bet nesu tikra.
Atsakyti
QUOTE(giedrute25 @ 2013 01 28, 22:26)

TAip,valandas skaičiuoja nuo soc.pašalpos dydžio.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 01 29, 08:19)
TAip,valandas skaičiuoja nuo soc.pašalpos dydžio.

o kokiam mieste čia taip skaičiuoja su lapu? Ar čia naujiena po naujų metų gal g.gif apie atidirbinėjimą už soc. pašalpas. kažin kaip Vilniuje dabar?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 01 29, 10:54)
o kokiam mieste čia taip skaičiuoja su lapu? Ar čia naujiena po naujų metų gal  g.gif apie atidirbinėjimą už soc. pašalpas. kažin kaip Vilniuje dabar?

Būtent mes, Raseiniu rajone.
Bet kiek girdejau ir kituose rajonuose yra taip pat.
Vilniuje nežinau. g.gif
Atsakyti
Laba diena,vasario men eisiu tvarkitis dokus del soc pasalpos,turejom masina,pardavem uz 500lt,reikia sakyti soc darbuotojai,ar jie patys pamatis?o ar privalau jiems pranest kad masina pardaviau?Aciu
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2013 01 29, 15:22)
Laba diena,vasario men eisiu tvarkitis dokus del soc pasalpos,turejom masina,pardavem uz 500lt,reikia sakyti soc darbuotojai,ar jie patys pamatis?o ar privalau jiems pranest kad masina pardaviau?Aciu

aš tai gal nesakyčiau, tik jei neišregistravote mašinos, tai matys, kad jūs tokio turto turite kaip mašina. geriau išregistruoti ko gero greičiau g.gif gal dar kas patars.

Pas mus 4 asmenų šeimai 2 senos mašinos didelio turto ir kliūčių gauti soc. pašalpą nesudaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 29 sausio 2013 - 15:45
tai kaip supratau,man reikia kuo greiciau ta masina perigistruoti kitam asmeniui?ar kaip?nes masina ryt nuimsiu nuo iskaitos ir perasisim ant kito savininko
Atsakyti
Būtinai turite pranešti, kad perrašote ar parduodate auto ir pažymą pristatyti į paramos skyrių.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2013 01 29, 19:07)
Būtinai turite pranešti, kad perrašote ar parduodate auto ir pažymą pristatyti į paramos skyrių.

o tai pvz as perasau masina zmogui,as jam skolinga,ar galime rasyti sutarti kaina 0lt?patarkit ka daryti?mes realiai pinigu uz ja negavot,atidavem uz skolas
Atsakyti