Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 19,

QUOTE(dangira044 @ 2013 01 15, 16:10)
aš atsispausdinu tik tos dienos banko išrašą, kai ateina alimentai... viso mėn. nerodau ir niekada tai neužkliuvo

Mums tai reikia visas ieinancias ir iseinancias pajamos
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali atsakyti i mano klausima? gimus dukrai 2012-05 metus laiko mums paskyre ismoka 97lt.tai yra iki 2013-05. Visada pervesdavo 12 menesio diena.o sy men nera pinigu. tai gal as kazko nezinau, reikia gal naujais metais vel is naujo rasyti prasyma ar ne? aciu uz ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chrome @ 2013 01 15, 20:05)
Sveiki,  gal kas gali atsakyti i mano klausima? gimus dukrai 2012-05 metus laiko mums paskyre ismoka 97lt.tai yra iki 2013-05. Visada pervesdavo 12 menesio diena.o sy men nera pinigu. tai gal as kazko nezinau, reikia gal naujais metais vel is naujo rasyti prasyma ar ne? aciu uz ats smile.gif

VELUOJA ISMOKOS.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 15, 19:26)
VELUOJA ISMOKOS.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas gales atsakyti:
Domina kompensacija uz malkas.

Seimoje 4 asmenys. Gaunamas pajamos per menesi 1394+149. Ar galiu tiketis kompensacijos? kas suisdure gal placiau papasakos, kas kaip smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 16, 13:40)

Seimoje 4 asmenys. Gaunamas pajamos per menesi 1394+149. Ar galiu tiketis kompensacijos? kas suisdure gal placiau papasakos, kas kaip smile.gif aciu

Galit,zmogui gali virsiti 525 lt.
Atsakyti
Gal galetumet ir man padet? blush2.gif
Situacija tokia - esam 3 asmenu seima, as nedirbu, vaikas lanko darzeli (nera 3 metu dar), dirbo vienas vyras uz minimalia alga, taigi gaudavom 52 Lt uz vaika ir apie 200 Lt soc. pasalpos, darzelis buvo nemokamas. Bet vyro darboviete bankrutavo, kai ejom prasitesti pasalpos gruodi atnesem pazyma su nuliais, kad alga uz paskutinius 3 menesius ismoketa nebuvo. Taigi pajamu iseina 0. Be darbo vyras buvo savaite, per ta savaite ir parasem prasyma del soc pasalpos pratesim, taigi jei vyras butu bedarbis uz sausi turetumem gauti maximalia pasalpa. Bet po savaites isidarbino uz didesne alga, apie 1200 i rankas, t.y. dabar jau iseina 350 Lt zmogui. Ar gausim mes soc pasalpa nors uz sausi, nes alga mokes tik vasari ir tai ne uz pilna sausio menesi?
Kaip su mokesciu uz darzeli, saskaita gaunam uz einamaji menesi, bet mum kompensuodavo 100 proc, dabar kaip supratau bus 50 proc, ar reikes moketi uz sausi?
Busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea27 @ 2013 01 16, 21:16)
Gal galetumet ir man padet? blush2.gif
Situacija tokia - esam 3 asmenu seima, as nedirbu, vaikas lanko darzeli (nera 3 metu dar), dirbo vienas vyras uz minimalia alga, taigi gaudavom 52 Lt uz vaika ir apie 200 Lt soc. pasalpos, darzelis buvo nemokamas. Bet vyro darboviete bankrutavo, kai ejom prasitesti pasalpos gruodi atnesem pazyma su nuliais, kad alga uz paskutinius 3 menesius ismoketa nebuvo. Taigi pajamu iseina 0. Be darbo vyras buvo savaite, per ta savaite ir parasem prasyma del soc pasalpos pratesim, taigi jei vyras butu bedarbis uz sausi turetumem gauti maximalia pasalpa. Bet po savaites isidarbino uz didesne alga, apie 1200 i rankas, t.y. dabar jau iseina 350 Lt zmogui. Ar gausim mes soc pasalpa nors uz sausi, nes alga mokes tik vasari ir tai ne uz pilna sausio menesi?
Kaip su mokesciu uz darzeli, saskaita gaunam uz einamaji menesi, bet mum kompensuodavo 100 proc, dabar kaip supratau bus 50 proc, ar reikes moketi uz sausi?
Busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif

Jums reikia pranesti,kad vyras isidarbino,sustabdys pasalpa,uz sausi negausit,nebent vasari atnesit pazyma is darbo ir jums nevirsis 350 lt/zmogui,tada uz sausi perskaiciuos.
Jeigu pas jus yra tokia kompensacija,kad jeigu zmogui nevirsija 525 lt,tai tada gausit 50%,bet jeigu nera tokios kompensacijos,tada teks moketi pilna kaina.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 16, 12:40)

jei turto normatyvų neviršyjate smile.gif
ar ne taip? Jolančiuk?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elelele: 16 sausio 2013 - 20:49
QUOTE(elelele @ 2013 01 16, 21:48)
jei turto normatyvų neviršyjate smile.gif
ar ne taip? Jolančiuk?

Taip smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Musu seima is 4 asmenu, bet pajamu jomis dienomis 0lt. Mazajam 2m. pasibaigus motinystes atostogoms isejau is esamo darbo ir istojau i dabro birza, bet ten ''isstovejau'' vos geras 2 sav. ir mane isbrauke. tai dabar esu nei dirbanti, nei DB stovinti blush2.gif . Vyras irgi nestovi DB. Auginu 9m. sunu, kuris yra iki santuokos. Turi tevo pavarde, o alimentu nera priteistu (tetis ji apiperka ir ''kompensuoja'' visas islaidas vaiko poreikiams). Tai butu idomu, ar man yra soc.draudimas (maziukui nera 3 metuku)? Zinau, kad jokios pasalpos ar kompensacijos mums nepriklauso, o kaip su maisto daviniais?
Atsakyti
QUOTE(lina-linutia @ 2013 01 17, 15:17)
Sveiki 4u.gif
Musu seima is 4 asmenu, bet pajamu jomis dienomis 0lt. Mazajam 2m. pasibaigus motinystes atostogoms isejau is esamo darbo ir istojau i dabro birza, bet  ten ''isstovejau'' vos geras 2 sav. ir mane isbrauke. tai dabar esu nei dirbanti, nei DB stovinti blush2.gif . Vyras irgi nestovi DB. Auginu 9m. sunu, kuris yra iki santuokos. Turi tevo pavarde, o alimentu nera priteistu (tetis ji apiperka ir ''kompensuoja'' visas islaidas vaiko poreikiams).  Tai butu idomu, ar man yra soc.draudimas (maziukui nera 3 metuku)? Zinau, kad jokios pasalpos ar kompensacijos mums nepriklauso, o kaip su maisto daviniais?

Tegul vyras eina i birza ir teiskites alimentus,tada gaudinesit pasalpas ir kompensacijas.
Maisto davinis priklausis,jeigu spalio,lapkricio ir gruodzio pajamos nevirsija zmogui 525 lt.
Atsakyti