Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 25, 10:23)
Taip sake?
Tai tada uz sausi gausit,o vasari kai nueisit perskaiciuos.

taip sake,kai paskirs ateiti pranesti,aciu labai,bet matyt vasari negausiu dar soc. pasalpos,nes tik sausio 18 d. tvarkiausi?
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2013 01 21, 18:47)
nueikite į socialinį ir pasakys, nu nesamonė čia, tipo kas du vaikus turi gali gauti, kas gimdė daugiau kartų jau nebe biggrin.gif  manau dabar jūs esate tik nebe daugiavaikė, o dviejų vaikų mama todėl jums turi priklausyti viskas kas priklauso turint du vaikus biggrin.gif  nes kitaip truputį prasilenktu su logika smile.gif

Buvau vakar ryte nuejusi,ir ji man vis tiek aiškina ,kad man nepriklauso.Nu ka nepriklauso,tai nepriklauso.PArejau verčiau visa interneta,pasiskambinau net i ministerija,nugi priklauso.Vel ejau pas ponia.Nu vis gi priklauso. thumbup.gif
Kaip turi žmogus pats viską žinoti.Nes jei nežinai,tai čia tavo problemos. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2013 01 25, 09:30)
Buvau vakar ryte nuejusi,ir ji man vis tiek aiškina ,kad man nepriklauso.Nu ka nepriklauso,tai nepriklauso.PArejau verčiau visa interneta,pasiskambinau net i ministerija,nugi priklauso.Vel ejau pas ponia.Nu vis gi priklauso. thumbup.gif 
Kaip turi žmogus pats viską žinoti.Nes jei nežinai,tai čia tavo problemos. cool.gif

Gerai, kad yra SM ir gali paprotinti biggrin.gif
Smagu kad viskas issisprende jusu naudai!
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 25, 10:24)
Gerai, kad yra SM ir gali paprotinti biggrin.gif
Smagu kad viskas issisprende jusu naudai!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal yra kur supermamose tema apie atidirbinejima uz socialines pasalpas? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2013 01 25, 12:20)
gal yra kur supermamose tema apie atidirbinejima uz socialines pasalpas? cool.gif

Tai klauskite čia ,ką norite sužinoti,jei žinos,tai atsakys kas nors. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara.

Kokia suma turi iseiti vienam seimos nariui, kad butu galima gauti maisto paketus? maziau nei 525lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 25, 20:42)
Laba vakara.

Kokia suma turi iseiti vienam seimos nariui, kad butu galima gauti maisto paketus? maziau nei 525lt?  g.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 01 25, 21:43)

aciu, uz kuri laikotarpi skaiciuojama? pvz noreciau rasyti prasyma, kurio laikotarpio skaiciuoti pajamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 25, 20:55)
aciu, uz kuri laikotarpi skaiciuojama? pvz noreciau rasyti prasyma, kurio laikotarpio skaiciuoti pajamas? g.gif

Už 10-11-12men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2013 01 21, 10:20)
Kokios pajamos įskaitomos į pajamas skiriant socialinę pašalpą ir kompensacijas?

Skiriant piniginę socialinę paramą, į bendrai gyvenančiu asmenų / asmens pajamas įskaitomos šios bendrai gyvenančių asmenų ar vieno gyvenančio asmens gaunamos pajamos:

o reikia is darbovietes pazymu einant del vaiko pinigu? o is sodros?
Atsakyti
QUOTE(Destiny73 @ 2013 01 28, 22:10)
o reikia is darbovietes pazymu einant del vaiko pinigu? o is sodros?

Nieko nereikia,nes ziuri 2012 metu pajamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 28 sausio 2013 - 21:11